А това, че Луната в хорара има сходящ квадрат с часовия управител, който отгоре на всичкото е слаб есенциално, също може да бъде намек за някакво объркване.
И друг път съм казвала, че когато хорарът засяга повече от две страни, е желателно, с оглед да се избегне допълнително объркване, нещата да се разглеждат по опростена схема. Да не се усложняват излишно. Много е важно правилно да се определят сигнификаторите.
В случая основният въпрос засяга него и теб – приятелката му е важна подробност, но въпросът не е свързан пряко с нея. Със или без нея, той или ще ти симпатизира, или няма да ти симпатизира. Затова директно по 1/7 минаваме. А и мисля, че тази невидима Венера в лъчите и в неговия знак доста красноречиво описва тяхното поведение в залата /а вероятно и връзката им/.
Той като егомен стои и събира внимание.
:012:
ПП. Сега разбираш ли защо не ни долюбват жените нас, с тия овчи Венери? Представи си да си позволиш да наречеш нечия приятелка или съпруга притурка. Но в случая просто разчитах хорара и ме наведе на такава асоциация – нито съм им в гащите, нито под завивките.