Здравейте,
Много ми се иска да има начин да разбера ще има ли бъдеще за отношенията ми с Х, в смисъл ще се задълбочат ли?🤔
Ще съм благодарна ако някой се опита да ми разтълкува....Измина една година и аз не знам има ли смисъл да се надявам😔
У1,ти и у7,Х са в един знак и дом,но твоят управител Сатурн е тронов,по-силен,сменил е знака скоро,искаш стабилност,сигурност.Неговият у е Слънце,в знак на твоят у-Х те обича.Вашите първи домове има интерсептиран знак.Нещо се е променило.Може би рутина,скука,нещо неизказано.В този случай,ти си представена от Юпитер,а той от Меркурий.Меркурий харесва Юпитер,защото е в негов знак,но не се чувства добре там.Луната като у на твои 5ти и 6ти домове е в 7дом,при него,В знак на венера,но изгнание на марс и падение на слънцето.Мисля,че ти пресилваш нещата,твоят у Сатурн екзалтира в този знак.Може би ти се иска да узаконите връзката.Най-добрият начин е да поговориш с Х ,има нещо,което го притеснява.Може да те чувства студена на моменти.Възможно ли е някой от родителите на Х да не те харесва?Някои от приятелите му също.Имаш ли пиърсинг?
Отношенията ви ще се задълбочат,само ,ако ти желаеш това и Х не е женен.