Маймунка, може и да греша. Аз вкарах тезата за закачката и то без да си питала конкретно за това...не би трябвало да го казвам дори и да съм го забелязала щом не си попитала. Отделно, позицията на Луната може да показва поне още 3-4 различни неща.
В такива случаи винаги давам за пример мой хорар от преди няколко години. Беше дали ще взема един изпит. Картата не помня, ако представлява интерес мога да я изровя от форума. Но помня, че моят сигнификатор беше зле поставен в знака на преподавателката, Луната правеше негативни аспекти и беше в Овен. Картата си показваше "не" отвсякъде - и според мен, и според още 2-3 души от форума, които писаха по въпроса. Не е като отговорът да е изглеждал на кантар. Беше съвсем ясно негативен. Отидох на изпита, изкарах петица и получих похвали от преподавателката за това колко съм талантлива и т.н. Писа ми 5, защото теорията ми куцаше - за изпита се готвих 2-3 часа предната вечер и почти нищо не знаех, но се бях справила добре с практическата задача.
Но заради този хорар доста се колебах дали изобщо да ходя на изпита. Още нямам обяснение защо картата показа едно, а стана друго.
Та...не позволявай на външни фактори да ти определят нагласите и решенията.
Ииии...понеже много ме бива да давам акъл, а да не го следвам, провокирана от твоя хорар си направих карта с един въпрос, който ме мъчи от преди Коледа
Въпросът е: Друга жена ли е причина за промяната в отношението - по-рядката и вяла комуникация, от страна на Х?
С него не сме гаджета, само флиртуваме - ту много интензивно, ту никак. Затова другата жена не би следвало да се търси в картата като любовница, а по-скоро като "официална" половинка или поне някоя с моя статут - още една закачка.
Разбира се, веднага се гипсирах от стелиума в неговия 12 дом. Макар че той и добре го описва - потаен е, не по неприятен начин. Просто не е от хората, които ще афишират или ще си разкажат живота от раз. Аз съм представена от една измъчена Луна, която е направила секстил с неговия У1. Това потвърждение на въпроса ми ли е или показва, че сме имали комуникация? Неговият У5 е изгорен от другия ми съуправител - Слънцето. Или мноооого си е паднал по мен или тотално е изстинал и направил преоценка. Не знам как да си обясня това изгаряне.
Луната е в 4 дом, защото обмислям дали да прекратя всичко с Х.
Неговият У6 е критичен, ще прави съвпад с У1. Преди време ми беше споделил за обстоятелство по 6 дом, което обясняваше поведението му. Да не би позицията на Меркурий да сочи, че отново това е причината и че скоро той ще намери решение - при съвпада с неговия У1? Меркурий е и У3 за мен. Може да съм в заблуда за нещо относно Х и скоро да получа яснота.
В крайна смеетка неговият У5 не ми изглежда флиртаджийски. Венера в Козирог не е по тези неща. Обаче пък е повредена от Слънцето...
Късен асцендент в знак рак,крайна чувствителност,обидчивост,самосъхранение,любов към семейството,грижовност,нежност ,Луната в скорпион в 4д,отново подчертава тези качества,но с друг оттенък,засилва ги,тук тя е мнителна,ревнива,интересува се от човешката психика,живота и смъртта,секса.Последният аспект на луната с неговият управител показва,че сте имали комуникация.След 8* тя ще направи съвпад с юпитер,който е у3,у12 негови домове.Вероятно ще разбереш причината за неговото отношение.Асцендента предстои да смени знак съвсем скоро,според мен позицията ти напълно ще се промени.Мисля,че той няма друга жена,възможно е да има някакви промлеми в семейството,работното място.Меркурий не е добре поставен,ще сменя знак,твоята комуникация,мислене относно Х ще се промени.Има много информация в картата,на луната предстоят няколко сходящи аспекта.В д1 на Х,или твой д7 няма планета,освен това знаците са кардинални,женски с пасивна природа.Той няма друга жена,причината за редките комуникации са други.