Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365464 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
Re: Любовни хорари
« Отговор #3660 -: Януари 11, 2018, 02:38:52 pm »
не пиши в множествено число разглеждаме, защото всеки има собствен прочит на въпросите.
Поправих го,Благодаря.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3661 -: Януари 11, 2018, 09:22:07 pm »
14 дни/седмици

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #3662 -: Януари 12, 2018, 09:57:29 pm »
Брагодаря, Сафо  :38:
Много ти е точен анализа. За момента няма съществена промяна между нас, но като че ли се убедих, че няма друга.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3663 -: Януари 13, 2018, 01:10:46 am »
Връзката ни е от 5г. Проблемите малко повече от година, през която имаше и раздяла от месеци. Въпросът е в мен ли е проблемът, аз ли съм виновна да се разпадат отношенията ни?
връзка се гради и разваля от двама, никога не е виновен само единият... Предстои ингрес  на Меркурий, който представя теб и чувствата ти, ще подхождаш по разумно, което ще ти е от полза да заздравиш връзката.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3664 -: Януари 13, 2018, 01:28:49 am »
Качвам един въпрос, защото съм любопитна и възмутена  ;D Не ми е важен, но ако някой скучае ще ми е интересно да почоплим картата.
Въпросът е: Момчето от залата флиртува ли с мен?

Не му знам името затова задавам така въпроса. Засичаме се често в залата, където тренирам. Гледа ме много настойчиво, скоро бяхме само аз и той в залата и на тръгване ми отправи някакво дълго пожелание за приятно прекарване на празниците и целия се изчерви. Аз само му казах чао - като тотален ръб.
Причината да се държа така и да го игнорирам демонстративно е, че след като ме гледаше и търсеше някакъв контакт изведнъж започнах да го засичам с приятелката му. То е ужасно нелепа картинка. Той тренира тя стои отстрани, после се натискат и целуват в средата на залата и всички ги заобикаляме. Тя не тренира, просто стои и не се отделя от него. Щом така разбират любовта - ок, не ми пука. Въпросът е, че той има отношение към мен, което не кореспондира с неговата обвързаност. Та затова ми е интересно дали флиртува с мен или дали се опитва да го прави.
Не знам в картата Луната мен ли представлява като У1 или мога да я гледам и като сигнификатор на приятелката му?
Луната представя теб и въпроса, приятелката му е по Венера, скрита в неговия 12-ти дом, където е скрит и неговия сигнификатор, което заедно с Нептун У3 в 3д. го прави прикрит и неискрен в отношенията си и да- флиртувал  е с теб не на шега.

kaka_Tosha

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #3665 -: Януари 13, 2018, 09:28:04 am »
Оф, аз пак оплесках тотално ситуацията с моето момче и се държах като пълна шизофреника като в един момент му казах, че съм до тук, а в следващия плачейки му се извинявах. Картата е от деня на моята изцепка, а въпросът ми "Ще останем ли във връзка и след моите тъпотии?" По това, което аз успявам да видя, отговорът е по-скоро положителен. Той беше дълго време на път и малко загубихме контакт, а това ме измъчва :(  ??? ???

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3666 -: Януари 13, 2018, 09:55:17 am »
Оф, аз пак оплесках тотално ситуацията с моето момче и се държах като пълна шизофреника като в един момент му казах, че съм до тук, а в следващия плачейки му се извинявах. Картата е от деня на моята изцепка, а въпросът ми "Ще останем ли във връзка и след моите тъпотии?" По това, което аз успявам да видя, отговорът е по-скоро положителен. Той беше дълго време на път и малко загубихме контакт, а това ме измъчва :(  ??? ???
Да.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #3667 -: Януари 13, 2018, 05:29:13 pm »
Здравейте, с моя човек ни спретнаха страшна интрига и се скарахме заради друг човек. Въпросът ми е дали ще се сдобрим. И дали аз трябва да поема инициативата или да го оставя него, понеже интригата беше от негова приятелка.
« Последна редакция: Януари 13, 2018, 05:31:44 pm от vermm »

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3668 -: Януари 13, 2018, 06:08:47 pm »

Аз ако бях не бих останал до теб ...

kaka_Tosha

• Newbie
  • *
« Отговор #3669 -: Януари 13, 2018, 08:40:29 pm »
Аз ако бях не бих останал до теб ...
То и аз понякога не искам да остана до себе си :) Но в повечето случаи в подобни ситуации винаги има много повече и е трудно да опишеш всичко :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3670 -: Януари 14, 2018, 12:06:09 am »
Връзката ви ще продължи, а картата от тогава показва загубата на контакт сега, но ще наваксате .

akruks

• Hero Member
« Отговор #3671 -: Януари 14, 2018, 12:16:55 am »
Здравейте, с моя човек ни спретнаха страшна интрига и се скарахме заради друг човек. Въпросът ми е дали ще се сдобрим. И дали аз трябва да поема инициативата или да го оставя него, понеже интригата беше от негова приятелка.
общуване, среща ще има, но интимност, връзка каквато очакваш  не се очертава и за интригата си е виновен той, ако беше искрен и открит нямаше да може външен човек да ви развали отношенията.

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #3672 -: Януари 14, 2018, 03:06:15 am »
общуване, среща ще има, но интимност, връзка каквато очакваш  не се очертава и за интригата си е виновен той, ако беше искрен и открит нямаше да може външен човек да ви развали отношенията.
Благодаря. А те ме обвиниха мен точно в това, че не съм си признавала чувствата..

kaka_Tosha

• Newbie
  • *
« Отговор #3673 -: Януари 14, 2018, 11:39:15 am »
Връзката ви ще продължи, а картата от тогава показва загубата на контакт сега, но ще наваксате .

:58: :58: :58:
Благодаря :)

Growandlearn

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #3674 -: Януари 16, 2018, 01:17:16 pm »
Не, но ще имате комуникация, срещи, което е неизбежно, ако ви свързва работата например или сте започнали тайна връзка.
Akruks, дали може да се каже приблизително време по хорара?  Малко съм под напрежение, като на тръни от известно време.
Благодаря!
Едва ли разбирам добре по хорара, но като че ли в предстощте срещи ще търси по лек тон в комникацията? Досега малко се "чепкахме"?