Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365886 пъти)

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
Re: Любовни хорари
« Отговор #4410 -: Февруари 24, 2019, 12:33:08 pm »
Здравейте!Ще продължим ли отношенията си с Х....(назован по име)?
опрделено да  :08:
а какво става с хорара заздравето,нямаме обратна връзка :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4411 -: Февруари 24, 2019, 02:42:19 pm »
Здравейте!Ще продължим ли отношенията си с Х....(назован по име)?
на мене тази карта не ми изглежда обещаваща, що се отнася до здрава и хармонична връзка, а всъщност в момента имате ли връзка или се срещате само за секс, защото е налице разходящ квадрат между отслабения Меркурий У1, 5 за теб с неговия силен Юпитер у1 в 1д, и мисля също, че имаш някакви нереалистични очаквания по отношение на любовта

mimss

• Full Member
  • Публикации: 122
« Отговор #4412 -: Февруари 24, 2019, 04:16:36 pm »
Към момента сме само приятели...и двамата знаем какво искаме ,а някъде се разминаваме..
Не знам дали аз имам нереалистични очаквания за любовта,или по-скоро си мисля,че той крие нещо...Не знам!Благодаря ви! :58:
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #4413 -: Март 01, 2019, 02:25:01 pm »
Момичета, кажете ми как ще се развият отношенията ни с г-н Х. Има нещо което ме притеснява на подаъзнателно ниво и не мога да се отпусна.  Мерси много :58:

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4414 -: Март 01, 2019, 08:31:55 pm »
Момичета, кажете ми как ще се развият отношенията ни с г-н Х. Има нещо което ме притеснява на подаъзнателно ниво и не мога да се отпусна.  Мерси много :58:
Ще страдаш емоционално,ще си раздирана от емоции,за съжаление не особено приятни.Ти си Луна - не добре поставена,което показва ,че не ти е комфортно .Предстои съвпад със Сатурн и Плутон,все кофти положение.Съвпада с Венера няма да се състои,така,че не предвиждам по-приятен период в близко време.От страна на г-н Х може да очакваш само хладно и непукистко  отношение с твърд курс на поведенеи :D  или скорпи драми. Никаква склонност към компромиси.

elfidka

• Full Member
« Отговор #4415 -: Март 02, 2019, 11:03:31 am »
Ще страдаш емоционално,ще си раздирана от емоции,за съжаление не особено приятни.Ти си Луна - не добре поставена,което показва ,че не ти е комфортно .Предстои съвпад със Сатурн и Плутон,все кофти положение.Съвпада с Венера няма да се състои,така,че не предвиждам по-приятен период в близко време.От страна на г-н Х може да очакваш само хладно и непукистко  отношение с твърд курс на поведенеи :D  или скорпи драми. Никаква склонност към компромиси.

Интересно тълкуване. За сега няма драма, но щом казваш ще имам едно наум. Той ми е много стара връзка и е много по-голям от мен на години в случая отговаря на Сатурн. Аз не се отпускам защото не виждам бъдеще с него. Самата връзка винаги е била уранична през годините и е слабо вероятно това да се промени.
Благодаря ти . :58:
« Последна редакция: Март 02, 2019, 11:07:10 am от elfidka »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4416 -: Март 02, 2019, 03:06:16 pm »
Представена си от Луна в заточение по знак, ангажирана с ежедневие, битовизми и работа, като в същото време се интересуваш от миналото на Х, от неговия вътрешен  свят, тайните му- това, което не казва и не показва. Х е сериозен и отговорен, може би малко студен, силен характер и това вероятно ти пречи да се отпуснеш пред него. Но отношенията ви ще се развиват добре, може да стигнете до интимност, ако това не се е случило още, да имате на моменти не добра комуникация помежду си, защото той ми се струва не много приказлив и общителен, но пък е нежен и чувствителен по отношение на изразяването и в крайна сметка ще си изясниш сама за себе си нещата, които те тревожат и ще се успокоиш.

elfidka

• Full Member
« Отговор #4417 -: Март 03, 2019, 07:10:41 pm »
Представена си от Луна в заточение по знак, ангажирана с ежедневие, битовизми и работа, като в същото време се интересуваш от миналото на Х, от неговия вътрешен  свят, тайните му- това, което не казва и не показва. Х е сериозен и отговорен, може би малко студен, силен характер и това вероятно ти пречи да се отпуснеш пред него. Но отношенията ви ще се развиват добре, може да стигнете до интимност, ако това не се е случило още, да имате на моменти не добра комуникация помежду си, защото той ми се струва не много приказлив и общителен, но пък е нежен и чувствителен по отношение на изразяването и в крайна сметка ще си изясниш сама за себе си нещата, които те тревожат и ще се успокоиш.

Благодаря  :58: :58: :58:

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4418 -: Март 08, 2019, 07:32:08 pm »
Здравейте, честит празник на всички дами!

Искам да попитам приключиха ли ни срещите с човека Х, ще се виждаме ли още?
ще се виждате

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #4419 -: Март 09, 2019, 04:09:41 am »

Първо питаш "Приключиха ли срещите?",а след това "Ще се виждаме ли още"?!На двата въпроса ако отговорът е ДА?!Слънцето сх.аспект със Сатурн,който представя господин Х.Твоят у3 дом.Меркурий е ретрограден и върви към съвпад със Слънце и Нептун и квадрат с Юпитер.Срещи ще има,разговори,тел.обаждания,но вероятно инициативата ще е твоя.Господин Х се чувства господар на положението,а ти си малко отнесена,не си наясно какво точно искаш,разсеяна,или някакви изследвания правиш сега.А ако господин Х ти е колега,то при всички случаи ще се виждате.
« Последна редакция: Март 09, 2019, 04:15:04 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4420 -: Март 09, 2019, 09:40:34 pm »

да, ще подновите срещите и затвърдите връзката, но ще е предимно интимна, а не сърдечна

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #4421 -: Март 11, 2019, 03:28:10 pm »

akruks,
Ще ме насочиш ли съвсем малко за времето в което ще прекъсне връзката си? Предполагам до месец, два? - шест месеца
И ми е интересно, дали ще разкрие връзката си с другата жена на нас, тези от семейството.
У5 / У12 Венера, предполагам любовницата му е в тригон с Луната, което показва развитието на събитията.
Ти я знаеш, виждала си я. Не само Луната, Венера е в сходящ секстил с неговия У1 Меркурий. Ще я заведе у дома си, след като скъса с настоящата, но и с нея до брак няма да стигне

akruks ,
Давам ОВ, за това, тъй като минаха 6 месеца.
Все още са заедно, даже започнаха да правят ремонт в апартамента.
В събота бях там, като си мислих, че ще стоим само докато мъжът ми и деверми натоварят едни кашони с книги, но се застояхме малко повече.
И да не казвам каква мизерия и мръсотия беше там. Имах чувството че не е чистено откакто се изнесохме на квартира с мъжът ми през 2014г.
И като ме видяха и мен там, хич не им стана приятно, особено на госпожицата която вървеше с високо вдигнната глава и вирнат нос. Защото им видях мизерията.
А мъжът ми, докато си ми ръцете в банята се погнуси и каза, че в този апартаметн никога не е било по-мръсно до сега.
Вярно е че е старо, и при нас банята е стара и част от кухнята, но не е мръсно.
А вчера свекърва ми ме сюрпризира, че в края на този месец ще идат да живеят вкъщата ни, но горе при тях за 3 седмици, докато трае ремонта на банята и тоалетната.
И аз направо изпаднах в шок и ужас. И не знам какво ще правя. Макар, че те ще са горе, само дето ще минават през коридора ни, за да излязат през входната врата, но все пак е много неприятно да има и други хора.
Моята кума и майка ми ми казаха, че 1-вата седмица ще е ок, втората ще започнат да се гледат на криво и 3-тата ще започнат да се карат  :85: защото няма да се понасят, тъй като тази девойка е много първобитна.
Не знам... просто е егати "подаръка" за рожденият ми ден...
« Последна редакция: Март 11, 2019, 03:48:56 pm от fortunades »
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #4422 -: Март 13, 2019, 01:26:07 pm »
Здравейте, първо да кажа, че съм нова и сега се запознах с хорарната археология, затова се извинявам ако не съм разбрала нещо или въпроса ми е неправилен  ;) Искам да попитам дали ще останем заедно със сегашния ми приятел? Прилагам и карта, дано правилно съм разбрала как да я направя ...Блягодаря предварително и отново се извинявам  :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #4423 -: Март 13, 2019, 05:44:52 pm »
Здравейте, първо да кажа, че съм нова и сега се запознах с хорарната археология, затова се извинявам ако не съм разбрала нещо или въпроса ми е неправилен. Искам да попитам дали ще останем заедно със сегашния ми приятел? Прилагам и карта, дано правилно съм разбрала как да я направя ...Блягодаря предварително и отново се извинявам 
Хорарна археология- това ми харесва  :012:
Справила си се с картата, но искам да питам- има ли причина, поради която задаваш този въпрос- какво те кара да си мислиш, че нямате бъдеще, да не е женене и се притесняваш, че ще се върне в семейството?

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #4424 -: Март 14, 2019, 09:46:14 am »
Хорарна археология- това ми харесва  :012:
Справила си се с картата, но искам да питам- има ли причина, поради която задаваш този въпрос- какво те кара да си мислиш, че нямате бъдеще, да не е женене и се притесняваш, че ще се върне в семейството?
Хихи, извинявам се пак  :57:
Питам, защото го познавам отдавна, но в наалото бяхме само приятели, аз имах връзка с друг човек, но с него не вървеше, изведнъж видях сегашния си приятел по различен начин и се влюбих в него ..., но преживяхме доста докато се съберем, ревност, нападки от бившия, заплахи ..ужас...
Сегашния ми приятел преживя катастрофа миналата година, много се уплаших все още като тръгне да пътува аз изпадам в паника, едни лоши мисли, които не мога да си избия от главата ..Имахме и малки спречквания между нас, битовизми, разбираме се, но гледам напред и имам доста планети в 7 дом, сред които плутон, сатурн, юпитер ще влезе декември ...плутон и сатурн правят лоши аспекти с натална венера и това ме притеснява ...всичко се събира и не мога да си го избия от главата ...това е главната причина за въпроса ми ...
Съжалаявам, стана дълго, благодаря пак .. :58: