Хорарна археология- това ми харесва :012:
Справила си се с картата, но искам да питам- има ли причина, поради която задаваш този въпрос- какво те кара да си мислиш, че нямате бъдеще, да не е женене и се притесняваш, че ще се върне в семейството?
Хихи, извинявам се пак :57:
Питам, защото го познавам отдавна, но в наалото бяхме само приятели, аз имах връзка с друг човек, но с него не вървеше, изведнъж видях сегашния си приятел по различен начин и се влюбих в него ..., но преживяхме доста докато се съберем, ревност, нападки от бившия, заплахи ..ужас...
Сегашния ми приятел преживя катастрофа миналата година, много се уплаших все още като тръгне да пътува аз изпадам в паника, едни лоши мисли, които не мога да си избия от главата ..Имахме и малки спречквания между нас, битовизми, разбираме се, но гледам напред и имам доста планети в 7 дом, сред които плутон, сатурн, юпитер ще влезе декември ...плутон и сатурн правят лоши аспекти с натална венера и това ме притеснява ...всичко се събира и не мога да си го избия от главата ...това е главната причина за въпроса ми ...
Съжалаявам, стана дълго, благодаря пак .. :58: