Здравейте,Датова е хорар от миналата седмица на моя приятелка, тя си е задала въпроса дали едно момче (име) я харсва като жена.Аз след толкова киснене в сайта имам някакви основни знания и и отговорих, но все пак ще се радвам на повече интерпретации.Това, което видях е, че У1 за нея в съвпад с У8 негов - имат главно интимна връзка, която не афишират (негов У1 в 12 дом). Негов У5, макар и в падение е хармоничен аспект с неин У5 и негов У1. Негов У1 също в хармоничен аспект с неин У5. Все хубави аспекти, поне това, което аз разбирам. Не съм сигурна, но май предстои тригон за Управителите им.Моля някой да ме поправи, ако имам грешка и да допълни нещо ново.Мерси предварително.
Здравейте,това е хорар от миналата седмица на моя приятелка, тя си е задала въпроса дали едно момче (име) я харсва като жена.Аз след толкова киснене в сайта имам някакви основни знания и и отговорих, но все пак ще се радвам на повече интерпретации.Това, което видях е, че У1 за нея в съвпад с У8 негов - имат главно интимна връзка, която не афишират (негов У1 в 12 дом). Негов У5, макар и в падение е хармоничен аспект с неин У5 и негов У1. Негов У1 също в хармоничен аспект с неин У5. Все хубави аспекти, поне това, което аз разбирам. Не съм сигурна, но май предстои тригон за Управителите им.Моля някой да ме поправи, ако имам грешка и да допълни нещо ново.Мерси предварително.
Здравей, Акрукс.Имат единствено интимни отношения, разбрали са се да не се стига до чувства и очаквания един от друг. Но тя като че ли иска повече и затова пита дали той я харесва като жена, отвъд интимността.
Здравейте, бихте ли погледнали следната карта, въпроса е на моя приятелка , дали приятеля и има отношения с друга жена
Аз пък мислех, че точно този съвпад на Меркурий с уран, неговия асц дава друга жена или поне комуникация с такава
Моля, бихте ли ми помогнали с малко насока ... На път ли е да приключи връзката ми с ХХ? Уж няма такива индикации, ами някакво такова тягостно усещане имам. Сякаш ми готви неприятна изненада.Благодаря ви
Здравейте,От известно време имам голяма близост с мъж за когото започнах да се питам само приятелство ли ни свързва с.... назован по име? Благодаря предварително :58:
Може да има и още нещо,като интимност..........Като видя Венера у1,у5,у12 в 12 дом и настръхвам.Скрита лимонка ли е ,или лимони отглежда само :012: