Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365523 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #4500 -: Юни 24, 2019, 02:48:10 pm »
Омъжен е 
Омъжена е жената, а мъжът е женен, освен ако не е гей  :012:

Луната е без курс, а при него управлява 4д– дома и семейството, което означава, че там не предстоят изменения, ще продължи да е семеен, но може да продължите да се срещате и общувате тайно, имате хармонична разходяща връзка между ваши У3 и У12, Меркурий и Нептун

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #4501 -: Юни 24, 2019, 06:01:55 pm »
Благодаря за включванията!
Женен е, грешката е моя.

Ох, пак попаднах на грешният човек, а как може толкова бързо да се влюбя в него. Готова съм на всичко за него дори и само да го виждам.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #4502 -: Юни 24, 2019, 08:24:37 pm »
Според вас има ли потенциал за възобновяване на отношения по тази карта?

Касае човек, с когото съм имала отношения, но не се срещнахме в много добър момент, възстановявах се от мои си проблеми. После той ме искаше, аз него не, след това нещата се обърнаха.
Картата съм я направила вчера за по-вчера, когато се запитах спонтанно дали всичко е приключило с този човек или има надежда за нещо сериозно. Изключително добър човек е.
Според моите познания картата е негативна, защото сигнификаторите не се виждат (Юпи - той, а аз Меркурий), аз скоро ще стана и "ретроградна".

Моля за някакво мнение, или ако решите нова карта, както прецените вие - не желая да притеснявам никого.

Благодаря.
I deserve the best.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #4503 -: Юли 07, 2019, 02:58:28 pm »
Според вас има ли потенциал за възобновяване на отношения по тази карта?

Касае човек, с когото съм имала отношения, но не се срещнахме в много добър момент, възстановявах се от мои си проблеми. После той ме искаше, аз него не, след това нещата се обърнаха.
Картата съм я направила вчера за по-вчера, когато се запитах спонтанно дали всичко е приключило с този човек или има надежда за нещо сериозно. Изключително добър човек е.
Според моите познания картата е негативна, защото сигнификаторите не се виждат (Юпи - той, а аз Меркурий), аз скоро ще стана и "ретроградна".

Моля за някакво мнение, или ако решите нова карта, както прецените вие - не желая да притеснявам никого.

Благодаря.
По тази карта той те харесва и ти го е казал, т.е. – наясно си с неговите "чувства". Чувства е в кавички, защото при него го виждам по-скоро като любов към любовта, за идеята, любовно му е, а и на двамата ви е носталгично. По-скоро ти се колебаеш, имаш някакви задръжки/резерви/etc. с този Сатурн в 5д в опозиция с теб, неговите приказки. Меркурий вече е ретро, та моментът предполага да си седите в тази енергия, но не мисля, че ще е за дълго. Ти не го искаш, искаш нещо сериозно и зряло, а този е... хмм... искам да кажа въздухар, но не е това думата, реещ се, несериозен, "флуиден", воден, сещаш се, познаваш го. И двата ви сигнификатора сега са ретро, Нептун (се) лъже, вероятно към днешна дата си го отсвирила;

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #4504 -: Юли 07, 2019, 03:03:36 pm »
Х харесва ли ме?
//оригинален въпрос, знам:Д
Не мога/искам да си гледам собствените хорари, правя ги, за да си успокоя енергията, когато имам нужда:Д ако някой иска, може да коментира))

Jana

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #4505 -: Юли 08, 2019, 10:39:55 am »
Здравейте, следя ви и се уча от вас. Имам нужда от помощ, защото в моите хорари виждам каквото си искам ха ха ха и мислящ че бъркам. Прикачам една карта и ви моля да кажете мнение. Благодаря! Въпроса е "ще дойде ли тази седмица" и ми е интересно какво показва картата като цяло.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4637
« Отговор #4506 -: Юли 08, 2019, 10:56:29 am »
Няма де се видите с Х, твоят у1 Слънце извършва, ще завършва опозиция със Сатурн негов-а У1. Отделно Луната ще направи квадрат с Венера диспозитор на луна и любовни взаимоотношения по принцип .Иначе не го знам къде ще ходи

Jana

• Newbie
  • *
« Отговор #4507 -: Юли 08, 2019, 11:02:50 am »
Няма де се видите с Х, твоят у1 Слънце извършва, ще завършва опозиция със Сатурн негов-а У1. Отделно Луната ще направи квадрат с Венера диспозитор на луна и любовни взаимоотношения по принцип .Иначе не го знам къде ще ходи

Благодаря Ребека, а нещо друго като взаимоотношения показва ли тази карта?

Jana

• Newbie
  • *
« Отговор #4508 -: Юли 08, 2019, 11:32:37 am »

Благодаря Ребека, а нещо друго като взаимоотношения показва ли тази карта?

чела съм, че от един хорар може да се види ксто цяло ситуацията, а може ли от този да се види дали ще има среща или само ще се забави във времето. Благодаря че откликна :58:

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4637
« Отговор #4509 -: Юли 08, 2019, 11:50:53 am »
Е чак толкоз за тези работи си има други карти Обаче е възможно факта че твоят у11 е в негов 5дом и негов у1 в твой 5дом показва взаимните ви симпатии или чувства но той е по-добре представен на трон по-сдържан и понеже Слънцето е в противоположен на същността си дом на Луната може за момента да те намира за по-мелодраматична ревлива женска примерно  :012:

Jana

• Newbie
  • *
« Отговор #4510 -: Юли 08, 2019, 11:58:57 am »
Е чак толкоз за тези работи си има други карти Обаче е възможно факта че твоят у11 е в негов 5дом и негов у1 в твой 5дом показва взаимните ви симпатии или чувства но той е по-добре представен на трон по-сдържан и понеже Слънцето е в противоположен на същността си дом на Луната може за момента да те намира за по-мелодраматична ревлива женска примерно  :012:

Ха ха ха чак ревлива по скоро гневлива  :57:ама вече съм на път да му покажа червен картон и се чудя дали няма да е скоро. Стига да успея, защото неговия сатър е сграбчил луната ми в квадратурка в синанстрията, моята венерка с неговия сатурн в опозицийка, неговата нодална ос покрива моята АЦ/ДЦ и като капак луната му е кацнала в точен съвпад на моя асцендент. Чувствам се в смъртоносна хватка иде ми да бягам с мръсна газ, ама не мога да отлепя ха ха ха
« Последна редакция: Юли 08, 2019, 12:12:13 pm от Jana »

Jana

• Newbie
  • *
« Отговор #4511 -: Юли 08, 2019, 12:36:55 pm »
чела съм, че от един хорар може да се види ксто цяло ситуацията, а може ли от този да се види дали ще има среща или само ще се забави във времето. Благодаря че откликна :58:

А към четвъртък опозицията слънце сатурн се разпада, може ли да се очаква нещо и въобще може ли така да се гледа при хорар?

Jana

• Newbie
  • *
« Отговор #4512 -: Юли 08, 2019, 04:35:22 pm »
Здравейте, следя ви и се уча от вас. Имам нужда от помощ, защото в моите хорари виждам каквото си искам ха ха ха и мислящ че бъркам. Прикачам една карта и ви моля да кажете мнение. Благодаря! Въпроса е "ще дойде ли тази седмица" и ми е интересно какво показва картата като цяло.

А това че всички аспекти са апликиращи, ако не греша (нямам претенции да съм знаеща, напротив) не говори ли за бъдещи събития и също квадратурата между луна и венера, които са в взаимна рецепция, не дават ли положителен отговор. Просто си разсъждавам, не съм много наясно.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #4513 -: Юли 08, 2019, 06:01:49 pm »
Здравейте, следя ви и се уча от вас. Имам нужда от помощ, защото в моите хорари виждам каквото си искам ха ха ха и мислящ че бъркам. Прикачам една карта и ви моля да кажете мнение. Благодаря! Въпроса е "ще дойде ли тази седмица" и ми е интересно какво показва картата като цяло Въпросът ти "ще дойде ли тази седмица?" е изключително неясен. Какво, кой, кое ще дойде? Луната ще направи много аспекти, в началото на знакът е, така че То, той, или каквото е там вероятно ще дойде, въпреки спънките. В хорар наистина може да се даде отговор на много въпроси, но те трябва да са свързани по някакъв начин. Например в твоя въпрос..   Това, което се очаква да дойде само ли ще дойде, с кола ли, с автобус ли, от къде, накъде....

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #4514 -: Юли 08, 2019, 06:08:19 pm »
Х харесва ли ме?
//оригинален въпрос, знам:Д
Не мога/искам да си гледам собствените хорари, правя ги, за да си успокоя енергията, когато имам нужда:Д ако някой иска, може да коментира))
харесва те, загрижен, грижовен, представен от Слънце в знак на Луната в твоя 5 дом.... Но всичко ще се промени, когато двойствен ата му природа излезе надяве и твоята сензитивност го съзре. Промени предстоят. Иска ми се да огледам хубаво картата, за съжаление от телефона много трудно виждам.