Здравейте, от доста време ви следя и ми е много интересно. Изчела съм всичко , но все не се решавах да се включа, изглеждате ми толкова наясно с астрологията. Чисто потребителски се заинтересувах от астрология, но много ме увлече. Хорарите ги открих наскоро, както обикновено става търсех отговори. Изобщо не се справях с малки изключения, но пък си ги тълкувах постфактум. Умишлено си поставях по-малки хоризонти и наистина имаше впечатляващи съвпадения. Имам много неясни неща много е трудно човек да е безпристрастен, когато става въпрос за лични неща, та за сега с това не се справям добре, ама на принципа проба грешка се получава понякога. Другото изкушение е постоянно да питаш за едно и също нещо, очаквайки резултата, който търсиш. Виждам как дружно се дразните на такива, които постоянно търсят готови отговори и с право, та с риск да изглеждам и аз така , искам да попитам и аз нещо. Въпроса е “ Очертава ли се скоро пълноценна във всяко отношение любовна връзка”. Опитах сама да си отговоря, но ако трябва да гледам Марс за 5 дом е по скоро “не”, от друга страна, Луната прави много сходящи аспекти и то от 6 дом, работата, странно ми се вижда и този ретро Уран. Та заради тези хармонични аспекти на Луната може ли да е “да”. Нещо се обърках . Благодаря на всеки, който се включи