Аделина, бих се пробвала с този хорар, но нещо не ми изглежда нормален.. Сатурн не е в Телец в момента...
Моят въпрос е дали Х се отдалечава от мен? Един вид ще се разделяме ли, ще ме разкара ли...
От вчера усещам една студенина, може би му прекипя вече от мен, не знам. Минахме през много неща, част от които си бяха типично мои водни драми, които за много хора биха били прекалени и от една страна го разбирам, и се обвинявам, а от друга страна, си мисля, че ако беше точния за мен, щяхме да оцелеем и през това. Странно е. Сатурн+Плутон и без друго сега ще разтърсват 7мия ми дом по натал, така че раздяла не е изключена. Страхувам се хем от нея, хем е очаквано, хем мисля, че ще е за добро, но ще ми е и много тъжно, та попитах все пак.
Ще направя опит да си разтълкувам хорара.
Нощна карта. Ден на Луната, управител на часа: Сатурн .
Аз - 1-ви дом - асц. Лъв, той - 7ми, десц. Водолей.
Като У1 нямам кой знае какви достойнства, т.като слънце в Стрелец не е кой знае колко силно, а в момента диспозиторът Юпи е в падение, в Козирог. Намирам се в в мой 5-ти дом, в негов 11-ти. Явно, че много ме вълнува темата точно сега.
Отговорът на въпросът, Луната в Лъв, в 1-ви дом, важен ми е въпросът, но пак .. слаб диспозитор :/
Той е представен от Сатурн в Козирог, което е силна позиция, скоро ще има съвпад с Плутон. Чудя се дали той не преживява, или не предстои, някаква трансформация у него, да си преосмисля нещо приоритетите в живота, и аз да не попадам в тия планове вече
Или пък да се кани да изневери. Пада ми се в 6-ти дом, "болна" тема ми е.
За съжаление "не се виждаме" . Слънце в Стрелец не вижда Сатурн в Козирог, въпреки че в някакъв момент ще сменя знака и може пак да имаме по-добър период... Но като цяло хорарът не ми говори за добри неща.
Вътрешно си знам някак, но пуста надежда, да питаме, че да питаме.