Не мисля.Личи си, че има интерес, но твой У1 скоро сменя знак, неговият е ретро.И по пети дом няма индикации за нещо.Колеги ли сте или той е семеен или в чужбина- излиза в твой 12- ти ?
Здравейте, напоследък се вълнувам от един мъж и искам да разбера ще има ли развитие в отношенията ни ? Слагам карта на въпроса, човека е назован по име. Мерси предварително
Благодаря, akruks!
Akruks, каква е логиката която следваш, не мога да се ориентирам, нали управителите на първите им домове ще направят съвпад, какво те кара да мислиш, че не, заради Слънцето, което сменя знака ли? Или защото Марс и Венера не се виждат?
Здравейте! И при мен има някакви, да го наречем, вълнения от интимен характер. Ще съм щастлива, ако коментирате хорара ми. А въпросът ми е ще имаме ли връзка с господина Х? Благодаря предварително!
Цитат на: Kleo в Октомври 23, 2020, 08:38:54 amAkruks, каква е логиката която следваш, не мога да се ориентирам, нали управителите на първите им домове ще направят съвпад, какво те кара да мислиш, че не, заради Слънцето, което сменя знака ли? Или защото Марс и Венера не се виждат? Къде съм писала Не? И къде в картата на elfidka, която съм коментирала, управителите на 1-вите домове са в сходящ съвпад, като У1 за нея е Венера в последен градус на Лъв, Марс у1 за другия е Овен, а Плутон в Козирог??