Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365516 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
Re: Любовни хорари
« Отговор #5025 -: Ноември 19, 2020, 06:44:45 pm »
Здравейте! За първи път качвам хорар, надявам се да ми отговорите! Какво изпитва момичето към мен и ще имам ли сериозна връзка с нея ?
Благодаря предварително!
Луната ще направи съвпад със Сатурн,което е отговор Да,за сериозната връзка.Момичето назовано по име ли е?Как зададе въпросът:Какво изпитва Х(името)към мен?.Някой от двамата да е болен в момента?Слънце у5 дом за теб е при нея.Изпитваш силни чувства ,като страст,любов и вероятно ревност.Представен си от Венера на трон,но слаба по дом.Как си здравословно?Сигнификаторите ви са в опозиция,разходяща.Ти ще реагираш първи вероятно,защото Венера предстои да смени знак .
Ако въпросът е без име.....само" момичето",вече обръщаме домовете и момичето е представено от Венера,а ти от Марс.Старнен хорар.
« Последна редакция: Ноември 19, 2020, 06:48:29 pm от Сафо »

MYSTIC.04.20

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #5026 -: Ноември 19, 2020, 08:00:30 pm »
Здравейте! За първи път качвам хорар, надявам се да ми отговорите! Какво изпитва момичето към мен и ще имам ли сериозна връзка с нея ?
Благодаря предварително!
Луната ще направи съвпад със Сатурн,което е отговор Да,за сериозната връзка.Момичето назовано по име ли е?Как зададе въпросът:Какво изпитва Х(името)към мен?.Някой от двамата да е болен в момента?Слънце у5 дом за теб е при нея.Изпитваш силни чувства ,като страст,любов и вероятно ревност.Представен си от Венера на трон,но слаба по дом.Как си здравословно?Сигнификаторите ви са в опозиция,разходяща.Ти ще реагираш първи вероятно,защото Венера предстои да смени знак .
Ако въпросът е без име.....само" момичето",вече обръщаме домовете и момичето е представено от Венера,а ти от Марс.Старнен хорар.
Кагато бъда някой ден с нея, ще събера всички от форума на мои разноски в централна България, да почерпя и да обмислим ефективно и рационално решение, как да се наложи Астрологията по-един или друг начин масово в системата, за да се възползват от това Велико знание масата хора! Задължително е! Благодаря, Сафо! Назовах я разбира се. Найстина изпитвам силни чувства към нея, от години ми е в мислите и знам, че и тя ме иска. Очаквам съдбата да ме събере с нея. Не знам, как е здравословното й състояние - надявам се да е добре! Аз съм добре, Благодаря! Бог, Вселената и Висшите сили ме пазят, за което отново съм Благодарен! Ако трябва да направя нов хорар ? Ако се обърнат домовете и Аз съм представен от Марс, а тя от Венера, ще бъде различен отговора ли ? А Луната, кога ще направи този съвпад със Сатурн ?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5027 -: Ноември 19, 2020, 09:06:53 pm »
Благодаря предварително!
според мен момичето си има семеен ангажимент и чувствата са насочени към дом, семейство, ежедневие, може да има грижи около майка или дете скоро да има
не мисля, че ще имате връзка

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5028 -: Ноември 19, 2020, 10:21:49 pm »
Между вашите У 5 има хубав аспект, което говори за взаимно харесване.
Но между ваши У 1 няма аспект, и двамата сте в 6- тите си домове и съответно в 12-ти партньорски, което означава, че всеки е погълнат от ежедневие и битовизми и само в мечтите си виждате те възможност за връзка, тя е възпрепятствана по някаква причина- разстояние, социални различия и т.н
Май ще си остане само платоническа любов.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4637
« Отговор #5029 -: Ноември 19, 2020, 11:45:21 pm »
Луната е в секстил със Слънцето 1+ за любовна връзка. Слънцето и Сатурн са у5 в секстил и Луната привнася светлина му тях .Двата у1 са на трон -кой в битка и тнт скоро, лека полека, на Марс ще му се наложи да води пак някакви битки с Плутон и си,е но после и двамата у1 ще излязат на светло в първият дом на другият и ще си разменят властта по рецепция. Значи след спечелената битка ще осветят отношенията си на взаимна обич пред света. Това е моята орисия .

Irena

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #5030 -: Ноември 23, 2020, 12:19:31 pm »
Здравейте,
Преди няколко месеца срещнах нов човек,с който имахме много хубави моменти и пълноценни отношения,искахме да имаме детенце заедно,но в резултат на мои реакции под влиянието на стрес /майка се разболя от ковид и буквално водих битка за живота й, най-страшното мина Слава на Господ/ и някои други мои по-остри реакции, мъжа реши да прекратим отношения и ми заяви,че не ме обича вече.
Ще съм благодарна ако някой може да погледне хорара с въпрос приключи ли всичко между нас.
Бъдете здрави!
« Последна редакция: Ноември 23, 2020, 12:31:05 pm от Irena »

akruks

• Hero Member
« Отговор #5031 -: Ноември 23, 2020, 04:21:01 pm »
Здравейте,
Преди няколко месеца срещнах нов човек,с който имахме много хубави моменти и пълноценни отношения,искахме да имаме детенце заедно,но в резултат на мои реакции под влиянието на стрес /майка се разболя от ковид и буквално водих битка за живота й, най-страшното мина Слава на Господ/ и някои други мои по-остри реакции, мъжа реши да прекратим отношения и ми заяви,че не ме обича вече.
Ще съм благодарна ако някой може да погледне хорара с въпрос приключи ли всичко между нас.
Бъдете здрави!
Вижда се по картата, че този мъж е важен за теб, но вече е поел друг път, промените идват от него, не се чувствай виновна, че е прекъснал връзката. Ако имате за в бъдеще някакви отношения, няма да е връзката, от която имаш нужда. Приеми, че не е твоят човек и продължи живота си по твоя път.

Irena

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #5032 -: Ноември 23, 2020, 04:27:38 pm »
Здравейте,
Бъдете здрави!
Вижда се по картата, че този мъж е важен за теб, но вече е поел друг път, промените идват от него, не се чувствай виновна, че е прекъснал връзката. Ако имате за в бъдеще някакви отношения, няма да е връзката, от която имаш нужда. Приеми, че не е твоят човек и продължи живота си по твоя път.

Благодаря,Акрукс!

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #5033 -: Декември 08, 2020, 04:54:16 pm »
Здравейте, интересувам се как ще се развият отношенията ми с един мъж. Назован е по име. Ще се радвам да погледнете.
Благодаря и бъдете здрави.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5034 -: Декември 08, 2020, 06:57:45 pm »
Здравейте, интересувам се как ще се развият отношенията ми с един мъж. Назован е по име. Ще се радвам да погледнете.
връзка и любов няма, но общуване, срещи за кафе с райбер може да има ;)

обратна връзка по предните ти въпроси има ли?

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #5035 -: Декември 08, 2020, 10:29:27 pm »
връзка и любов няма, но общуване, срещи за кафе с райбер може да има ;)

обратна връзка по предните ти въпроси има ли?

Миличка, ми това е същия човек от предния хорар. Виждаме на каге с райбер. Ха ха .

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5036 -: Декември 09, 2020, 03:36:03 pm »
Здравейте момичета, може ли един поглед върху този хорар. Въпроса е “ще се видим ли с х на 20.12.20”. Благодаря
« Последна редакция: Декември 09, 2020, 03:38:32 pm от Kleo »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5037 -: Декември 09, 2020, 07:00:08 pm »
Здравейте момичета, може ли един поглед върху този хорар. Въпроса е “ще се видим ли с х на 20.12.20”. Благодаря
В хорара си личи желанието за среща и от двете страни, както и хубав аспект между ваши У3.
И все пак имам усещането , че нещо ще попречи на срещата или тя няма да стане в уречения ден.
Дано не съм права!
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5038 -: Декември 09, 2020, 07:06:38 pm »
Здравейте момичета, може ли един поглед върху този хорар. Въпроса е “ще се видим ли с х
В хорара си личи желанието за среща и от двете страни, както и хубав аспект между ваши У3.
И все пак имам усещането , че нещо ще попречи на срещата или тя няма да стане в уречения ден.
Дано не съм права!

Заради последните аспекти на луната
« Последна редакция: Декември 09, 2020, 07:09:37 pm от Kleo »

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #5039 -: Декември 11, 2020, 11:02:56 am »
Здравейте, от няколко месеца един човек непрекъснато тормози мислите ми. Същият е посочен в картата и искам да разбера дали и той има интерес към мен като жена, харесва ли ме?