И аз реших да си пусна любовно хорарче, понякога дори не е и нужно, ама пусто любопитство
Дали Х има нещо към мен, назован по име, 19:42ч днес, София
Разбира се, ще се опитам сама да го тълкувам, преди да ангажирам когото и да е било с тълкувания.
Asc. е в градус 0, предполагам е рано да питам каквото и да е, въпреки че той имаше една-две смели постъпки към мен преди време, обаче предполагам, че по-скоро има желание само за сексуални отношения, не за нещо повече. Сатурн на Desc вещае обик. негативен отговор, по правило. Т.е. няма сериозни намерения (такива, на каквито аз бих се радвала). Той е представен от Сатурн в Козирог, и вижда мен (Асц) с опозиция и в падение, Сатурн не обича да бъде в Лъв. Сатур в Козирог не вижда управителя ми (Слънце в стрелец).
Имам надежди в това, че Сатурн ще смени знак и ще почне да ме вижда в "секстил"
Според мен от него зависи, а не от мен, дали нещо ще се развие, май няма мотивация, а аз нямам желание да изнасилвам нещата и да се подлагам на унижение. Той е и по-възрастен от мен, което също е отразено в хорара, т.като той е представен от Сатурн.
Интересно е че в негов 5-ти дом е поставен северен възел, "аз" съм в съвпад с южния му, може би му напомням на нещо или някого и затова е било първичното привличане, но не е нещо мн.сериозно.
Що се касае до управители, У на огнен триплицтет (асц) през нощта са Юпи, Слънце, Сатурн, най-добре е поставен Сат., от тази гл. точка извличам извод, че от него ще зависи всичко. У на въздушен триплц. (десц) през нощта са Мерк, Сат. и Юпи, отново Сат. е в най-добра позиция, т.е. в него е "и ножа, и хляба".
У час/ден е луната, тя е в Новолуние в момента и не е стабилна, У на 12-ти дом . Може би си правя някви илюзии от скука