Здравейте

толкова отдавна не съм писала, но упорито чета всичко.Не че съм задобряла много.Но

Един въпрос ме мъчи отдавна и днес реших да направя една карта, но не съм много сигурна какво да гледам точно. Моят любим замина преди три месеца уж за малко буквално на другия край на света. И през ден сменя завръщането си

Та моето питане е -" Ще се върне ли през март?" Въпросът ми е зададен днес 19.02. в 20:10 в София. Той е назован по име. Ако гледаме дългото пътуване по 9-ти дом, който започвам да броя от 7ми ( нали питам за любим), това означава, че неговият 9-ти е в скорпион с Управител Плутон, който се намира в мой 4ти и негов 10. Пак гледам Луната дали има аспекти с Плутон, нали? В слуачая има тригон. Моят първи дом е в Дева, а Меркурий е в 5ти дом и няма аспект с Плутон. И същеврененно Луната е в квадрат със слънцето, което нали по презумпция значи отрицателен отговор. За мен няма да се върне и през следващия месец, но ще се радвам да чуя и вашите коментари, за да знам дали разсъждавам въобще в правилна посока

Благодаря много