Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1364940 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #5085 -: Февруари 03, 2021, 12:59:50 am »

Тр. Слънце ми премина през нат. Венера през 12 дом и реших да питам за любов през следващата година.

Ще имам ли шанс да срещна реална любов през 2021г.?

Мой опит за тълкуване:
У1 - Венера (ясно показва насоката на хорара), в знака на овен (заточение) - нямам подход в любовта, посичам всичко и не давам шанс. У5 - Нептун на трон (мечти за сапунен сериал) в съвпад с ретро Меркурий. Луна квадрат Венера - Не  ::)

ОБРАТНА ВРЪЗКА:

Измина почти година от задаване на хорара...

Няма поява на никого.
2021 още не е изтекла  :)

Иначе по картата и моят отговор е Не, ако питаш за това дали ще срещнеш някой за сериозна връзка, че така както питаш, това е абстрактен въпрос, любовта е общо понятие, Бог е любов

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #5086 -: Февруари 03, 2021, 11:49:08 am »

2021 още не е изтекла  :)

Иначе по картата и моят отговор е Не, ако питаш за това дали ще срещнеш някой за сериозна връзка, че така както питаш, това е абстрактен въпрос, любовта е общо понятие, Бог е любов

Да, благодаря. Бях чела, че валидността на един хорар е 6 месеца, затова дадох обратна връзка.
Права си, че не ми е коректно зададен въпроса.

kaka_Tosha

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #5087 -: Февруари 19, 2021, 08:30:18 pm »
Здравейте  :-* толкова отдавна не съм писала, но упорито чета всичко.Не че съм задобряла много.Но :) Един въпрос ме мъчи отдавна и днес реших да направя една карта, но не съм много сигурна какво да гледам точно. Моят любим замина преди три месеца уж за малко буквално на другия край на света. И през ден сменя завръщането си :) Та моето питане е -" Ще се върне ли през март?"  Въпросът ми е зададен днес 19.02. в 20:10 в София. Той е назован по име. Ако гледаме дългото пътуване по 9-ти дом, който започвам да броя от 7ми ( нали питам за любим), това означава, че неговият 9-ти е в скорпион с Управител Плутон, който се намира в мой 4ти и негов 10. Пак гледам Луната дали има аспекти с Плутон, нали? В слуачая има тригон. Моят първи дом е в Дева, а Меркурий е в 5ти дом и няма аспект с Плутон. И същеврененно Луната е в квадрат със слънцето, което нали по презумпция значи отрицателен отговор. За мен няма да се върне и през следващия месец, но ще се радвам да чуя и вашите коментари, за да знам дали разсъждавам въобще в правилна посока :) Благодаря много  :P :P :P
« Последна редакция: Февруари 19, 2021, 08:34:42 pm от kaka_Tosha »

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #5088 -: Февруари 19, 2021, 08:48:21 pm »
Според мен, Да.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5089 -: Февруари 19, 2021, 09:01:42 pm »
Здравейте  :-* толкова отдавна не съм писала, но упорито чета всичко.Не че съм задобряла много.Но :) Един въпрос ме мъчи отдавна и днес реших да направя една карта, но не съм много сигурна какво да гледам точно. Моят любим замина преди три месеца уж за малко буквално на другия край на света. И през ден сменя завръщането си :) Та моето питане е -" Ще се върне ли през март?"  Въпросът ми е зададен днес 19.02. в 20:10 в София. Той е назован по име.
Назованият ти любим е представен от Нептун в негов 12д, по който са презокеанска държава, болници, затвор, изолацията, а Луната управлява заключен знак  в негов 4д и предстои да извърши напрегнат аспект с Нептун, което означава, че няма да се върне в родното си място, не и скоро- Меркурий У4 за него е ретрограден, което също показва забавяне, ограничения...  Миналата година се прибрах през март за седмица, за рождения ден на внука, а останах 4 месеца, поне му се порадвах. Писна ми вече с тази пандемия и от тези парцали на лицето  :-X

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4637
« Отговор #5090 -: Февруари 19, 2021, 09:10:27 pm »
Плутон и Нептун по хорари не ги гледам, само ,ако много искам да изкарам от девет кладенеца вода -но не  :) Ти си представена от Меркурий ,а той от Юпитер в твой пети дом, в леко разходящ съвпад. Меркурий ще спре все пак да е ретро и ще се върне след време до точен съвпад с Юпитер . Луната ще извърши тригон със Сатурн, Меркурий и Юпитер, който освен негов у1 е и у12 -на другият край на света/ кучия гъз /по-точно от чужбина по 9ти дом .Тако че мисля, че- да ще се върне скоро .

kaka_Tosha

• Newbie
  • *
« Отговор #5091 -: Февруари 21, 2021, 02:59:43 pm »
Много благодаря. :P :P :P Пак не съм разсъждавала в правилна посока, ама някога ще напредна  ;) ;) ;) ;) ;)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #5092 -: Февруари 21, 2021, 03:47:42 pm »
Здравейте  :-* толкова отдавна не съм писала, но упорито чета всичко.Не че съм задобряла много.Но :) Един въпрос ме мъчи отдавна и днес реших да направя една карта, но не съм много сигурна какво да гледам точно. Моят любим замина преди три месеца уж за малко буквално на другия край на света. И през ден сменя завръщането си :) Та моето питане е -" Ще се върне ли през март?"  Въпросът ми е зададен днес 19.02. в 20:10 в София. Той е назован по име. Ако гледаме дългото пътуване по 9-ти дом, който започвам да броя от 7ми ( нали питам за любим), това означава, че неговият 9-ти е в скорпион с Управител Плутон, който се намира в мой 4ти и негов 10. Пак гледам Луната дали има аспекти с Плутон, нали? В слуачая има тригон. Моят първи дом е в Дева, а Меркурий е в 5ти дом и няма аспект с Плутон. И същеврененно Луната е в квадрат със слънцето, което нали по презумпция значи отрицателен отговор. За мен няма да се върне и през следващия месец, но ще се радвам да чуя и вашите коментари, за да знам дали разсъждавам въобще в правилна посока :) Благодаря много  :P :P :P
Да не би ти да отидеш при него. Мен това ми дойде на ум. :)
Иначе, неговото идване е свързано с ново забавяне и отлагане.
« Последна редакция: Февруари 21, 2021, 03:49:25 pm от Теодор »

kaka_Tosha

• Newbie
  • *
« Отговор #5093 -: Февруари 23, 2021, 11:06:52 am »
Теодор, със сигурност би било добре да съм на плажа, но нито имам възможност, нито планувам. Ще си стоим разделени, за съжаление >:(

simona

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 53
« Отговор #5094 -: Февруари 27, 2021, 09:54:06 pm »
Имам връзка с В. от близо 5 години.
Вчера направи голяма издънка и съм ужасно разочарована и обидена.
Ще ми се да е края и съм готова на тази стъпка.
Въпросът ми е : приключиха ли отношенията ми с В.?

Благодаря

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5095 -: Февруари 27, 2021, 11:54:43 pm »
Не са, това са отношения, в които наистина си личи, че има любов и държите един на друг.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
« Отговор #5096 -: Март 05, 2021, 02:53:45 am »
Имам връзка с В. от близо 5 години.
Вчера направи голяма издънка и съм ужасно разочарована и обидена.
Ще ми се да е края и съм готова на тази стъпка.
Въпросът ми е : приключиха ли отношенията ми с В.?

Благодаря
Представена си от екзалтирана Венера, оттам и високите т изисквания и самочувствието, че по-добре да продължиш сама, обаче любовта и връзката ви не е изчерпана, макар отношенията да са зациклили и липсва комуникация. Ще се сдобрите, какво по-хубаво от секс за сдобряване  :)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #5097 -: Март 05, 2021, 09:41:58 am »
Въобразявам ли си, че Х ме харесва?

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 297
« Отговор #5098 -: Март 05, 2021, 09:58:29 am »
Май не, ама аз с моите мижави познания...  ;D Управителите ви са в квадратура, но пък ти си му в 8-ми дом в кофти градус, може би поне има сексуален интерес. Отделно Луната ще направи сходящ секстил със Сатурн, който е управител на негов 5-ти, преди да напусне знака, което не е зле, а и той е в тригон с твоя управител Марс. Обаче пък след това и точна квадратура с Венерата, дето му е У1. Не знам дали разсъждавам правилно, ама последният сходящ аспект май е именно с нея, при това не е добър. Сексуални мераци само, ако не друго.
« Последна редакция: Март 05, 2021, 10:09:48 am от guapa79 »

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #5099 -: Март 06, 2021, 10:37:39 pm »
Въобразявам ли си, че Х ме харесва?

По - скоро не те харесва все още? Може би не те познава достатъчно добре или нямате добър контакт помежду си в момента.