Здравейте, ще се радвам на малко помощ и страничен поглед,защото не съм сигурна,че гледам достатъчно обективно на въпроса. Разделена съм с приятеля ми от известно време, въпроса ми беше дали още има чувства. Между сигнификаторите ни има разходящ съвпад от 6гр (преди 6месеца се събрахме от предишно скарване),предполагам че този съвпад сочи все още чувства и от двете страни. Упр на неговия 1ви дом е в неговия 12, имам инфо че в момента човека е потиснат и няма желание за нищо. Разбрах също така че ''май'' се занимавал с някаква,но нищо сериозно. Виждам,че упр на неговия 5ти е в неговия 7ми,което не съм сигурна как точно да го интерпретирам,тъй като 5ти дом освен връзките са и забавленията, той в момента се е отдал на това,така че тук дали това показва,че е ориантиран към другата или просто бяга от всичко чрез приятелски събирания...от друга страна меркурий упр на неговия 5,става ретро след няколко часа, той вече е забавил ход,бихте ли го тълкували като връщане към стари отношения, въпреки че въпроса ми не е свързан с това дали отново ще имаме нещо, този меркурий ме накара да се замисля. (отделно в момента и в моя натал и в неговия ще бъде ретроградния мерк,което може да ни тласне към някакво изясняване на случилото се). Има също така сходящи тригони на луна с марс и луна с уран като последния го тълкувам като някаква промяна,която ще дойде неочаквано.