Новак, ти защо смяташ, че е да? Кое е това "всичко"? Защото аз имам и четвърто не.
Е най-вероятно аз греша, но ето защо реших, че е ДА:
У1 и У7 са в съвпад. Марс и Венера също така са У5. У8 са в тригон, Луната ще ги наквадрати, но последен аспект е тригон със Слънце ( Венера и Марс са под негово управление в хорара), когато излезе от 12 дом и влезе в 1-ви (от скрито към явно).
Не знам дали ми е странна логиката, но това видях аз.
Или може би НЕ-то идва от факта, че съвпада на Марс и Венера е разходящ?
Всъщност последен аспект е квадратура с Венерата, която до края на знака изпреварва с минута и половина Слънцето. Налице е едновременнно действие с тригона, но ако сме педантични, това е факт. Да, аз тълкувам отлепянето на Венера от Марс и бягството на едната планета от другата. Тригонът на 8-те домове въобще не го броя, това е несериозно за мен, било някога.
Така или иначе въпросът е некоректен, защото питащата има някаква форма на взаимоотношения, но аз тълкувам връзка от позицията на обществен и социо-икономически съюз, изграден на някаква форма на откритост, гласност, споделени ресурси и пр. (моята половинка).
Напълно съм съгласна с Акрукс за изострянето в сферата на общуването, това имах предвид, макар неправилно да използвах думата "лафче". Тя е твърде емоционална и със силни страсти, възможно е да поиска някакво обяснение или с друго да подпали нещата, но за мен това не е фокус, по-скоро резултат. Той крие комуникацията с нея, таен чат.
Тези взаимоотношения са значими само за нея.
Няма да има промяна до развитие на по-благоприятен статус.
Работата свързва питащата с него, първо покрай работа се срещат.
Луната в неин 12 е другата жена, но тя е другата.