Ще се разведем ли със съпруга ми? Благодаря
Ама как дата 12 януари? Ауууу, верно бе Сменям веднага
Мили момичета, Ч Н Г и за много години ❤😘❤Имам едно питане. Г-н Едикойси, ще признае ли любовта си пред мен ? К5 дом и на двамата е на 29 гр. Съответно Лъв и ВодолейБлагодаря ви и целувки
Цитат на: elfidka в Януари 09, 2022, 01:02:06 pmМили момичета, Ч Н Г и за много години ❤😘❤Имам едно питане. Г-н Едикойси, ще признае ли любовта си пред мен ? К5 дом и на двамата е на 29 гр. Съответно Лъв и ВодолейБлагодаря ви и целувки не
Цитат на: Сафо в Януари 09, 2022, 03:20:15 pmЦитат на: elfidka в Януари 09, 2022, 01:02:06 pmМили момичета, Ч Н Г и за много години ❤😘❤Имам едно питане. Г-н Едикойси, ще признае ли любовта си пред мен ? К5 дом и на двамата е на 29 гр. Съответно Лъв и ВодолейБлагодаря ви и целувки неЩо така, нали У5 са в съвпад ? Мерк и Сатурн ,?
Онзи ден, както си лежах, един въпрос изскочи в ума ми:Ще се влюбя ли в близките месеци? Конкретен обект на хоризонта няма.Идея нямам защо ми е нужно, като сама стопирам и отказвам евентуални мераклии до степен да ме блокират. Ама все пак имам нужда да живна по някакъв начин:
Що така, нали У5 са в съвпад ? Мерк и Сатурн ,?
Какъв Мерк, Слънцето е У 5.Виждам интерес само от твоя страна, сексуален, мъжът не ми се струва влюбен- бих казала, че с нещо си му удобна.При липса на аспекти между основните сигнификатори не виждам нещо читаво да излезе.