Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1364316 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
Re: Любовни хорари
« Отговор #5460 -: Март 10, 2022, 06:23:24 pm »
Защо един мъж иска една жена?Ако и ти го искаш,просто се наслади на момента. ;)
Ти си емоционално променлива,изнервена,на "нокти",Венера във водолей не е ок.Женска планета в мъжки знак и Луна в 1ви дом-ужасТ.Много въпроси ти се въртят в главата,(арт ти написа),но самият факт,че сте в един знак и дом е достатъчен за връзка,макар и през интернет.И да ,използва те,възползва се от чувствителността ти,но такава е природата му.
Това имах предвид.....

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5461 -: Март 10, 2022, 06:26:19 pm »
А относно пълният му 5-и дом означава ли това, че поддържа отношения и с други жени?
Не те лъже и няма други жени,  има приятели на по чашка и като цяло обича компаниите и забавленията, в любовта е идеалист. Занимава ли се с музика, рисуване, поезия, с толкова Риби в 5д има предпоставки за това?

QueenOfHearts

• Newbie
  • *
  • Публикации: 27
« Отговор #5462 -: Март 10, 2022, 06:32:19 pm »
Защо един мъж иска една жена?Ако и ти го искаш,просто се наслади на момента. ;)
Ти си емоционално променлива,изнервена,на "нокти",Венера във водолей не е ок.Женска планета в мъжки знак и Луна в 1ви дом-ужасТ.Много въпроси ти се въртят в главата,(арт ти написа),но самият факт,че сте в един знак и дом е достатъчен за връзка,макар и през интернет.И да ,използва те,възползва се от чувствителността ти,но такава е природата му.
Това имах предвид.....

Благодаря отново, Сафо ❤️

QueenOfHearts

• Newbie
  • *
« Отговор #5463 -: Март 10, 2022, 06:34:24 pm »
А относно пълният му 5-и дом означава ли това, че поддържа отношения и с други жени?
Не те лъже и няма други жени,  има приятели на по чашка и като цяло обича компаниите и забавленията, в любовта е идеалист. Занимава ли се с музика, рисуване, поезия, с толкова Риби в 5д има предпоставки за това?

Ммм, не, поне не ми е казвал дс се занимава, нито интересува от нещо подобно. Ще помисля дали може да е нещо друго и ако сетя, ще се върна да ъпдейтна написаното.

Благодаря, Akruks ❤️

akruks

• Hero Member
« Отговор #5464 -: Март 13, 2022, 03:51:07 pm »
Въпросът аз съм го задала преди време, но така си остана, а сега понеже пак излезе на дневен ред, моля за вашето безпристрастно мнение! В случая не мога да съм напълно безпристрастна, въпросът ми е: Човекът А. използва ли я? (дъщеря ми, която е второ дете по 7д.)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5465 -: Март 13, 2022, 04:16:14 pm »
С тази карта станах разногледа.
Ако дъщеря ти е по 7-ми - Венера, то човекът ще е Сатурн по неин 5- ти и се намира в него, което за мен означава, че тя е влюбена в него.
По тази карта много народ има навързан, та чак използването не мога да съзра къде да го гледам.
По Сатурн може да изглежда студен, пресметлив, над нещата, понеже е в знака на Водолей.
Не виждам и кой знае какви аспекти за голяма любов.
Това , ако правилно съм разчела картата, защото такъв формат ми е зор и мъка за очите.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5466 -: Март 13, 2022, 04:41:51 pm »
Акрукс,аз разсъждавам така:Понеже ти си задала въпросът ,относно човекът А,за него е 7ми дом.Дъщеря ти ,като твое дете,ще сложа в 5ти(няма значение тук,1во,2ро-ти знаеш за кого питаш-дъщерята,тоест ,твоето дете).
Човекът А е представен от знак везни,би трябвало да го описва като любезен,хубав,чаровен,спретнат,винаги добре представящ се навън човек.Между другото,освен скорпион,най-манипулативният знак са везни.
Венера представя човекът А и е в хармоничен аспект с Марс и Нептун.Творец,любовник,чаровник,хубавец.Венера е ъглова-не,за мен човекът е открит,представя се такъв ,какъвто е.
Детето ти ,к5 е в рак-Луната в 1ви дом ,лъв-и да отново показва творец,човек на изкуството,много раним,драматизира,горд,променлив,плачлив(ревлив),точно като малко дете са реакциите,сърди се,плаче,за нищо.Луната има сходяща опозиция с Юпитер.Не е удовлетворена от нещо.И Луната(в 1ви на дъщеря ти) и Венера са ъглови,тоест силни да действат,но всеки според своите си представи.Ако дали я използва  в материален аспект,възможно е,да,защото нейн 2ри дом-лъв,а Слънцето е в негов 2ри заедно с възел и Меркурий.Вероятно се е случвало не един път.
Моят отговор е:Човекът А умее да получава това,което желае,а твоето дете е силно повлияна от другите и обстоятелствата и няма особена вяра в хората по-принцип.
« Последна редакция: Март 13, 2022, 04:44:28 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #5467 -: Март 13, 2022, 05:31:14 pm »
Благодаря, Сафо!
Реално той е Лъв с Луна в Риби и Марс в Козирог, а тя е Скорпион с Луна в Лъв и Марс в Скорпион. И да, точно за материално използване се отнася въпроса. Миналата година опасенията ми за предишния ухажор се оказаха верни, беше лъгал за толкова неща, а целта му е била да се нанесе да живее в апартамента. Сега този също - върти, суче, но все в тази посока са въртелите му- да се нанесе в апартамента при нея и да харчат парите на внука, които получава от Холандия, най-безогледно. И онзи миналата година - разведен Рак с поотраснала дъщеря, и този сега - с едно дете момче, попадат в нейния 8д. - така я обработват психически, че на моменти е като зомбирана - въобразява си, че тя ги върти и е едва ли не жената вамп, а пък си е най-обикновена млада жена в труден период и не осъзнава, че е лесна плячка за подобен вид мъже. Та те не дават пари за собствените деца и все гледат да минат метър и майките им си ги гледат, а тя какво очаква?! Нямат нищо общо с изкуството и той, и дъщеря ми, нищо не творят, само консумират. Но спорта също е по 5д. - Лъв - Слънце, и двамата са бивши спортисти, той понастоящем тренира на частно малки деца, има лиценз до 23-та година.
« Последна редакция: Март 13, 2022, 05:38:22 pm от akruks »

QueenOfHearts

• Newbie
  • *
« Отговор #5468 -: Март 15, 2022, 10:09:23 am »
Здравейте отново  :)

При мен имаше бързо развитие, неочаквано, след последния ми хорар. art7ess както беше написал, че аз ще се оттегля….малко стана обратното. Имаше караница, да - заради моите съмнения и несигурност, но връзката прекрати той. Вътрешно ми е, не мога да отрека.

Макар, че не тая големи надежди, все пак една малка част от мен не спира да вярва и реших да попитам отново: “М ще ме потърси ли отново?”. Даже се чудех дали да качвам хорара тук, защото ми е все още прясно и болна тема, но пък умирам да знам. Неизвестността ме убива.

Според мен “НЕ”, няма да ме потърси, заради апликиращата опозиция на Луна (мой У3) и Сатурн (негов У3). Нищо, че Меркурий (моят сигнификатор) ще направи съвпад с Юпитер (неговия сигн).
Между другото, какво означава точно това в случая - че основните ни сигнификатори ще направят съвпад в неговия 5-и дом?

Благодаря отново на всеки, който се включи и по този хорар!

Aurora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #5469 -: Март 15, 2022, 04:35:35 pm »
Момичета, моят въпрос е - Ще се свърже ли с мен Х ( назован по име) до нач на март тази година?

Давам обратна връзка по този хорар, че обещах. Значи това са отговорите по хорарът:

Цитат
Иначе, по тази карта, няма връзка между теб, и Х. а, късният градус на АСЦ не дава развитие на нещата. Луната е в кардинален знак, но в падащ дом, аха, ти да го потърсиш, но се разпада желанието

Цитат
И тук, Венера и Марс не се виждат. Марс, т.е. Х. е ангажиран със себе си.

Цитат
И по двете карти съм не, макар да не ми стана ясно защо е втората, но така или иначе нещата са идентични.
Впрочем питащата сама ще го потърси. Човекът е обвързан.
Цитат
Как точно се вижда, че е обвързан по хорар?

И в двете карти си е прибрал тронов у5 в 5 дом с връзка към сигнификатора му.
И Луната, разбира се.

Та, питащата не го потърси. Но Х не само, че я потърси на 22 февруари ( т.е в зададения във въпроса срок), но и написа любовно обяснение. И да Х е обвързан, но това наистина няма значение, нито към въпроса, нито да се спре някой да търси някой, ако иска, ако ще да е със 100 вериги обвързан.

Та, дали защото е строен на северна ширина, знам ли, но по хорара нямаше познаваемост, дори малка.

И сега как да си задам нов въпрос за нов човек ...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5470 -: Март 15, 2022, 05:28:30 pm »

Aurora, благодаря, за обратната връзка. Ще се върна назад да разгледам картата и да ви видя, къде съм пропуснала материала и да уча.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5471 -: Март 15, 2022, 06:22:47 pm »
Момичета, моят въпрос е - Ще се свърже ли с мен Х ( назован по име) до нач на март тази година?

Давам обратна връзка по този хорар, че обещах. Значи това са отговорите по хорарът:

Цитат
Иначе, по тази карта, няма връзка между теб, и Х. а, късният градус на АСЦ не дава развитие на нещата. Луната е в кардинален знак, но в падащ дом, аха, ти да го потърсиш, но се разпада желанието

Цитат
И тук, Венера и Марс не се виждат. Марс, т.е. Х. е ангажиран със себе си.

Цитат
И по двете карти съм не, макар да не ми стана ясно защо е втората, но така или иначе нещата са идентични.
Впрочем питащата сама ще го потърси. Човекът е обвързан.
Цитат
Как точно се вижда, че е обвързан по хорар?

И в двете карти си е прибрал тронов у5 в 5 дом с връзка към сигнификатора му.
И Луната, разбира се.

Та, питащата не го потърси. Но Х не само, че я потърси на 22 февруари ( т.е в зададения във въпроса срок), но и написа любовно обяснение. И да Х е обвързан, но това наистина няма значение, нито към въпроса, нито да се спре някой да търси някой, ако иска, ако ще да е със 100 вериги обвързан.

Та, дали защото е строен на северна ширина, знам ли, но по хорара нямаше познаваемост, дори малка.

И сега как да си задам нов въпрос за нов човек ...
Това ли е въпросът?А питащата ти ли си ,или някоя друга?Ако си ти,защо си говориш в трето лице?
Така....картите,които публикуваш са трудни за разчитане,без домова система,без градуси и т.н .В хорарната астрология ,най-важното нещо са коректно построените карти и истинността на въпросите,за да могат да се определят и правилно сигнификаторите.

Aurora

• Newbie
  • *
« Отговор #5472 -: Март 15, 2022, 06:24:11 pm »

Aurora, благодаря, за обратната връзка. Ще се върна назад да разгледам картата и да ви видя, къде съм пропуснала материала и да уча.  :)

Моля, Рени  :-*
Аз обещах, че ще дам обратна връзка.

Това ми е втория хорарен въпрос тук за около две години, първият мисля, че беше през 2020, тогава имаше частична познаваемост.
Просто се чудя дали факта, че ги построявам по местоживеене, което е на север да прецаква хоарарната карта...Съвсем лаишки си разсъждавам. Защото по спомени доста неясни, и двете ми хорарни карти бяха сходни, а въпросите различни, и с около година и половина време между двата.

П.С Допълвам,з а да не пиша последователни постове.
Цитат
Това ли е въпросът?А питащата ти ли си ,или някоя друга?Ако си ти,защо си говориш в трето лице?
Така....картите,които публикуваш са трудни за разчитане,без домова система,без градуси и т.н .В хорарната астрология ,най-важното нещо са коректно построените карти и истинността на въпросите,за да могат да се определят и правилно сигнификаторите.

Въпросът е публикуван кой е. Ясно е коя е питащата. Ясно е, че едното разчитане по въпроса е абсолютна пълна противоположност на развитието по хорара. Не е нужно това да е повод да се сърдите, вярвам.

Картите ги строя в Астро. Ако пък са толкова трудни за разчитане или построени грешно, защо не кажете как да се строят? И потребителката Люба беше категорична, че дори други карти не й трябват, значи може да се работи и по тях, след както се дават отговори. Или работят само, ако обратната връзка е положителна. Ако не е, са грешни.
Или пък истиността на въпросите се поставя под съмнение? Нещо не разбирам много ясно целта на коментара?

Имам въпрос който искам да задам, моля, постройте ми карта, знам,че може и така, защото часът на задаване е важен и да видим дали познаваемостта ще е друга :).
« Последна редакция: Март 15, 2022, 06:38:33 pm от Aurora »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5473 -: Март 15, 2022, 06:38:59 pm »
А,не се сърдя,така звуча само.Да,сега видях въпросът и картата,има домове и градуси.......гледала съм някаква друга,следваща.Първата карта е нормална,да.Построяваш си картата и задаваш въпросът.В първата карта Луната е сх.аспект с Марс.
« Последна редакция: Март 15, 2022, 06:41:53 pm от Сафо »

Aurora

• Newbie
  • *
« Отговор #5474 -: Март 15, 2022, 06:41:52 pm »
А,не се сърдя,така звуча само.Да,сега видях въпросът и картата,има домове и градуси.......гледала съм някаква друга,следваща.Първата карта е нормална,да.Пострияваш си картата и задаваш въпросът.В първата карта Луната е сх.аспект с Марс.

Да, така прозвуча. Съжалявам и аз. Но въпросът си е съвсем истински и си ме вълнуваше. И аз също се съмнявам, че нещо не строя както трябва картите или защото място на задаване е на север и от там да идва...

Подчертаното не ми говори нищо :)

Ами тогава мога да си задам и построя карта, по съвсем нов въпрос, който ме вълнува.