Ще си допаднем ли с В?Не мога да повярвам, но след почти две години близане на рани си харесах един . След всичките драми, корони, кризи просто му дойде реда и на това упражнение- среща с мъж Честно казано, така добре се чувствам сама, че се замислям искам ли пак да се вкарвам във филми. На този реших да му дам шанс- визуално и възраст ме устройват.Ще дам обратна връзка след като се видим .
Мили момичета, честита пролет !И аз в тон с пролетта, цъфнах с нов хорар, ама за едно старо гадже. При мен иначе е застой и нищо не се случва. Та въпроса ми е, ще се събудят ли страстите между мен и мистър Хикс ? Благодаря
Цитат на: elfidka в Март 20, 2022, 03:07:48 pmМили момичета, честита пролет !И аз в тон с пролетта, цъфнах с нов хорар, ама за едно старо гадже. При мен иначе е застой и нищо не се случва. Та въпроса ми е, ще се събудят ли страстите между мен и мистър Хикс ? Благодаря Да, голям потенциал за развитие има по тази карта, старо бунище като се разпали знаеш как гори хаха (това във връзка с чистката ти по едно време, нали ги хвърляше на боклука)
Цитат на: elfidka в Март 20, 2022, 03:07:48 pmМили момичета, честита пролет !И аз в тон с пролетта, цъфнах с нов хорар, ама за едно старо гадже. При мен иначе е застой и нищо не се случва. Та въпроса ми е, ще се събудят ли страстите между мен и мистър Хикс ? БлагодаряЗа мен няма шанс за страстите- ти търсиш бягство от ежедневието, той - нещо , което да остане тайна връзка.Общуване и евентуално просто секс може и да има, влюбване- не.Един път не се ли е получило, вторият- мисия невъзможна.
Забавление без тръпка - не знам, не знам.Поне моята Венера не би могла.
Цитат на: Корея в Март 20, 2022, 11:27:49 pmЗабавление без тръпка - не знам, не знам.Поне моята Венера не би могла. Е, толкова ли да е зле хорара? Все пак нали е засегнат моя 5 ти дом ?
Аз виждам в пети дом,че Марс ще мушне скоро Венера ,двамата са у на 8 те домове.Това не е ли възможност за секс игри? За любов не знам,това е философски въпрос.