Здравейте,
Може ли помощ по този хорар? Едва, когато го направих и започнах да го гледам, осъзнах, че нямам идея как да разтълкувам картата по така зададен въпрос. А той е: Л. има ли сериозни намерения към мен?
Предистория: всичко започна с онлайн запознанство. Няколко срещи наживо, големи драми, караници, прекъсване на контакт няколко пъти, после пак продължавахме. Човека много ми се обяснява, особено напоследък, големи планове прави уж с мен, уж за бъдещето и т.н., но аз не го чувствам така, постоянно се съмнявам в него и мисля, че ме будалка. Дано съм построила карта със смислен въпрос.
Моля ви за вашите коментари. Макар, че отсега още като го гледам неговия У1....Сатурн ....в негов 1-ви дом.....май вече ми е ясно, че няма никакви сериозни намерения към мен, но все пак съм лаик и не знам какво разбирам и какво не.
Edit: да си допълня....самия факт, че Слънцето (мой У1) е в знак на падение на Сатурн (той), а пък Сатурн (неговия У1) е в знак на заточение на Слънцето(аз)...това дали не е достатъчно само по себе си за заключение, че няма серизони намерения към мен. И даже, че не ме харесва особено?