Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1363939 пъти)

Novak

• Newbie
  • *
  • Публикации: 42
Re: Любовни хорари
« Отговор #5520 -: Април 14, 2022, 06:38:53 pm »
Оххх, извинявай. Леко съм пренавита от темата и явно не съм много в час и затова загрявам по-бавно.  ;D

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5521 -: Април 15, 2022, 12:25:32 pm »
Момичета, привет.
Ще ми помогнете ли за един хорар? Въпросът ми е дали ще подновим отношения с Х. Прочетох онези файлове, които бяхте качили и какво разбрах - Аз като питащ съм представена от Луната, която е в 4 дом. Въпросът ми е по 7 дом, който е Козирог. Неговият управител Сатурн е в 9 дом. Виждам разни опозиции, ама не мога да си отговоря на въпроса. А дали съм разбрала нещо изобщо ...
Има разни индикации, че комуникацията ни е по-добре, ама какво ще се случва.. Този човек ми е като някакъв урок, отношенията с него, важни сме си по някакъв начин, ама ту са ни добри отношенията, ту никакви ги няма... Много ми се иска да възстановим отношения и по-лесно да си комуникираме, защото смятам, че и за двамата така ще е по-добре, ама ...

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #5522 -: Април 16, 2022, 10:56:54 am »
Момичета, финито ли са отношенията с мъжа ми? Луна и Сатурн са в сходящ тригон и това ме навежда към "не", но кризата е голяма. Нямам доверие.
Не знам как като гледах картите на пълнолунието пропуснах конфликта. На мен Плутон от карето ми е в 7ми дом, а на него пэлнолунието му е по оста 1-7, с Плутон в 11...
« Последна редакция: Април 16, 2022, 12:01:16 pm от Лисана »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #5523 -: Април 16, 2022, 11:15:45 am »
Лисана, тригон в хорар се тълкува като отговор Да. Но не разбрах въпроса ти.
Последният аспект на Луната разгледай. Опозиция Слънце и квадрат Плутон. Петодомни теми.
« Последна редакция: Април 16, 2022, 11:17:29 am от Сафо »

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #5524 -: Април 16, 2022, 11:51:11 am »
Лисана, тригон в хорар се тълкува като отговор Да. Но не разбрах въпроса ти.
Последният аспект на Луната разгледай. Опозиция Слънце и квадрат Плутон. Петодомни теми.

Ами въпросът беше приключили ли са :(

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5525 -: Април 16, 2022, 12:02:51 pm »
Лисана, не. Луната е в знак, където Сатурн има достойнства.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #5526 -: Април 16, 2022, 02:33:22 pm »
Романтика, мисля , че има взаимна симпатия между вас , според карата момчето е влюбено, ама дали във теб?!?
Вероятно въпросът ти е провокиран от скорошна среща, разговор или писане- Луна в 3 дом.
И все пак не мисля , че може да има връзка на този етап.

Симпатиите ви са взаимни, налице е приятелско отношение между вас, може да разпалиш огънче в сърцето му, но на този етап няма изгледи да имате интимна връзка.

Няма връзка между вашите сигнификатори,не се виждат.Венера е спряла.Луната е с последен аспект Юпитер,на ниво общуване ,разговори,срещи само.

Романтика, цени твоите умения, уважава те, по-скоро като личност,не като жена.
Виж къде е Луната, в 3-ти дом, в Близнаци, нито Венера, нито Марс, са в знаци или домове, свързани с "харесване". Въпросът е зададен, когато вече е в сила пълнолунието, ще разбереш какво те е провокирало, да го зададеш, както и истината. Няма да те заболи или нарани. Луна- Юпитер.

ОБРАТНА ВРЪЗКА:

Изминаха 5 месеца, откакто зададох въпроса. Оттогава сме общували няколко пъти. Чувствам го изключително близък и го сънувах няколко пъти. Опитвам се да съм по-дистанцирана, но ми е доста трудно... Всички познахте!

Реших да направя един нов хорар, отново по пълнолуние. Просто така го почувствах и без това ми е по оста АС/DC, че с моята заблудена Венера в 12 дом, само си пълня главата с неосъществими неща.

"Х. харесва ли ме? Има ли шанс за някакво развитие?"

Благодаря отново!

Рени

• Hero Member
« Отговор #5527 -: Април 16, 2022, 08:18:51 pm »
Романтика, Юпитер няма достойнства в Телец, твоят сигнификатор е в този знак,  но диспозиторът на Меркурий е силен и тук, Юпитер има достойнства. Има някакво намигване от страна на Х. към теб, но  е чрез манипулация, той управлява, каквито и да са отношенията ви. Луната е в романтичен знак и дом, със силен диспозитор, което дава надежди за някаква романтика, но е в аспект със Сатурн, дистанция има, последен аспект със Слънце опозиция. Според, мен няма шанс за романтика.АСЦ е в последните градуси, пак не позволява развитие. Час на Марс, не  е в синхронс АСЦ Близнаци, Марс е в знак, където Меркурий е в заточение и Меркурий в знак, където Марс не се чувства добре.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #5528 -: Април 17, 2022, 07:49:35 pm »
Сафо, Рени, благодаря! Аз смятах, че щом между знака на диспозитора и съответния дом, в случая 7ми има положителен аспект, това говори за хармония и благоприятна развръзка по темата. От там идва заблудата ми.
А значи ли това, че Луна, т.е. аз, в знак, в който Сатурн екзалтира, че от цялата ситуация той ще излезе облагодетелстван и ще е на неговата? Може ли така да се разтълкува?  Господина пише по цял ден, защото се покрих при нашите и съм му забранила да идва. Ту се обяснява колко му е мъчно, като не приема веднага "извиненията" започва пак да спори. Това раздвоение не е много козирошко, но пък мъжете са си ей такива явно.
« Последна редакция: Април 17, 2022, 08:04:39 pm от Лисана »

Рени

• Hero Member
« Отговор #5529 -: Април 17, 2022, 07:57:48 pm »
Лисана, неговият сигнификатор е по-добре поставен от твоя. Луната, въпросът, е под негово управление, той определя правилата, ако мога така да се изразя.  :)

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #5530 -: Април 17, 2022, 08:02:29 pm »
"Ах! Защо ли си го купих" както се казваше в една реклама много отдавна... и аз в 5ти дом въпреки гнева-влюбена и загубена...

Рени

• Hero Member
« Отговор #5531 -: Април 17, 2022, 08:12:34 pm »
Хубаво е човек, да бъде влюбен. Щом въпросът е на пълнолуние, редно е да  вземеш някакво решение. :)

Лисана

• Sr. Member
« Отговор #5532 -: Април 17, 2022, 08:14:47 pm »
Знам, не ми е приятно, че стана сега, но явно му е дошло времето. Ще ми се той да даде сериозен знак за промяна и бъдеща сигурност.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5533 -: Април 21, 2022, 07:41:37 pm »
Ще си допаднем ли с В?
Не мога да повярвам, но след почти две години близане на рани си харесах един . След всичките драми, корони, кризи просто му дойде реда и на това упражнение- среща с мъж :D
Честно казано, така добре се чувствам сама, че се замислям искам ли пак да се вкарвам във филми. На този реших да му дам шанс- визуално и възраст ме устройват.
Ще дам обратна връзка след като се видим .
Среща с господина няма да има, защото избързах и пуснах хорара след няколко дни писане с него.
След като го чух-неприятен глас, разбрах какво работи, с какво ниско самочувствие и остарели схващания е, че и с професия като на бившия с дълги отсъствия, съвсем се разочаровах. На всичкото отгоре- Дева с Луна в Телец в съвпад с Марс- това беше последният пирон.
Та лъгах, отлагах, но съм убедена, че няма да му дам шанс- просто изгубих всякакъв интерес към толкова скучен човек.
« Последна редакция: Април 21, 2022, 07:44:03 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #5534 -: Април 25, 2022, 12:13:47 pm »
Здравейте, моя позната зададе следния хорарен въпрос:
''Кога ще срещна човек, с който да живея?''
Много ще съм благодарна някой да отговори, за да я зарадвам, тя много е отчаяна.