Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1363965 пъти)

Novak

• Newbie
  • *
  • Публикации: 42
Re: Любовни хорари
« Отговор #5535 -: Април 25, 2022, 07:24:17 pm »
Здравейте,

Може ли помощ по този хорар? Едва, когато го направих и започнах да го гледам, осъзнах, че нямам идея как да разтълкувам картата по така зададен въпрос. А той е: Л. има ли сериозни намерения към мен?

Предистория: всичко започна с онлайн запознанство. Няколко срещи наживо, големи драми, караници, прекъсване на контакт няколко пъти, после пак продължавахме. Човека много ми се обяснява, особено напоследък, големи планове прави уж с мен, уж за бъдещето и т.н., но аз не го чувствам така, постоянно се съмнявам в него и мисля, че ме будалка. Дано съм построила карта със смислен въпрос.

Моля ви за вашите коментари. Макар, че отсега още като го гледам неговия У1....Сатурн ....в негов 1-ви дом.....май вече ми е ясно, че няма никакви сериозни намерения към мен, но все пак съм лаик и не знам какво разбирам и какво не.

Edit: да си допълня....самия факт, че Слънцето (мой У1) е в знак на падение на Сатурн (той), а пък Сатурн (неговия У1) е в знак на заточение на Слънцето(аз)...това дали не е достатъчно само по себе си за заключение, че няма серизони намерения към мен. И даже, че не ме харесва особено?

Здравейте, отново

Искам да дам обратна връзка по хорара по-горе: след последната ни среща, нещата рязко се промениха - аз твърдях, че той се е променил, той твърдеше, че аз съм се променила....както и да е. Последва разрив и няколко дена мълчание. Той ме потърси по празниците, само за да ми честити. Та, това е развитието. Дори не знам какво точно стана.

Позволих си да направя нов хорар с въпрос "Л. ще направи ли опит да оправи отношенията между нас?" (т.е. ще ме потърси ли, ще поиска ли да се сдобрим и съберем, или пък ще ме потърси само за да се изясним?)

Не знам отново как да го тълкувам, заради късния Асцендент. Има ли изобщо смисъл да се гледа хорара или директно е знак да обръщам страницата? В дупка съм.  :'(

Иначе като гледам Луната, предстоящите аспекти, вкл и между У1 и У7....жалко за картата с този Асц.  :'(

Знам, че уж това означава, че знам отговора - но не го знам. Първо мислех, че ще ме потърси, после започнах да мисля, че няма да ме потърси и се изгубих някъде по пътя. Ако може да се каже нещо по хорара, какво би било то?

Предварително благодаря!
« Последна редакция: Април 25, 2022, 07:26:49 pm от Novak »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1312
« Отговор #5536 -: Април 26, 2022, 07:49:57 pm »
Здравейте, моя позната зададе следния хорарен въпрос:
''Кога ще срещна човек, с който да живея?''
Много ще съм благодарна някой да отговори, за да я зарадвам, тя много е отчаяна.
Засега твоята позната си остава сама, няма скоро да заживее с някого. Но винаги можеш да я излъжеш в обратното.

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #5537 -: Април 26, 2022, 10:00:19 pm »
Люба благодаря!

Novak

• Newbie
  • *
« Отговор #5538 -: Април 29, 2022, 10:56:31 pm »
Здравейте, може ли някой поне да каже дали заради късния АСЦ хорара наистина не може или няма смисъл да се разглежда?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5539 -: Април 30, 2022, 05:55:03 pm »

Позволих си да направя нов хорар с въпрос "Л. ще направи ли опит да оправи отношенията между нас?" (т.е. ще ме потърси ли, ще поиска ли да се сдобрим и съберем, или пък ще ме потърси само за да се изясним?)

Не знам отново как да го тълкувам, заради късния Асцендент. Има ли изобщо смисъл да се гледа хорара или директно е знак да обръщам страницата? В дупка съм.  :'(

Иначе като гледам Луната, предстоящите аспекти, вкл и между У1 и У7....жалко за картата с този Асц.  :'(

Знам, че уж това означава, че знам отговора - но не го знам. Първо мислех, че ще ме потърси, после започнах да мисля, че няма да ме потърси и се изгубих някъде по пътя. Ако може да се каже нещо по хорара, какво би било то?

Въпросът на 25 ли е зададен, че има транзити за 28 април? И кой ти каза, че АС в последните градуси означава, че знаеш отговора? Ми то е смешно, ако знаеше щеше ли да питаш? Късният АС може да показва, че настоящата ситуация е временна, че предстоят скоро промени.
Луната обаче е в начални градуси, което показва, че за въпросът е нужно повече време, за да се разгърне докрай.
Л. е представен от Нептун и Юпитер в негов 12д., в сходящ съвпад с Венера У3, У8 за него – може би скрито флиртува с друга? Ще имате комуникация, но вероятно ти ще го потърсиш.

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5540 -: Април 30, 2022, 07:26:22 pm »
Здравейте, въпросът ми е Х влюбен ли е в мен?  :-*

Novak

• Newbie
  • *
« Отговор #5541 -: Април 30, 2022, 07:33:50 pm »

Въпросът на 25 ли е зададен, че има транзити за 28 април? И кой ти каза, че АС в последните градуси означава, че знаеш отговора? Ми то е смешно, ако знаеше щеше ли да питаш? Късният АС може да показва, че настоящата ситуация е временна, че предстоят скоро промени.
Луната обаче е в начални градуси, което показва, че за въпросът е нужно повече време, за да се разгърне докрай.
Л. е представен от Нептун и Юпитер в негов 12д., в сходящ съвпад с Венера У3, У8 за него – може би скрито флиртува с друга? Ще имате комуникация, но вероятно ти ще го потърсиш.

Да, въпросът е зададен на 25-ти.Транзитите ги бях пуснала, за да преценя по-лесно с коя планета е последния аспект на Луната. Има раздвижване като цяло....той ме беше търсил (т.е. имах пропуснато обаждане), но не му върнах обаждане веднага, а чак на следващия ден и той също не вдигна. Т.е. 2 пропуснати разговора или  други думи едно голямо нищо. Сега отново няма комуникация. Не знам дали се очертава повече "развитие" от това.

Иначе за късен АСЦ, така четох, че означавало. Затова и пуснах все пак тук картата, защото не бях сигурна. Но, повече от това мое търсене, това обаждане - няма да го потърся, отсега си знам. Освен, ако той получи факс.....

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5542 -: Април 30, 2022, 09:12:39 pm »
mona lisa, Не.
Меркурий и Юпитер са в знаци, които са на трон, като за всеки от тях, това е знакът на неговото заточение.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

QueenOfHearts

• Newbie
  • *
  • Публикации: 27
« Отговор #5543 -: Май 10, 2022, 02:27:45 pm »
Привет,

Какво показва този хорар, според вас? Въпросът е “Т. Иска ли да има/продължи отношения с мен?” Спорадично виждане наживо, предимно онлайн общуване, а в момента нямам идея дори какви сме. Не комуникираме по никакъв начин в момента от вчера.
Аз съм пристрастна. Ако трябва да бъда честна, виждам тлъст отговор “НЕ”, заради сходящият квадрат между У1 и У7, също У7 в негов 7дом. Също Луната в разходящ квадрат с негови У5 и У8.
Това, което ме озадачава е сходящите тригони на Луната с У1 и последен аспект тригон с Плутон. Нямам идея какво ще означава това и в крайна сметка как да тълкувам хорара.

Ще бъда признателна, ако някой изкаже мнение   :) :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #5544 -: Май 10, 2022, 09:58:12 pm »
Последен аспект на Луната е опозиция с Юпитер.Луната показва твоето душевно състояние,в 1ви дом -променливи настроения,несигурност(дева),дребнавост,педантичност,или обратното-разхвърляност,мрънкане,досаждане и т.н.Луната е твой ко/сигнификатор.Вероятно,човекът за когото питаш има друг партньор.
Отговорът ми е НЕ.Сатурн във водолей е в знак на заточение на Слънцето.

QueenOfHearts

• Newbie
  • *
« Отговор #5545 -: Май 10, 2022, 10:31:41 pm »
Благодаря, Сафо.

По кое в хорара се вижда, че е възможно да има друг партньор?
Честно казано подозирах, че флиртува и се занимава с други, но не мислех, че вече е влязъл в отношения с друга.

Сафо, още нещо да питам, как се проверя точно кой е последния аспект на Луната? Явно аз го правя по грешен начин, защото гледам транзити и видях, че Юпитер вече е влязал в Овен, когато Луната е едва на 26 гр в Дева. Затова помислих, че последния аспект е с Плутон. Аз ли проверявам по грешен начин? Или трябва да “транзитирам” единствено Луната, без останалите планети  ::)
« Последна редакция: Май 10, 2022, 10:38:32 pm от QueenOfHearts »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1312
« Отговор #5546 -: Май 11, 2022, 04:27:32 am »
Последен аспект на Луната е тригон Плутон. Юпитер избяга от последния аспект.
Въпреки това аз също съм Не.
Съгласна съм за противоречивите сигнали на питащата, но тя е единствената със стремеж към другия. Тя му се набутва, прекалено го възвисява. Той се интереаува от себв си, не желае да бъде безпокоен.
Аз също залагам на друга жена при него. Също и на това питащата да глътне горчив хап при някой следеащ разговор.
« Последна редакция: Май 11, 2022, 04:37:27 am от Люба »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5547 -: Май 13, 2022, 08:45:50 pm »
Какво показва този хорар, според вас? Въпросът е “Т. Иска ли да има/продължи отношения с мен?” Спорадично виждане наживо, предимно онлайн общуване, а в момента нямам идея дори какви сме. Не комуникираме по никакъв начин в момента от вчера.
Аз съм пристрастна. Ако трябва да бъда честна, виждам тлъст отговор “НЕ”, заради сходящият квадрат между У1 и У7, също У7 в негов 7дом. Също Луната в разходящ квадрат с негови У5 и У8.
Това, което ме озадачава е сходящите тригони на Луната с У1 и последен аспект тригон с Плутон. Нямам идея какво ще означава това и в крайна сметка как да тълкувам хорара.

Твоят У1 е извършил съвпад с неговия основен У1 Уран, предстоящия квадрат със Сатурн на негов АС показва неговите сериозни затруднения, което може да е причина на този етап да не поддържа отношения с теб. Този човек има ли семейство или е просто по-възрастен (по-зрял) от тебе? Каквото и да се случва сега, в крайна сметка ще си удовлетворена от развитието на въпроса - последният аспект на Луната е хармоничен, тригон с Плутон (Юпитер вече ще е в нов знак тогава) КАРТА

QueenOfHearts

• Newbie
  • *
« Отговор #5548 -: Май 18, 2022, 11:45:32 pm »

Твоят У1 е извършил съвпад с неговия основен У1 Уран, предстоящия квадрат със Сатурн на негов АС показва неговите сериозни затруднения, което може да е причина на този етап да не поддържа отношения с теб. Този човек има ли семейство или е просто по-възрастен (по-зрял) от тебе? Каквото и да се случва сега, в крайна сметка ще си удовлетворена от развитието на въпроса - последният аспект на Луната е хармоничен, тригон с Плутон (Юпитер вече ще е в нов знак тогава) КАРТА

Здравейте, малко късно се връщам към темата, но все пак да дам обратна връзка. Люба донякъде беше права, при един от следващите разговори, човекът ми каза нещо неприятно за мен. Не беше чак горчив хап, но ми беше достатъчно чашата да прелее. Вече бях набрала така или иначе, това беше последната капка.

Не е семеен или поне не ми е казал. Ако е - би било огромна изненада за мен. Живее сам. За отношения с друга жена също нямам информация, аз си го подозирам че е женкар и че постоянно си комуникира с др жени онлайн, но за връзка и да е всъщност в др отношения - също не знам. Не е по-възрастен, за по-зрял мога доста да поспоря. Явно е по-вероятно Сатурн тук наистина да означава че е “зает” :) Отново няма комуникация. Чакам да ме потърси, ако изобщо го направи, да му обясня и аз някои неща и това смятам да е последния път, когато общувам с него по какъвто и да е повод. Явно това се вижда в картата, в смисъла че ще бъда удовлетворена в крайна сметка. Това ще ме освободи напълно.

Много благодаря, че се ангажирате да отделяте време и енергия за моите хорари, затова отговорих доста подробно като обратна връзка. Ако има нещо ново, ще дам пак.

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 369
« Отговор #5549 -: Май 23, 2022, 12:03:09 am »
Здравейте, пускам един хорарен въпрос все пак в тази тема. Имаме годишнина от завършването. Въпросът е да ида или не на среща -  ще се караме ли с едно старо гадже (не е сигурно, че той ще дойде).