Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1363620 пъти)

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
Re: Любовни хорари
« Отговор #5550 -: Май 23, 2022, 02:17:16 pm »
Момичета, здравейте.
Бих искала да ми помогнете с един хорар, прикачвам карта и въпрос.
Ще започнем ли отношения отново с Х?

Много ви благодаря!!!  :-*

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 369
« Отговор #5551 -: Май 23, 2022, 04:55:16 pm »
Светла, от това, което прочето за хорарите най-важното условие е ръзка У1-У7, и в твоята, както и в моята карта няма - т.е. в крайна сметка отговорът е не. Задала съм моя въпрос доста заплетено.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7840
« Отговор #5552 -: Май 24, 2022, 06:08:15 am »
Момичета, здравейте.

За себе си ли питаш ,или за някой друг?Х е прекалено ангажиран с други неща,хора.....Луната в 6ти дом как ти се струва?

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5553 -: Май 24, 2022, 09:02:58 am »
Сафо, за себе си питам. Моля, дай ми малко повече разяснения, благодаря.

Момичета, здравейте.

За себе си ли питаш ,или за някой друг?Х е прекалено ангажиран с други неща,хора.....Луната в 6ти дом как ти се струва?

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5554 -: Май 24, 2022, 11:37:51 am »
terrarossa, при мен управител на 1 дом е Меркурий, на 7 дом - Нептун. Според мен са в секстил, ама дали е така, не съм много сигурна. И това че са в секстил, дали дава отговор ДА? С хорарите ми е малко трудно.

Светла, от това, което прочето за хорарите най-важното условие е ръзка У1-У7, и в твоята, както и в моята карта няма - т.е. в крайна сметка отговорът е не. Задала съм моя въпрос доста заплетено.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5555 -: Май 24, 2022, 10:09:59 pm »

Момичета, здравейте.

Не ми изглежда много любовен този хорар.Асц е в дева,6ти знак,двоен,затова попитах дали питаш за себе си.Меркурий е ретрограден,в 9ти дом,телец,а Луната,кото твой ко-сигнификатор е в риби-6ти дом.Насоченост към работа,ежедневие по-скоро.Х е представен от Юпитер в овен.Съвсем скоро е сменил приоритети.Марс и Нептун също са в 1ви дом-промени.Юпитер няма аспект с Меркурий,твоят управител.Луната има сходящи аспекти,но това не е достатъчно условие,защото не е ъглова.Може би ще контактувате по някакъв начин,ще си пишете,или ще чуеш нещо за Х.Но за любовни отношения-НЕ.

terrarossa

• Sr. Member
« Отговор #5556 -: Май 25, 2022, 09:02:45 am »
В опит за по-подробно разчитане на собствената ми карта /за да не подвеждам други отново, Светле  :-*/ представена съм от Венера - по-бързата планета (? срещу Марс - или това важи за транссатурновите като по-бавни), която попада в негов 12 дом , тоест темата мен ме вълнува повече и за него всичко е минало, което звучи успокоително.
 + това, че луната е в последните градуси на знака - необходими са доп. условия за разгръщане на ситуацията.
От друга страна моите съуправители Д5 Юпитер и Нептун правят тригон с неговия У5 Меркурий (хм в мой 8Д) - /ситуация от миналото ли представят?/
Луната е в ъглов 4 д/10д в знак на Уран (планета в негов 1Д), но пък във фиксиран знак, и в разходящ съвпад Сатурн - трудностите/разприте са в миналото?
Обаче последният аспект на луната е квадрат Меркурий - т.е. все пак няма да съм доволна от развитието на нещата - /ми то коя жена е доволна от каквото и да било? - според мен винаги може повече :;)
Обаче и луната и венера в (овен т.е. в знак на Марс, представящ въпросния човек) последните градуси на знаците са без предстоящи аспекти, само Марс (в мой Д5) е в сходящ аспект с Юпитер (вече в негов 12 д или не се брои?) ?
(Тук марс и юпитер са във взаимна рецепция 5д/11д и 6/12 д, ама венера и марс У1/У7 както написах не са)- т.е. той поне би бил доволен :)

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5557 -: Май 25, 2022, 09:34:09 am »
Благодаря, Сафо.
Отношенията ни бяха любовни преди година-две, нещо изключително силно и задържащо. Но тъй като аз съм в брак, той на семейни начала, решихме, че ще е по-добре да прекратим отношения, вероятно никой от нас двамата не беше готов за нещо повече. А и при него повече беше сексуалното желание, отколкото другото. Не че има лошо някой да изпитва такива желания, напротив даже, но това не е всичко. И уж приключихме с тези отношения, и като се почна от негова страна едни настроения, един път поздрав, един път все едно не ме вижда и тем подобни. И аз се насочих към моите си неща, макар и трудно. И сега изведнъж поведението му съвсем различно, проявява някаква загриженост, внимание, търси контакт под някаква форма - зрителна, интересува се от ежедневието ми, нещо много незначително, но го прави. И сега ме хвърля в размисъл - какво става. На въпроси ми какво се случва и защо се промениха нещата, отговорът беше аз толкова неща съм ти казал, времето ще покаже, не се отпускай много, защото утре може да е различно. Затова и зададох въпрос към хорарите, ако има възможност да ми се даде отговор.  Нещо объркан ми стои този човек, хем му се иска нещо, хем не му стиска. Знам ли и аз вече...
Извинявам се за дългия пост.  :-*

Момичета, здравейте.

Не ми изглежда много любовен този хорар.Асц е в дева,6ти знак,двоен,затова попитах дали питаш за себе си.Меркурий е ретрограден,в 9ти дом,телец,а Луната,кото твой ко-сигнификатор е в риби-6ти дом.Насоченост към работа,ежедневие по-скоро.Х е представен от Юпитер в овен.Съвсем скоро е сменил приоритети.Марс и Нептун също са в 1ви дом-промени.Юпитер няма аспект с Меркурий,твоят управител.Луната има сходящи аспекти,но това не е достатъчно условие,защото не е ъглова.Може би ще контактувате по някакъв начин,ще си пишете,или ще чуеш нещо за Х.Но за любовни отношения-НЕ.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5558 -: Май 25, 2022, 10:10:12 am »
В опит за по-подробно разчитане на собствената ми карта /за да не подвеждам други отново, Светле  :-*/ представена съм от Венера - по-бързата планета (? срещу Марс - или това важи за транссатурновите като по-бавни), която попада в негов 12 дом , тоест темата мен ме вълнува повече и за него всичко е минало, което звучи успокоително.
 + това, че луната е в последните градуси на знака - необходими са доп. условия за разгръщане на ситуацията.
От друга страна моите съуправители Д5 Юпитер и Нептун правят тригон с неговия У5 Меркурий (хм в мой 8Д) - /ситуация от миналото ли представят?/
Луната е в ъглов 4 д/10д в знак на Уран (планета в негов 1Д), но пък във фиксиран знак, и в разходящ съвпад Сатурн - трудностите/разприте са в миналото?
Обаче последният аспект на луната е квадрат Меркурий - т.е. все пак няма да съм доволна от развитието на нещата - /ми то коя жена е доволна от каквото и да било? - според мен винаги може повече :;)
Обаче и луната и венера в (овен т.е. в знак на Марс, представящ въпросния човек) последните градуси на знаците са без предстоящи аспекти, само Марс (в мой Д5) е в сходящ аспект с Юпитер (вече в негов 12 д или не се брои?) ?
(Тук марс и юпитер са във взаимна рецепция 5д/11д и 6/12 д, ама венера и марс У1/У7 както написах не са)- т.е. той поне би бил доволен :)
въпросът ти е:"Да ида или не на срещата?" Как се отговаря? Ако кажа - Да😀, ще идеш ли, или няма?! Да ида, или не😉
Много несериозно. Това е въпрос към некоя женица, която хвърля боб.
С тази безкурсна Луна, по-добре никъде не ходи.
« Последна редакция: Май 25, 2022, 10:16:43 am от Сафо »

terrarossa

• Sr. Member
« Отговор #5559 -: Май 25, 2022, 12:48:20 pm »
Сафо, точно така го усещам. Не ми се ходи на среща, интуитивно зная отговора - всички анализи се оказаха само подробности без значение при без курс на луната.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5560 -: Май 25, 2022, 05:52:31 pm »
Здравейте, пускам един хорарен въпрос все пак в тази тема. Имаме годишнина от завършването. Въпросът е да ида или не на среща -  ще се караме ли с едно старо гадже (не е сигурно, че той ще дойде).
Това е среща на класа, защо да не отидеш? АС съвпада със звездата Спика, имаш подкрепа от звездите  :) Луната без курс - нищо ново не предстои да се случи, което да те изненада неприятно.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13961
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5561 -: Май 25, 2022, 06:01:15 pm »
Момичета, здравейте.

Твоят У1 е ретро, което показва връщането ти назад, и ще доближи извършения в миналото секстсил с Нептун У1 на Х., но няма да го повтори, обаче Луната ще извърши пренос на светлина, така че има шанс да подновите отношенията.

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5562 -: Май 25, 2022, 07:21:30 pm »
Благодаря, akruks.  :-*
 :-*

От онзи ден съм в размисъл дали да поставя нещата ребром - или отношенията да са ок от негова страна (без излишни драми и настроения), или да прекрати каквито и да е отношения и да си гледа само пред себе си и да не поглежда към мен. Но не съм го доизмислила. Просто ми омръзна все да ме връща назад и да ми припомня стари и минали неща (той имам предвид), а не да върви напред. Не мога да скъсам енергийната връзка, която е между нас, но мога да побутна нещата в една или друга посока, което мисля, че е е добре и за двамата.

Момичета, здравейте.

Твоят У1 е ретро, което показва връщането ти назад, и ще доближи извършения в миналото секстсил с Нептун У1 на Х., но няма да го повтори, обаче Луната ще извърши пренос на светлина, така че има шанс да подновите отношенията.

terrarossa

• Sr. Member
« Отговор #5563 -: Май 26, 2022, 07:50:24 am »
Здравейте, пускам един хорарен въпрос все пак в тази тема. Имаме годишнина от завършването. Въпросът е да ида или не на среща -  ще се караме ли с едно старо гадже (не е сигурно, че той ще дойде).
Това е среща на класа, защо да не отидеш? АС съвпада със звездата Спика, имаш подкрепа от звездите  :) Луната без курс - нищо ново не предстои да се случи, което да те изненада неприятно.

Благодаря Акрукс, като вълшебницата от приказките се появи с този съвпад Спика :-*
Да, време беше за по-оптимистичен поглед върху ситуацията и да действам - каквото има да става, трябва да го отиграя.
 -
Пуснах и с учебна цел солара, да видим дали ще ме откаже от мравчите ми усилия да дълбая в астрологията - или започвам с систематично с литературата.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #5564 -: Май 27, 2022, 12:47:37 pm »
Поствам един хорар по молба на моя приятелка. Фортуна е на 6гр 50" във Водолей.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг