В опит за по-подробно разчитане на собствената ми карта /за да не подвеждам други отново, Светле
/ представена съм от Венера - по-бързата планета (? срещу Марс - или това важи за транссатурновите като по-бавни), която попада в негов 12 дом , тоест темата мен ме вълнува повече и за него всичко е минало, което звучи успокоително.
+ това, че луната е в последните градуси на знака - необходими са доп. условия за разгръщане на ситуацията.
От друга страна моите съуправители Д5 Юпитер и Нептун правят тригон с неговия У5 Меркурий (хм в мой 8Д) - /ситуация от миналото ли представят?/
Луната е в ъглов 4 д/10д в знак на Уран (планета в негов 1Д), но пък във фиксиран знак, и в разходящ съвпад Сатурн - трудностите/разприте са в миналото?
Обаче последният аспект на луната е квадрат Меркурий - т.е. все пак няма да съм доволна от развитието на нещата - /ми то коя жена е доволна от каквото и да било? - според мен винаги може повече :
Обаче и луната и венера в (овен т.е. в знак на Марс, представящ въпросния човек) последните градуси на знаците са без предстоящи аспекти, само Марс (в мой Д5) е в сходящ аспект с Юпитер (вече в негов 12 д или не се брои?) ?
(Тук марс и юпитер са във взаимна рецепция 5д/11д и 6/12 д, ама венера и марс У1/У7 както написах не са)- т.е. той поне би бил доволен