Аз мислех,че когато аз съм в негов 1д той има повече интерес . Но това няма значение,важно е крайното развитие. Иначе не сме колеги,нямаме нищо общо служебно. Показва,че има желания, но не знам дали ще се "осмели". Дано
Пс. Всеки път ли като пуша трябва да попълвам кода от картинката и да отговарям на въпрос
Зависи от знака и планетата,в твоя случай,ти си представена от знак рак и Луната е твоя сигнификатор.Ти питаш за него,а не обратното.Това е показано,интересуваш се от него,нали така?Той е представен от планетата Сатурн и знак козирог,който е на к7.Сатурн приема Луната,защото Луната,тоест Ти си в знак,където Сатурн има достойнства.Но Сатурн е в твой 8ми дом,ти не го виждаш,тоест,твоя асц(рак)няма мажорен аспект с планетата Сатурн.Но Луната е ъглова,тоест,има потенциал за развитие ,последен аспект е тригон с Марс(секс).Затова съм написала по-горе,че е възможно да има интимност.
Планетите в 1 ви дом на човек,описват него,външен вид,например,човекът за когото питаш е възможно да има жена,да е обвързан,да има брада ,или дефект на лявото око,белег на крак,или друго подобно петно.