Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1360825 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
Re: Любовни хорари
« Отговор #5655 -: Януари 06, 2023, 05:47:22 pm »
Светла,отговорът ми е НЕ.Твоят сигнификатор,Юпитер,няма достойнства в знакът,където е Меркурий-неговият сигнификатор.Човекът търси забавления.Меркурий харесва Сатурн и Марс.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5656 -: Януари 07, 2023, 10:51:33 am »
Благодаря, Сафо!  :-*
Хубава събота и неделя!  :-*

Светла,отговорът ми е НЕ.Твоят сигнификатор,Юпитер,няма достойнства в знакът,където е Меркурий-неговият сигнификатор.Човекът търси забавления.Меркурий харесва Сатурн и Марс.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5657 -: Януари 07, 2023, 06:18:04 pm »
Благодаря, Сафо.
От така дадения отговор да разбирам, че отговорът е не и аз се заблужавам относно неговите чувства.

Нептун в твоя 1д. – възможно е да се заблуждаваш. Последен аспект на Луната, която управлява твоя сърдечен дом, е квадрат с Нептун У1, идеализмът и заблудата относно чувствата ти ще приключат. А и има ли значение дали някой те обича, след като ти не го обичаш?

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5658 -: Януари 07, 2023, 07:46:39 pm »
Благодаря, Akruks, цялата история е много дълга, всичко започна много завладяващо и до този момент не бях изпитвала такова нещо -  като го видех и в буквален смисъл времето спираше, всичко и всички изчезваха. Аз съм доста практичен човек и тези усещания бяха много силни, при него беше същото. Това нещо се проточи във времето, после решихме да приключат нещата, но не очаквах, че ще обърне той всичко на 180 градуса - от силните чувства към другото. Когато показваш на някой едва ли не омраза, а в следващ момент не откъсваш поглед от него, реших, че вероятно изпитва любов и обич. Затова и от време на време ми изникват такива въпроси. Благодаря, че отделихте време да погледнете хорара.  :-*

quote author=akruks link=topic=95.msg206095#msg206095 date=1673108284]
Благодаря, Сафо.
От така дадения отговор да разбирам, че отговорът е не и аз се заблужавам относно неговите чувства.

Нептун в твоя 1д. – възможно е да се заблуждаваш. Последен аспект на Луната, която управлява твоя сърдечен дом, е квадрат с Нептун У1, идеализмът и заблудата относно чувствата ти ще приключат. А и има ли значение дали някой те обича, след като ти не го обичаш?
[/quote]

birliban

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5659 -: Януари 15, 2023, 06:41:39 pm »
Здравейте, интересувам се около следното обстоятелство и ще бъде благодарна за прочит на хорара

Основния ми въпрос е "Ще имаме ли дългосрочна връзка с Mr?".. Какви са намеренията му...

Благодаря предварително на всеки отзовал се

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1308
« Отговор #5660 -: Януари 15, 2023, 08:36:16 pm »
Като мандат на Президента съм. Три пъти не.
В картата няма индикации за позитивизъм.
Било е.
Но той не е свободен според мен.

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #5661 -: Януари 15, 2023, 11:13:11 pm »
Благодаря, Люба. Мъжът е свободен, няма партньор в живота си.  А како означава “било е”? Ние се познаваме отскоро.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1308
« Отговор #5662 -: Януари 16, 2023, 02:07:48 am »
От скоро, но в минало време.
За мен той има важна жена при себе си.

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 363
« Отговор #5663 -: Януари 16, 2023, 11:38:11 am »
Луната е на Виа Комбуста, доста неподходящ въпрос за задаване на хорарен въпрос (с очакван положителен отговор).

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #5664 -: Януари 16, 2023, 01:14:16 pm »
Здравейте, не съм наясно с хорарната астрология, затова ще си позволя да попитам следното: има ли случаи, когато с Луна във Виа Комбуста хорарът не се разглежда и може ли да ми кажете в какъв градус Асцендентът, Луната или сигнификаторът са в съединение с неподвижна звезда Спика ?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5665 -: Януари 16, 2023, 01:48:04 pm »
Здравейте, интересувам се около следното обстоятелство и ще бъде благодарна за прочит на хорара

Основния ми въпрос е "Ще имаме ли дългосрочна връзка с Mr?".. Какви са намеренията му...

намеренията му засега са да има скрита сексуална връзка с теб – твоя У1 в негов 12д. съвпад с Плутон, поне засега няма намерение да афишира открито познанството си с теб, може да има властна майка, а понастоящем е затруднен в изразяването на чувствата, неговите домове на любов и интимност са представени от ретрограден Меркурий, който се връща в негов 11д. – може би има връщане към някое бивше приятелство.
Колкото до въпроса ти – да, възможно е имате дълга връзка, стига да нямаш нищо против неконвенционален тип партньорства.
Спика в момента е на 24 градуса и 9 минути в знака Везни, а за съвпад със звезда допустимият орбис е +/– 1 градус, но аз лично не отдавам значение на това дали АС и Луната са на изгорял път, за мен всяка карта дава информация, а твоята достатъчно "говори" . По мое виждане господинът е чаровен, и ако не е по-възрастен, то като поведение е по-зрял и отговорен.

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #5666 -: Януари 16, 2023, 02:09:10 pm »

намеренията му засега са да има скрита сексуална връзка с теб – твоя У1 в негов 12д. съвпад с Плутон, поне засега няма намерение да афишира открито познанството си с теб, може да има властна майка, а понастоящем е затруднен в изразяването на чувствата, неговите домове на любов и интимност са представени от ретрограден Меркурий, който се връща в негов 11д. – може би има връщане към някое бивше приятелство.
Колкото до въпроса ти – да, възможно е имате дълга връзка, стига да нямаш нищо против неконвенционален тип партньорства.
Спика в момента е на 24 градуса и 9 минути в знака Везни, а за съвпад със звезда допустимият орбис е +/– 1 градус, но аз лично не отдавам значение на това дали АС и Луната са на изгорял път, за мен всяка карта дава информация, а твоята достатъчно "говори" . По мое виждане господинът е чаровен, и ако не е по-възрастен, то като поведение е по-зрял и отговорен.

Благодаря, akruks, затова че погледна картата. Няма да крия, че се притесних и все още съм притеснена от Виа Комбуста и това, което чета за нея, както и Трите Не-та. Бегло съм запозната, но майката има влияние, а относно връщането... възможно е... не съм запозната.
Да, господинът е очарователен и зрял за възрастта си, млад е. 
Определено не желая такъв тип връзка, имала съм и емоционалната опустошеност след нея, не искам да почувствам отново.

Aurora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #5667 -: Януари 29, 2023, 12:45:33 pm »
Има ли потенциал отношенията ни с А да се развият в сериозна и дълготрайна връзка?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
« Отговор #5668 -: Февруари 01, 2023, 06:57:26 pm »
Не

Aurora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #5669 -: Февруари 04, 2023, 01:12:59 pm »
Не

Благодаря.

Най-вероятно си права. Към момента има знаци, които подсказват, че въпреки някои много добри переспективи, по скоро ще е Не.