Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1360460 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13957
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #5760 -: Май 03, 2023, 10:39:03 am »
Здравейте,
От скоро имам отношения с мъж когото доста харесвам. За съжаление се скарахме и комуникацията ни спря. Бих искала да попитам - Приключиха ли отношенията ми с Б., назован по име?
Благодаря от сърце!
не са, ще възстановите връзката

Irena

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #5761 -: Май 03, 2023, 11:02:52 am »
Здравейте,
От скоро имам отношения с мъж когото доста харесвам. За съжаление се скарахме и комуникацията ни спря. Бих искала да попитам - Приключиха ли отношенията ми с Б., назован по име?
Благодаря от сърце!

Аkruks, благодаря! Много благодаря! 

Dana2000

• Newbie
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #5762 -: Май 04, 2023, 10:13:55 pm »
Здравейте, напоследък се интересувам от един мъж. Въпроса ми е, имам ли шанс да се получи нещо между нас ? 
 :-* :-* :-*
имате шанс, да. Мъжът е винаги готов, стига да му покажете,че го желаете. Представен е от Марс в рак.
Луната има сходящи аспекти, ще има развитие по въпроса ви.

Наистина ?
О, колко мило... благодаря ти от сърце  :-*

Давам обратна връзка. Имахме комуникация. Писах му, после се чухме по телефона. Много вяло и студено отношение. Даже се очудих на кратките изречения.
Казах му, че ще пътувам и ще разказвам впечетления, отговори с едно " Ми супер" и това беше. Общо взето, му се ядосах. Взех да се питам, изобщо има ли смисъл да съм настоятелна ?

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #5763 -: Май 12, 2023, 07:26:36 pm »
Това ли е краят?

Сафо, Рени и Аркрукс давам ОВ: Преди седмица няколко дена след ЛЗ се срещнахме случайно и подновихме контакт, но "всяко чудо за три дена" и заминава за цяло лято ще се видим на есен евентуално, ако още има тръпка и от двете страни. Мен този развой повече ми харесва от това да нямаме никаква комуникация, както се случи предходния път. Малко ми е тъжно, но ще ми мине... :)

Благодаря ви отново за отговорите!  :-*
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Irena

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #5764 -: Май 26, 2023, 10:58:14 am »
Здравейте,
Благодаря от сърце!

Здравейте,
Бих искала и аз да дам обратна връзка. След пълно мълчание, вчера се появи и се видяхме.
Akruks и Лисана, благодаря!
Слънчев ден🌞
« Последна редакция: Май 26, 2023, 11:00:00 am от Irena »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5765 -: Юни 20, 2023, 07:18:09 pm »
В последната седмица имам няколко служебни пътувания с колега, вдовец е, жена му ми беше приятелка и колежка също.
Чувствам, че ме харесва , прави разни намеци и предложения . Аз си го знам, но …
Само да кажа- емоционално съм много обвързана с жената и нямам намерение за близост с него. В същото време ми е любопитен като човек, за тези няколко часа разговори го опознах и ми допадна. Земен и искрен е, малко авантюрист , непукист, типичен Стрелец. Има връзка в момента с жена в чужбина, но ясно заяви, че е от немай къде, имат общи интереси просто.
Харесва ли ме Х?
« Последна редакция: Юни 20, 2023, 07:20:40 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
« Отговор #5766 -: Юни 20, 2023, 07:50:51 pm »
Харесва ли ме Х?
Определено те харесва и си му в сърцето, може да имате и връзка, и да си станете близки – от тебе зависи.
Доколкото помня навремето И. Славков се събра с най-добрата приятелка на починалата му жена, ходели заедно на гробища, скърбели заедно и се събрали да се утешават. А защо АС е ранен, с кое около въпроса не си запозната и какво би могло да се промени, че да го обезсмисли?

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4635
« Отговор #5767 -: Юни 20, 2023, 10:40:09 pm »
Корея, със сигурност да. Венера- ти вече е в ретро сянка. Ти не можеш да надскочиш миналото , приятелката ,спомените. Той ще продължи напред ,а ти ще продължиш да се мъчиш и след Време Венера ще се врътне назад.Може да има момент на сближавне и после мигът да отшуми.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7828
« Отговор #5768 -: Юни 22, 2023, 07:42:04 am »
Корея,да.Ти ,Венера не се чувстваш добре там,където си-в лъв.Луната е в овен и няма аспекти сх.с други планети.Няма да има връзка според мен.Свързва ви Слънцето в близнаци,споделяте общи интереси,мисли,комуникации и т.н.
Той е представен от Марс в лъв,негов 5ти дом-да,мисли за любов,забавления,море,деца и т.н.
« Последна редакция: Юни 22, 2023, 07:45:12 am от Сафо »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12784
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5769 -: Юни 22, 2023, 06:33:39 pm »
Корея, аз съм за Не.
Х. е Марс в Лъв. Единственото достойнство на Венера в Лъв е терма, или приема те като приятел, припознава те като лоялен човек. Венера и Марс обаче имат общ диспозитор Слънце, но и то е в знак на Меркурий не е във Венерин знак. Марс и Венера няма да направят съвпад, но Меркурий ще ги свърже. Той е упр. негови 3 и 6 ти дом, твои 12 и 9 , тук няма романтика, има добра комуникация.
Въпросът ми е как ще получим обратна връзка на въпроса ти ?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5770 -: Юни 22, 2023, 08:48:47 pm »
Здравейте въпросът не е много за Любовни хорари но пак е за отношения . Става въпрос за дъщеря и баща .Накратко бащата е твърде строг с детето . Тя тренира спорт по нейно желание , но баща и постоянно иска резултати и натиска виждам че идва в повече . Обяснявала съм му , че така не става и ни предстои сериозен разговор , че това трябва да се промени и не може да продължава така.

Въпросът ми е " Той ще промени ли отношението си към нея ?" 

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 363
« Отговор #5771 -: Юни 22, 2023, 09:44:46 pm »
Луната е в ранен градус, рано е да се каже, предстои нещо да се случи преди това

fly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5772 -: Юни 23, 2023, 11:30:06 am »
Луната е в ранен градус, рано е да се каже, предстои нещо да се случи преди това
Благодаря terrarossa за коментара.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5773 -: Юни 23, 2023, 03:34:37 pm »
Благодаря terrarossa за коментара.
този коментар не знам дали е по твоята карта, защото при теб Луната не е в ранен градус, нито АС
При теб АС е в последен градус на знака, предстои скоро промяна за теб и за човека, за когото питаш, в личен план, във взаимоотношенията с другите. Той сега е представен от Меркурий в своя собствен Близнаци, може би е малко повърхностен, но АС е на прага на знака Рак , ще стане по-семейно ориентиран, по-чувствен. А дъщеря му не я мисли - горделива и властна, истински боец, с право изисква повече от нея.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5774 -: Юни 23, 2023, 06:10:35 pm »
Благодаря за тълкуванията на всички!🌹
Стига да има нещо за казване , ще пиша веднага.
Задала съм въпроса в период, в който бяхме много време заедно през деня, на обучение и усещайки интереса му. Сега съм в отпуск, далече от това и вероятно наистина моментът е отшумял.
Той е с две отраснали самостоятелни и отделно живеещи синове, мисля, че е превъзмогнал загубата на жена си и гледа напред. Компанията на жената в чужбина му е крайно недостатъчна, та си търси направо жена за съжителство.
Като се замисля, много по- ценно ще е да си останем приятели, защото си споделихме наистина много лични неща, които си остават между нас. Аз физически не съм привлечена от него, действам от някакво чувство за съжаление и съчувствие.
И все пак, ако нещо се случи, ще дам обратна връзка. А и да не се случи, пак ще дам.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...