Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1362871 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #5790 -: Юли 20, 2023, 04:14:44 pm »
akruks, истински се надявам този път да съм продължила напред, за са мога да отворя път за нов човек.
отговорила съм на zoh или си един човек с няколко регистрации във форума, активна  и от двете регистрации само в темите за хорари  :)
Форумът е по астрология, а не безплатен онлайн оракул  ;)

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 367
« Отговор #5791 -: Юли 25, 2023, 10:06:26 pm »
Здравейте, обръщам се към Вас с молба за тълкуване на карта за събитие. Вълнуващо запознанство, комуникация, допълване, разбиране... Всичко е досега е с лау ефект. Първия контакт е осъществен на 22.07.2023 г. в 14:52/54 часа и въз основа на него е построена карта, като съм задала моето местоположение - София. Иска ми се това запознанство да прерасне в нещо повече. Ще бъда благодарна и съм в нетърпеливо очакване за тълкуване на картата...   :-* Благодаря Ви.

Това не е хорарна карта?

-
Някой изследвал ли е тази тема по ретро Венера ли се активира?
« Последна редакция: Юли 25, 2023, 10:08:41 pm от terrarossa »

birliban

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5792 -: Юли 25, 2023, 10:26:17 pm »
Извинявам се, в кой раздел да я публикувам, тъй като разбирам, че не е правилния?

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #5793 -: Юли 25, 2023, 10:30:19 pm »
Извинявам се, в кой раздел да я публикувам, тъй като разбирам, че не е правилния?
https://astra.la/forum/index.php?topic=280.345

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #5794 -: Юли 25, 2023, 11:27:58 pm »
Ретро Венера в точна опозиция с нат. Венера при мен, върна някой от миналото.

Въпросът ми е свързан с това - "Има ли смисъл да общувам с Х?"

Знам, че появи ли се такъв въпрос, има съмнение и че не е окау, но в момента съм с тр. Сатурн в съвпад с нат. У4,7 и У5 в 12 дом и постоянно премислям, обмислям. А изобщо не ми се отдава енергия в неща, които не си заслужават. На моменти чак ми става супер безразлично и все едно, но реших да пусна хорара, въпреки това.

Благодаря!
« Последна редакция: Юли 25, 2023, 11:31:56 pm от romantica »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7838
« Отговор #5795 -: Юли 26, 2023, 06:24:32 am »

Знам, че появи ли се такъв въпрос, има съмнение и че не е окау, но в момента съм с тр. Сатурн в съвпад с нат. У4,7 и У5 в 12 дом и постоянно премислям, обмислям. А изобщо не ми се отдава енергия в неща, които не си заслужават. На моменти чак ми става супер безразлично и все едно, но реших да пусна хорара, въпреки това.

Благодаря!
Романтика,ще общуваш ,но с фиксиран Юпитер в телец,а той с Меркурий в лъв-различни настройки за живота,различни гледни точки.Луната е с много сх.аспекти,тоест,възможности.Опозицията с Юпитер не е толкова зле-преценка,терзания,но сх.тригон към Сатурн е страх.Последният аспект е квадрат с Венера,ще преосмислиш дали и как.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5796 -: Юли 26, 2023, 09:33:33 am »
romantica, Луната ви свързва, значи има смисъл, да си пообщувате. Сигнификатори във фиксирани знаци, по оста 2-8 домове, без  достойнства точно отдават енергия на вятъра, в очакване да получат нещо. Луната има много сходящи аспекти значи предстои да го случиш, въпреки че, не си заслужава.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #5797 -: Юли 26, 2023, 07:57:04 pm »

Да, определено има смисъл да си изясните чувствата, ако не друго, може да си останете приятели.

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 74
« Отговор #5798 -: Юли 27, 2023, 06:45:11 pm »
Ами, не знам дали това е подходящата тема за този хорар, но все пак е свързан с любов. Преди няколко дни построих следния хорар с въпрос: Ще имаме ли общо дете с Х? Аз имам две деца от предишна връзка, той няма свои деца. Не съм поставила срок на хорара, че съм на 40+ и нямам кой знае колко време.
АЦ е скорпион (обаче във виа комбуста, не знам доколко голямо влияние оказва), т.е. аз съм Марс и Луна. Х е Венера. Обаче Марс и Венера (а тя е и ретроградна) се раздалечават.  Моят У5 е Юпитер (риби) и е точно на ДЦ. Луната е в мой 11 дом и негов 5 дом и ще направи секстил с Меркурий (У11 и негов У5) и Венера. АЦ е в терма на Юпитер (мой У5) , а ДЦ в терма на Меркурий (негов У5). Марс в терма на Венера и Венера в терма на Марс.
Според вас имаме ли шанс?  :-*

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 367
« Отговор #5799 -: Юли 27, 2023, 07:32:37 pm »
Нана, да - твоят У5 е на неговия Асц - той е приел нещата присърце.
Твоят и неговият У5 са в квадрат, ще стане, но няма да е лесно, трябва да се потрудите :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #5800 -: Юли 28, 2023, 01:33:04 am »
Ами, не знам дали това е подходящата тема за този хорар, но все пак е свързан с любов. Преди няколко дни построих следния хорар с въпрос: Ще имаме ли общо дете с Х? Аз имам две деца от предишна връзка, той няма свои деца. Не съм поставила срок на хорара, че съм на 40+ и нямам кой знае колко време.
с този човек имзте ли връзка, интимни взаимоотношения, че по картата не личи...
няма да имате общо дете, самата ти няма да имаш, Луната с последен аспект квадрат с твоя У1 Плутон, който е ретро (репродукцията ти е забавена, проблемна), а Нептун в 5д ти дава напразни надежи, илюзии за дете...

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 74
« Отговор #5801 -: Юли 29, 2023, 07:42:19 am »
Благодаря Терароса, Аркукс. :-*
С Х живеем заедно от няколко години и сме интимни, кога по-често, кога по-рядко, т.е. не правим секс по график и правенето на бебе не ни е фикс идея. Просто мислим, че би било хубаво да имаме още едно.  Кое в картата говори за липса на интимност?
Засега нямам проблеми в репродуктивната сфера и всичко работи нормално. Но пък на тази възраст, никога не знаеш кога нещата ще се обърнат. Може при мен тези процеси да започнат по-рано от обичайното.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7838
« Отговор #5802 -: Юли 31, 2023, 06:20:45 am »
АЦ е скорпион (обаче във виа комбуста, не знам доколко голямо влияние оказва), т.е. аз съм Марс и Луна. Х е Венера. Обаче Марс и Венера (а тя е и ретроградна) се раздалечават.  Моят У5 е Юпитер (риби) и е точно на ДЦ. Луната е в мой 11 дом и негов 5 дом и ще направи секстил с Меркурий (У11 и негов У5) и Венера. АЦ е в терма на Юпитер (мой У5) , а ДЦ в терма на Меркурий (негов У5). Марс в терма на Венера и Венера в терма на Марс.
Според вас имаме ли шанс?  :-*
Венера,неговият упр.ще се върне до точен квадрат с упр.на твоят 5ти дом,по-скоро -не.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5803 -: Август 01, 2023, 01:43:37 am »
С Х живеем заедно от няколко години и сме интимни, кога по-често, кога по-рядко, т.е. не правим секс по график и правенето на бебе не ни е фикс идея. Просто мислим, че би било хубаво да имаме още едно.  Кое в картата говори за липса на интимност?
Засега нямам проблеми в репродуктивната сфера и всичко работи нормално. Но пък на тази възраст, никога не знаеш кога нещата ще се обърнат. Може при мен тези процеси да започнат по-рано от обичайното.
  отбелязах видяното в картата, а по нея не излиза да имаш трето дете - може да провериш и рождения хороскоп, дали ти е писано трето
по тази карта за него излиза, че ще има дете, някога си... картата показва също, че няма да останете под един покрив завинаги, съжалявам

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5804 -: Август 01, 2023, 05:06:36 pm »
Nana, Да, имаш шанс. Би трябвало в рамките на 6 месеца .
Асц и к5 са в плодовите знаци. Ти, Марс, и у5,  Юпитер, сходящ тригон. Марс идва от опозиция Сатурн, здравния ти статус не е "6", може да се наложи да се откажеш от някои твои желания, навици. Венера и Юпитер са ъглови и ще се срещнат. Луната е в 11 дом, отразява емоционалното ти състояние за сбъдване на желание, мечта; не е силно поставена, но не е наранена и й предстоят два аспекта секстил с Меркурий у 11, 5-ти дом на партньора и секстил Венера у7. Има шанс, но трябва да се положат усилия, защото секстила е слаб аспект, но тук е замесен ъглов дом, което дава подкрепа. Успех !
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“