Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1360909 пъти)

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
Re: Любовни хорари
« Отговор #5820 -: Септември 14, 2023, 10:44:16 am »
Здравейте! Отдавна не съм наминавала тук, даже се наложи с нов профил да се логна. Чудесно е, че продължавате да сте активни! Сетих се за вас, защото 15 дена дълбая в разни размисли и страсти и понеже вече съм сигурно, че колкото и да ги гледам тези карти вече нищо не виждам обективно, ще съм благодарна и оценя изключително вашия поглед.
Въпросът е Ще приключат ли дотук отношенията ни с Х или ще бъдат възобновени до края на този месец септември? Прилагам картата. За уточнение мисля ще е от полза да спомена, че Х е чужденец. Скарахме се на ретро Венера и Мерк и пълнолуние сега на 31.08, трябваше на тази дата да се и срещнем, понеже не сме непрекъснато заедно, но честно казано вече и аз не знам кой как изтрещя, всичко супер се наелектризира от раз. Нито се видяхме, нито общуваме оттогава.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
« Отговор #5821 -: Септември 14, 2023, 07:03:56 pm »
Здравейте! Отдавна не съм наминавала тук, даже се наложи с нов профил да се логна. Чудесно е, че продължавате да сте активни! Сетих се за вас, защото 15 дена дълбая в разни размисли и страсти и понеже вече съм сигурно, че колкото и да ги гледам тези карти вече нищо не виждам обективно, ще съм благодарна и оценя изключително вашия поглед.
Въпросът е Ще приключат ли дотук отношенията ни с Х или ще бъдат възобновени до края на този месец септември? Прилагам картата. За уточнение мисля ще е от полза да спомена, че Х е чужденец. Скарахме се на ретро Венера и Мерк и пълнолуние сега на 31.08, трябваше на тази дата да се и срещнем, понеже не сме непрекъснато заедно, но честно казано вече и аз не знам кой как изтрещя, всичко супер се наелектризира от раз. Нито се видяхме, нито общуваме оттогава.
Ако е Да.На кой от двата въпроса?
Но,Луната има сходящи аспекти с Юпитер,Слънце,Уран,Плутон,Нептун-така че,ще има развитие ,едва ли ще е приключване.Марс,тоест-той ,е в твоя знак-харесва те,но не се чувства добре.Има аспект между Марс и Венера.Ще има продължение.
« Последна редакция: Септември 14, 2023, 07:08:06 pm от Сафо »

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #5822 -: Септември 14, 2023, 08:31:36 pm »
Ако е Да.На кой от двата въпроса?
Но,Луната има сходящи аспекти с Юпитер,Слънце,Уран,Плутон,Нептун-така че,ще има развитие ,едва ли ще е приключване.Марс,тоест-той ,е в твоя знак-харесва те,но не се чувства добре.Има аспект между Марс и Венера.Ще има продължение.

Благодаря! За мен въпросът е един, тъй като едното автоматично изключва другото, т.е ако до края на месеца няма продължение, то абсолютно приемам, че отношенията са приключили. Но да, това си е само в моята глава като настройка  :) ретро Хирон на ДСЦ тълкува ли се в случая? Честно казано едно и също нещо ми се върти като мисъл вече 15 дни и не съм убедена доколко картата е радикална.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5823 -: Септември 15, 2023, 05:50:40 am »
Uranus,след като Хирон е на ъгъл,вероятно посочва нещо.Болка,Лечение.Според мен ще се чуете,щом това е въпросът.Неговият упр.на 3ти дом е Меркурий-спрял,ще обърне посока в директно движение и ще направи аспект с Юпитер,твоят Упр.на 3ти дом.
Краят на връзката е по оста 4/10.Твой 4ти -водолей,Сатурн е ретрограден.

birliban

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5824 -: Септември 16, 2023, 02:05:46 pm »
Здравейте, няколко дни бях пред дилема дали да задам въпроса си или не, но се реших - Какви намерия има към Герхард? Резервираност, съмнения, страх това съм аз към този мъж... Иска ми се да дам шанс, но съм на ръба да се оттегля...  :'(

Благодаря Ви, ако имах достатъчно познания бих си разтълкувала и сама картата, но нямам.

Въпросът ми не обвързван с предишни хорари. Благодаря Ви още веднъж!

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #5825 -: Септември 22, 2023, 05:51:37 pm »
Здравейте, обръщам се с един банален проблем ревност . Въпросът ми е :
Имам ли основание за ревност към мъжът ми ?
Накратко мъжът ми има близки/ приятелски взаимоотношения с жената на своя приятел . Аз лично със неговите приятели не поддържам  връзка.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5826 -: Септември 23, 2023, 10:53:23 am »

birliban,

Цитат
Какви намерия има към Герхард?

Ти питаш, какви намерения има Герхард към теб, така ли да го четем ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #5827 -: Септември 23, 2023, 08:09:45 pm »
qwe, Не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1308
« Отговор #5828 -: Септември 24, 2023, 04:58:54 am »
Не съм сигурна дали приятелката няма интерес към мъжа, за което говори тази Венера. Щом се стига до въпрос, значи питащата не е ок с положението и това вече е достатъчно за поставяне на граници, което ще успее да направи. Също смятам, че мъжът засега е чист.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5829 -: Септември 24, 2023, 09:05:47 am »
Накратко мъжът ми има близки/ приятелски взаимоотношения с жената на своя приятел . Аз лично със неговите приятели не поддържам  връзка.
С тези двойни знаци по оста 1/7-и Венера в 6ти,или 12 дом на мъжа ти,мисля,че да.

qwe

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5830 -: Септември 24, 2023, 02:14:58 pm »
Не съм сигурна дали приятелката няма интерес към мъжа, за което говори тази Венера. Щом се стига до въпрос, значи питащата не е ок с положението и това вече е достатъчно за поставяне на граници, което ще успее да направи. Също смятам, че мъжът засега е чист.
Благодаря много за отговорите на Рени , Сафо и Люба .
Стигнах до въпроса тъй като скоро имаше общо събиране на което , аз не отидох . Но чух разговор между двамата , и по - скоро почувствах , че отсрещната страна( жената) хем се " закача" , и използва доза манипулация . Надявам се мъжът ми да не се поддаде , просто помага когато го помолят , все пак е близък приятел с мъжът и.
Люба аз ли ще успея да поставя граници ?

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1308
« Отговор #5831 -: Септември 25, 2023, 09:28:31 am »
Според мен, да

Рени

• Hero Member
« Отговор #5832 -: Септември 25, 2023, 10:39:14 am »

qwe, Марс, Венера, които нямат достойнства са източник на ревност, Сатурн също. Ти вече си ревнуваш, защото твоя сигнификатор, Сатурн, ако не броим че е в собствен декан, няма друга есенция, но е ъглов, но освен 1-ви дом, управлява и 12-ти. Виж сега, в кои домове са Марс и Венера, така може по-лесно да си отговориш, от какво или кого ревнуваш мъжа си . Мъжът ти е със Слънце перегрин, но със силен диспозитор, едва ли ще жертва позицията си, заради закачка. Слънце е в терма на Сатурн, ти си се погрижила или се чувстваш отговорна, да няма такива "игри". Между твоя у8, Венера и неговия сигнификатор, Слънце няма аспект. Луната има много разходящи аспекти, и положителни, и негативни, каквото и да се е случило е било с променлив характер. Единственият сходящ аспект е квадрат Слънце.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5833 -: Септември 25, 2023, 05:43:44 pm »
категорично не, гледах производни домове и жената на приятел на мъжа ти е представена от Сатурн в напрегнат разходящ аспект със Слънцето (мъжа ти)
« Последна редакция: Септември 25, 2023, 05:45:40 pm от akruks »

qwe

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5834 -: Септември 26, 2023, 06:47:48 am »
Благодаря на Рени и akruks .