Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1139840 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7651
Re: Любовни хорари
« Отговор #6060 -: Ноември 10, 2024, 06:55:10 am »
Мисли те ли че ще се съберем
Няма обратна връзка по нито едно питане?!
Мисля,че не оценяваш труда на хората,които са отговаряли.

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #6061 -: Ноември 10, 2024, 07:16:51 am »
Няма обратна връзка по нито едно питане?!
Мисля,че не оценяваш труда на хората,които са отговаряли.
.   

Няма такова нещо просто нещата се развиха така че нямах време да дам ОВ събрахме се но всичко стана много сложно почна се е едно търчане по болници за съжаление и нямах наистина време да дам ОВ

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #6062 -: Ноември 10, 2024, 11:24:43 am »
Здравейте, имам въпроси ако на някой му се отговаря изобщо :)
Как се тълвува ако сигнифаторът на квезита е на 2 градуса от АС, но все пак в 12 дом, Луната също е почти на МЦ, но в 9ти дом. Може ли да се каже, че като са толкова близо до осите имат някаква сила?
У1 и У7 са във взаимна рецепция по трон и терм - Юпитер за квезита е в Близнаци, а Меркурий за мен е в Стрелец. Но сами по себе си и двата сигнифатора са аксидентално слаби - и двамата сме в падащи домове, всеки в 12ти дом на другия и в собственото си заточение по знак, без аспект по между ни. Той дори ретрограден. Предполагам, че въпреки рецепцията това ще доведе на липса на действие и отслабеност.
Вие само питате ,а ни е сме отговаряли.......
На предишният хорар ОВ?

Няма развитие по хорарите - хладно отношение и нищо повече.
Аз прочетох книгата на Джон Фроули и много неща ми станаха по-ясни, навързва се картинката. Експериментирам, за да видя как работят хорарите на практика, но все пак имам въпроси. Не искам готови отговори от вас, а да виждам взаимовръзката и логиката.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6063 -: Ноември 10, 2024, 01:16:35 pm »
Ок,взаимовръзка е когато Вие се включвате и коментирате и чужди хорари/питания.
На предишната питаща може да "помогнете"и ще има връзка .

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #6064 -: Ноември 10, 2024, 02:30:36 pm »
Добре, ще опитам, не го правя, за да не обърквам хората още повече.
По хорара на Елодиа:
У1 за нея е Марс и макар той да навлезе в Лъв е стационарен, това е състояние на колосална слабост и уязвимост, явно тя се чувства много зле от създалата се ситуация.
Управител на 7ми дом - квезита е Венера в Стрелец, последни градуси преди да смени знак и съответно интересите си. Няма достойнства в този знак и ако търсим как се чувства У1 Марс там, то може да се каже, че за момента мъжът няма интерес към жената. Това го казвам и въз основа на факта, че Марс е У1, но и У5 за кверента, а Венера У1 и У5 за квезита, на Марс и Венера не виждам да предстои какъвто и да било аспект, т.е няма да има връзка между тях. В слаби домове са, не са в състояние да си дадат каквото и да било.
Луната е слаба по дом и знак, но пък е растяща. Виждам точен квадрат между нея и Слънцето, като естествен Управител на мъжа и мъжкото му его, може би той се чувства много обиден от нея.
Все пак ако правилно гледам последния аспект на Луната е тригон с Венера, но не съм убедена, че това е достатъчно за отговор "Да" предвид другите негативни неща.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6065 -: Ноември 10, 2024, 02:54:41 pm »
mona lisa,ей това се иска момиче!
Относно твоето питане,трудно ми е да визуализирам така,ако искаш качи карта и въпрос,ако не........Луната близо до ъгъл обещава събития,стига да има сходящи аспекти.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6066 -: Ноември 10, 2024, 03:00:34 pm »
Марс-ти, не вижда Венера.Не.Луната в 3ти дом е сх.аспект с Юпитер в 7ми,но Меркурий и Юпитер като управители на 10/4 домове имат сх.опозиция.Не.
Сатурн в 4ти-нещо/някой пречи.
Въпросът ти elodia,е неправилно формулиран,защото ние какво мислим ,няма общо с теб и партньорствата ти.Въпросът трябва да е точен и ясен.Например:"Ще се съберем ли?"
Луната в 3ти ,като нашите мисли,в дом на радост,подчинена на Сатурн и сходящи аспекти с Юпитер,тригон ,следва квадрат с Уран на к7(форумни раздумки) и последен аспект секстил с Венера.Споделяме мислите си с теб,в края на крайщата.
« Последна редакция: Ноември 10, 2024, 03:15:05 pm от Сафо »

elodia

• Newbie
  • *
« Отговор #6067 -: Ноември 10, 2024, 03:38:53 pm »
Ще върна ОВ

elodia

• Newbie
  • *
« Отговор #6068 -: Ноември 16, 2024, 11:20:23 am »
Здравейте обещах обратна връзка да разделяме се , корекция заедно сме си, просто няма да живеем заедно под един покрив ,така се налага за сега .
« Последна редакция: Ноември 17, 2024, 04:10:35 pm от elodia »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13791
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6069 -: Ноември 19, 2024, 10:40:31 pm »
Здравейте обещах обратна връзка да разделяме се , корекция заедно сме си, просто няма да живеем заедно под един покрив ,така се налага за сега .
хорарът показва точно това

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #6070 -: Декември 06, 2024, 12:03:49 am »
Дами, “До 10 дни ще сложа ли край на тази любовна история?” Почна да ми писва вече начина, по който се случват нещата, но всеки път като се каня да го направя господинът така ме завърта, че продължавам да си стоя в безтегловност.
Не, няма край  :)
akruks, дали можеш да ми поясниш кое сочи, че няма край. На няколко пъти вече спираме всякакви отношения за месец, 2, че и повече с идеята, че всичко е приключило. Факт обаче, че не ми е ок как се развиват нещата.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13791
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6071 -: Декември 06, 2024, 04:29:19 pm »
Дами, “До 10 дни ще сложа ли край на тази любовна история?” Почна да ми писва вече начина, по който се случват нещата, но всеки път като се каня да го направя господинът така ме завърта, че продължавам да си стоя в безтегловност.
akruks, дали можеш да ми поясниш кое сочи, че няма край. На няколко пъти вече спираме всякакви отношения за месец, 2, че и повече с идеята, че всичко е приключило. Факт обаче, че не ми е ок как се развиват нещата.
Мога, но не искам! Достатъчно време съм отделила по твоята карта с изрязана табличка , да се кьоря и разчитам градуси и аспекти, за да стигна до отговора. Може да си прочетеш какво съм ти писала на 15 февруари по следващия ти хорар :) Благодаря, все пак, за обратната връзка!

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 35
« Отговор #6072 -: Декември 06, 2024, 11:43:49 pm »
Мога, но не искам! Достатъчно време съм отделила по твоята карта с изрязана табличка , да се кьоря и разчитам градуси и аспекти, за да стигна до отговора. Може да си прочетеш какво съм ти писала на 15 февруари по следващия ти хорар :) Благодаря, все пак, за обратната връзка!
Ех този край не мога и не мога да го разбера кога ще му дойде края 🙃 Благодаря за отговора! Аз пък откъде да знам, че искаш таблички. Вчера го засякох като забележка в чужд пост и изпълнително си пуснах хорара за работа с табличка 🙂

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #6073 -: Декември 14, 2024, 08:07:37 am »
Казахме си нещо като сбогом не заради липсващи чувства или желание за раздяла, а за да сме взели "правилното решение", понеже и двамата сме семейни. Въпросът към хорара е ще продължат ли отношенията с Х. Като гледам е безднадеждна работа, а и асцендента на косъм не минава в третия градус. Има ли смисъл да се разглежда при това положение?

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1251
« Отговор #6074 -: Декември 14, 2024, 09:26:22 am »
Ще има още кратки топли епизоди, но в крайна сметка раздялата е факт. Той е и ще е дистанциран. Взели сте били правилното решение, но това не ти идва като гръм, имало е и преди колизия.
Сега обаче промяната при него е по-генерална. Или съпругата е взела нещата в свои ръце, или може и трета жена, ако му се отдава.