Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1203480 пъти)

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
Re: Любовни хорари
« Отговор #6075 -: Декември 14, 2024, 10:53:15 am »
Благодаря, Люба. Кой е неговият сигнификатор? Марс ли, като владетел на пети и естествен сигнификатор или нещо друго? Две раздели има ще до момента, все от мен инициирани. Сегашната е пак малко изпросена от мен, защото аз не мога. Ако покажа и синастрия ще се види защо.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13837
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6076 -: Декември 16, 2024, 05:05:43 pm »
Казахме си нещо като сбогом не заради липсващи чувства или желание за раздяла, а за да сме взели "правилното решение", понеже и двамата сме семейни. Въпросът към хорара е ще продължат ли отношенията с Х. Като гледам е безднадеждна работа, а и асцендента на косъм не минава в третия градус. Има ли смисъл да се разглежда при това положение?
АС е точно 3гр. в моята програма, а иначе ви гледам по оста 12 – 6 дом (12 за Х.) като тайна връзка, Луната също показва естеството на въпроса, управлява 12 дом за теб. Любов и страст на работното ти място ще има и в близко бъдеще, но напред във времето нещата отиват на приключване, ще се прибереш при семейството, собственият комфорт ти е повече на сърце и няма да си развалиш рахатлъка, а и двамата държите на кариерата и престижа.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
« Отговор #6077 -: Декември 27, 2024, 04:09:21 pm »
Ще бъда благодарна на всеки погледнал хорара. Ще се задълбочат ли отношенията с въпросния човек. Колеги сме. Виждам че има тръпка. Но е обвързан. Аз затова и не смея да му отвърна на емоциите, въпреки че имам чувства. Весели празници.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7702
« Отговор #6078 -: Декември 27, 2024, 06:59:03 pm »
Слаби сигнификатори,Луна без курс,по-скоро Не.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 23
« Отговор #6079 -: Януари 07, 2025, 09:14:58 pm »
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук. Предстои ми да сключа брак и почнах да избирам дата. Това трябва да се случи преди венера да премине в овен и е хубаво луната да е в риби, а не във водолей или овен. Смятам за важно луната да е нарастваща, което на програмата ми пише, че е от 02.02 въпреки, че новолунието е на 29.01. Двоумя се между 31.01 и 01.02, колко време след новолуние й трябва, за да започне да нараства луната? На 31.01 луната прави квадрат с наталната ми венера, в натала имам същия квадрат, а 01.02 събота е ден на сатурн. Моля за съвет кой от двата дни да избера, кое е по-важно? Благодаря предварително ;) :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #6080 -: Януари 07, 2025, 10:30:24 pm »
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук. Предстои ми да сключа брак и почнах да избирам дата. Това трябва да се случи преди венера да премине в овен и е хубаво луната да е в риби, а не във водолей или овен. Смятам за важно луната да е нарастваща, което на програмата ми пише, че е от 02.02 въпреки, че новолунието е на 29.01. Двоумя се между 31.01 и 01.02, колко време след новолуние й трябва, за да започне да нараства луната? На 31.01 луната прави квадрат с наталната ми венера, в натала имам същия квадрат, а 01.02 събота е ден на сатурн. Моля за съвет кой от двата дни да избера, кое е по-важно? Благодаря предварително ;) :-*
Въпросът ти е за темата Елекция ) избор на подходяща дата (и час) за важно събитие.
Новолунието може да е на 29 януари, но Луната тогава е невидима, чак след 3 лунен ден сърпчето се появява в небето. Освен неделя, петък също е подходящ – ден на Венера.
Луната освен да е нарастваща и в подходящ знак, е добре да е в хармоничен аспект със Слънцето (мъжът и жената), добре е също да има хармоничен аспект на Юпитер (юридически и църковен брак), Меркурий не трябва да е ретрограден, Венера също. Не казваш в какъв диапазон от време трябва да е датата, за началото на февруари например 16 февруари става – Луната във Везни, в тригон със Слънцето и с Юпитер

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 23
« Отговор #6081 -: Януари 08, 2025, 12:00:32 am »
Диапазона сама го съкратих, защото венера влиза в овен, затова избрах 31.01 или 01.02. Нямам опции и избор да гледам хармонични аспекти, просто гледам да няма нехармонични. Ще потърся темата елекция, благодаря. Значи луната на тези две дати също не е добре... благодаря много.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6082 -: Януари 08, 2025, 12:44:34 am »
Венера не трябва да е ретроградна, иначе не е проблем да е в Овен, проблемът идва от квадрата с Марс. Желателно е Венера и Марс да са в хармонична връзка, но основното е Луната и Слънце. Освен това на построената карта за часа на подписване на брак, управителите на 1-ви и 7-ми дом да са в хармонична връзка или поне да не правят напрегнат аспект.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #6083 -: Януари 16, 2025, 11:37:19 am »
Здравейте пак... :-*
Ще ми помогнете ли с разчитането на този хорар? Въпросът е : Влюбен ли е в мен Й.?
Доколкото четох, аз съм представена от 1 дом, който е в дева, управител Меркурий, в 4 дом в Козирог. Въпросът е представен от 5 дом (любов), който е в Козирог, управител Сатурн. Луната е в 11 дом, в лъв, управител Слънце. И сега гледам слънцето е на куспидата на пети дом, в самия пети дом е Плутон. Управителят на 5 дом е в козирог, съвпад с венера (управлява люб.отношения и парите).  В същото време нептун е в 7 дом, вероятно се заблуждавам нещо и по луната в 11 дом, вероятно питам, защото го виждам като приятел... Обърква ме плутон в пети дом във водолей, с управител Сатурн - може би дългосрочни приятелски и работни отношения, но пък в същото време плутон е в опозиция с луната... Мисля, че има някакво влюбване, ама знам ли...  :) :)
Благодаря за отговорите ви!  :-*

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1262
« Отговор #6084 -: Януари 16, 2025, 12:11:08 pm »
Ти си влюбена в него. Ти летиш към него, той се интересува от себе си, тронов Нептун в 1, студен Сатурн в 1. Даже не е толкова френдли, колкото ти се иска.
Представена си от Венера в негов 12, не те вижда. В негов знак, ти отиваш при него, той си седи на място.
Има си и жена, любима. Венера в 12, царствена Луна в 5.
Вероятно разговор или друг елемент на комуникация те е накарал да се почувстваш значима и да се подведеш. Юпитер в 3. Или с нещо друго си му важна, в работен план. Меркурий в негов 10 дом.
Ти търсиш контакт, Луна откъм пети се домогва до оня Юпитер в 3. Меркурий движи към Нептун. Венера към Сатурн.
Ще има още дъра-бъра. Може и някое колянце, но това е потенциала.
И в крайна сметка е не. Ама зависи кой какво търси.
« Последна редакция: Януари 16, 2025, 12:14:27 pm от Люба »

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6085 -: Януари 16, 2025, 12:42:51 pm »
Благодаря, Люба!  :-* Не бих казала, че съм влюбената и не търся контакт, по-скоро по мое виждане е обратното, той търси контакт. Преди около две седмици се наложи да вкарам малко ред в комуникацията ни, с риск да се почувства обиден и натрапник, защото беше почти непрекъснато звънене от негова страна по всяко време на денонощието и без значение дали е събота, дали е неделя, а отношенията ни са работни. Пък и все повтаря, че си има приятелка, ама звъни, когато си иска на другата жена... :) :) Почти на кантар бях да прекъсна всякаква комуникация, но в мен надделя търговското, той е мой клиент на услугите ми и виждам в него клиента. Откакто излях всичко, което се беше насъбрало, относно непрекъснатото му търсене и звънене, се нормализираха нещата, не звъни и не пише, когато си иска, което е добре, защото не навлиза в личното ми пространство...
Благодаря още веднъж  :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #6086 -: Януари 16, 2025, 02:30:55 pm »
Ще ми помогнете ли с разчитането на този хорар? Въпросът е : Влюбен ли е в мен Й.?
Въпросът е представен от Луната, която е у-л на твой 11-ти, негов 50ти дом – питаш за неговите чувства, за неговата любов, което прави картата радикална.
Луната е извършила куинконкс с Меркурий У1 за питащата, така че не е влюбен в теб. Меркурий в Козирог в негов 10д – приема те професионално, картата показва, че си високо в йерархията спрямо него.
Венера У3, У8 в негов 12д. – обича да флиртува на приказки, а реално крие сексуалното общуване, не афишира жената, с която има интимни взаимоотношения. Може да загуби престиж покрай неговата скрита афера – Венера У8 в сходящ квадрат с Юпитер У10, съУ1 за Й. , но пък сам за себе си ще е удовлетворен и постигнал желаното – Венера ще извърши съвпад с Нептун У1 в негов 1д.

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6087 -: Януари 16, 2025, 03:56:34 pm »
Благодаря, akruks  :-*
Явно съм попаднала на много добър манипулатор - за тази една година откакто работим заедно, очите и ушите ми прочетоха и чуха колко към прекрасна и колко добър приятел съм, как би се радвал да дойде на домашно посещение, как му липсва любов и в един момент аз разбирам, че си имал приятелка и то от неговата приятелка  :) :D :D Доста добре борави с думите, много бързо скъсява дистанция. Пък и този непрекъснат интерес към моята особа, вероятно това ме е накарало да се замисля и да се заблудя, че има нещо повече от професионален интерес. :) :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7918
« Отговор #6088 -: Януари 23, 2025, 08:19:27 pm »
Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота :))

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6089 -: Януари 24, 2025, 09:37:43 pm »
Привет, Papy, благодаря за интереса 😊 Ще кача наталната му карта в Натални карти... 🙂

Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота :))