Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1510970 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14203
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #6105 -: Февруари 21, 2026, 03:11:44 pm »
Мислих , мислих и снощи се престраших да му пиша. Отговори ми с две думи и това беше.  Никакъв опит за диалог, спря да ми отговаря. Интересно ми беше този съвпад Меркурий Венера как ще се прояви по картата, но явно никак, не знам. Приключвам всякакви опити за контакт с него, явно не желае. Благодаря ви за съдействието.
Както писах, съвпадът ще се случи когато Меркурий е ретрограден, което означава забавяне, затруднения, така че не очаквайте бързо да се случат нещата. По-важно е да вярвате, че ще се случат. Където е текло, пак ще потече...

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 104
« Отговор #6106 -: Февруари 21, 2026, 05:56:19 pm »
Благодаря, звучиш много обнадеждаващо, ще видим като стане ретро Меркурий.  От 1г.се тормозя с този , макар да виждам, че май май хич не му пука за мен...

Weswes

• Full Member
« Отговор #6107 -: Март 01, 2026, 07:56:24 pm »
Хайде да дам ОВ за последния хорар тъй като вече мина аспекта Меркурий Венера. В общи линии нямаше очакваното събитие, обичайните ежедневни реплики като се засечем " здрасти, какво става" и до там. Очаквах нещо повече, особено като в картата съвпада беше в 5 дом.. но уви  ???
Вече страшно ми тежи, защото няма къде " да избягам" от него, свързан е с ежедневието ми и дори не мога да го избягвам , поне лека полека да спре да ми пука. Направих въпрос какво развитие като цяло ни предстои и има и хубави и негативни аспекти, според вас какъв ще е ходът на събитията?

Аз съм Меркурий ретрограден в риби в 6 дом/негов 12 дом
Той е Юпитер ретрограден в рак в 10 дом/ негов 4 дом
Меркурий сходящ тригон Юпитер - интересно.. аз искам да се дистанцирам някак емоционално от него, не да вървя към него..
Моя управител 5 дом сатурн в 7 дом / негов 1 дом овен
Неговия управител 5 дом Луната е в 11 дом /негов 5 дом в лъв
Моя управител 3дом Марс  водилей в 6 дом/негов 12 дом
Неговия управител 5 дом венера в риби в 7 дом / негов 1 дом
Венера сходящ съвпад сатурн в негов 1 дом
Луната последен аспект опозиция марс
Някакъв сериозен разговор ли ни предстои? От него ли ще дойде инициативата? Ще иска да сложим граници? Конфликт?
Аспектите в този ред ли трябва да се случат:
Луната опозиция Марс
Меркурий тригон Юпитер
Венера съвпад сатурн ( след като Венера смени знак и влезе в овен ще е в падение и тя и сатурн и въобще....)
« Последна редакция: Март 01, 2026, 09:30:00 pm от Weswes »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14203
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6108 -: Март 04, 2026, 07:58:34 pm »
Хайде да дам ОВ за последния хорар тъй като вече мина аспекта Меркурий Венера. В общи линии нямаше очакваното събитие, обичайните ежедневни реплики като се засечем " здрасти, какво става" и до там. Очаквах нещо повече, особено като в картата съвпада беше в 5 дом.. но уви  ???
Вече страшно ми тежи, защото няма къде " да избягам" от него, свързан е с ежедневието ми и дори не мога да го избягвам , поне лека полека да спре да ми пука. Направих въпрос какво развитие като цяло ни предстои и има и хубави и негативни аспекти, според вас какъв ще е ходът на събитията?

Аз съм Меркурий ретрограден в риби в 6 дом/негов 12 дом
Той е Юпитер ретрограден в рак в 10 дом/ негов 4 дом
Меркурий сходящ тригон Юпитер - интересно.. аз искам да се дистанцирам някак емоционално от него, не да вървя към него..
Моя управител 5 дом сатурн в 7 дом / негов 1 дом овен
Неговия управител 5 дом Луната е в 11 дом /негов 5 дом в лъв
Моя управител 3дом Марс  водилей в 6 дом/негов 12 дом
Неговия управител 5 дом венера в риби в 7 дом / негов 1 дом
Венера сходящ съвпад сатурн в негов 1 дом
Луната последен аспект опозиция марс
Някакъв сериозен разговор ли ни предстои? От него ли ще дойде инициативата? Ще иска да сложим граници? Конфликт?
Аспектите в този ред ли трябва да се случат:
Луната опозиция Марс
Меркурий тригон Юпитер
Венера съвпад сатурн ( след като Венера смени знак и влезе в овен ще е в падение и тя и сатурн и въобще....)
Много бързаш с обратните връзки и с новите хорари за един и същ въпрос (човек)!
Изобщо четеш ли какво ти пишем, изрично в отговорите си по предния хорар написах, че каквото има да става ще се случва бавно и трудно, заради ретроградните сигнификатори.
Сега също си представена от ретро Меркурий на Десцендента, какво очакваш, с магическа пръчка да ти сбъдне на момента желанията ли? Астрологията не работи така. Питаш за ход на събитията, какво развитие очакваш, като на Луната остават два аспекта да извърши – квадрат с Уран У6 за тебе (работата) и последен аспект опозиция с Марс, Луната е У5 за него, Марс У3 за теб едва ли ще чуеш обяснение в любов. Него го гледам по Нептун в негов 1-ви дом, зает е със себе си и с приятелското обкръжение, с колектива – Нептун е в разходящ съвпад със Сатурн, а Луната е извършила тригон с двете планети – нови приятелства, било покрай хоби или спорт, може и нова любов да има покрай приятелствата. Меркурий ще извърши хармоничен аспект със стария управител на Риби – Юпитер, но и двете планети са ретроградни, не очаквай бързо развитие да има в отношенията между вас и бързо възстановяване на връзката, ще е по-нататък.

Weswes

• Full Member
« Отговор #6109 -: Март 04, 2026, 09:41:11 pm »
Ние тъй като се виждаме всеки ден ми е трудно да определя кога точно някой аспект се реализира.  В общи линии два три дни сме добре, после ще си кажем нещо на въпреки и постоянно имаме възходи и спадове в комуникацията.  И затова мисля че понякога някой хорар ми се реализира и за седмица - динамично е положението. Благодаря за прочита. Сега ще оставя нещата по течението, защото само се тормозя с мисли какво ще се случи..