Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1630541 пъти)

birliban

• Newbie
  • *
  • Публикации: 43
Re: Любовни хорари
« Отговор #6120 -: Юли 07, 2026, 01:54:35 pm »
Здравейте, как бихте тълкували този хорара? Въпросът е зададен на 6.7.2026 г., в същия ден е имало среща и е била интимна. Луната е без курс, означава ли, че нищо повече няма да се разгърне от това? Историята е достигнала своя аспект и след него Луната не носи нови. Случило се това, което имало да се случи, и край, красива кратка история и до там, без комуникация повече и продължение? Те се отдалечават един от друг и в двете посоки. Така ли я тълкувате. Относно чувствата от него - важава и цени истински. Ситуацията се променила след срещата, мъжт не я търси и не пише, приятелката си не мога да я успокоя от сутринта. Мъжът е чужденец.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14353
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6121 -: Юли 07, 2026, 04:30:09 pm »
Здравейте, как бихте тълкували този хорара? Въпросът е зададен на 6.7.2026 г., в същия ден е имало среща и е била интимна. Луната е без курс, означава ли, че нищо повече няма да се разгърне от това?  Мъжът е чужденец.
Тъкмо щях да питам да не е чужденец и по-възрастен (по-зрял и улегнал), а ти си написала... Луната е без курс, но Меркурий У5, У8 за него е ретрограден така че ще има връщане към тази интимност и чувство/харесване. Негов У3 Нептун на 6 е стационарно ретрограден, също ще ма връщане към комуникация, среща. А може да показва също, че има проблем с комуникацията в момента и по тази причина не пише, не се обажда, а не защото е чук и бег.

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #6122 -: Юли 07, 2026, 04:47:41 pm »
Здравейте, как бихте тълкували този хорара? Въпросът е зададен на 6.7.2026 г., в същия ден е имало среща и е била интимна. Луната е без курс, означава ли, че нищо повече няма да се разгърне от това?  Мъжът е чужденец.
Тъкмо щях да питам да не е чужденец и по-възрастен (по-зрял и улегнал), а ти си написала... Луната е без курс, но Меркурий У5, У8 за него е ретрограден така че ще има връщане към тази интимност и чувство/харесване. Негов У3 Нептун на 6 е стационарно ретрограден, също ще ма връщане към комуникация, среща. А може да показва също, че има проблем с комуникацията в момента и по тази причина не пише, не се обажда, а не защото е чук и бег.

Благодаря, Аркус. Дано да се върне към нея, защото емоционалният срив е голям! И да попитам сигурно ли е за "Негов У3 Нептун на 6 е стационарно ретрограден", тй като мисля, че е на 9 или се бъркам? Иначе той е по-млад от нея.

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 316
« Отговор #6123 -: Юли 07, 2026, 06:08:13 pm »
Не разбирам особено от хорари,но защо не обръщате внимание на точната квадратура Слънце/Сатурн?  ::)  Все пак са У1 и У7 ... нищо,че е съуправител мисля,че Сатурн не трябва да се подценява.

Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #6124 -: Юли 07, 2026, 06:30:39 pm »
Не разбирам особено от хорари,но защо не обръщате внимание на точната квадратура Слънце/Сатурн?  ::)  Все пак са У1 и У7 ... нищо,че е съуправител мисля,че Сатурн не трябва да се подценява.

Ккаво е твоето тълкуване, Синухе? Пълен разпад на отношенията и блокиране. Пълно отхвърляне или пълна пасивност от страна на Сатурн. Тази карта ми е да разчета, може би заради защото съм свързана с питащия и не мога да дам ясен прочит.

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 316
« Отговор #6125 -: Юли 07, 2026, 06:51:52 pm »
Най-общо казано,на тия партньори ще им е трудно да развият връзка по между си,като определено господина не е готов за това,предвид падението на Сатурн в Овен-причините за това са вътрешни,в самия него или в неговото настоящо състояние.
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6126 -: Юли 07, 2026, 07:14:07 pm »
Благодаря, Аркус. И да попитам сигурно ли е за "Негов У3 Нептун на 6 е стационарно ретрограден", тй като мисля, че е на 9 или се бъркам? Иначе той е по-млад от нея.
Ами провери в ефемеридите, като не ми вярваш.
По твоя хорар картата, в моята програма го дават стационарно ретрограден , което е логично – това е бавна планета и няма как от днес за утре да тръгне ретро  :)
Нептун
Долгота: 04 Овн 25.0
Антис: 25 Дев 35.0
Фаза движения: Стационарная фаза перед ретроградным движением
Суточный пробег: + 0.0003° 
Средний пробег: + 0.0060° 
Широта: 01 S 22
Прямое восхождение: 4° 36'
Склонение: 00 N 30
Дом: 9
Управление: 8, 9

Нептун в стационарна фаза
Животът на човек е белязан от хаос, самозаблуда, внушение и болестна чувствителност. Може да е склонен към алкохолизъм или наркомания. Препоръчват се творчески занимания и музика. От съществено значение е човек да развие вътрешния си свят, да разбере висшите космически вибрации и хармонията на сферите.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6127 -: Юли 07, 2026, 07:18:10 pm »
Обърнали сме, само че въпросът, отбелязан на картата е " Има ли чувства към мен", ане дали ще имат сериозна връзка, затова съм съм отбелязала това, което я интересува, защо не се обажда, след като са били заедно и после е отпътувал, Те не са в едно населено място, за да имат реална връзка. 

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #6128 -: Юли 09, 2026, 08:42:56 am »

Arkusk, давам обратна връзка и както винаги разчитането ти е точно в целта. Мъжът я потърси. Искам да направя само едно уточнение - те в момента са в един град, той е чужденец и принципно ще е там до септември. А относно отношенията, дали ще имат сериозна връзка картата не ми дава надежди, или ако се случи ще е с трудности. И какво ли ще се случи когато Меркурий тръгне напред....

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #6129 -: Юли 09, 2026, 01:46:34 pm »
Акрукс, относно картата от миналата страница на приятелката ми - тя реши да спре да го търси , но той продължи да я търси, омайва я с разни приказки колко е прекрасна и тн, но казва, че на другия ден сякаш с гумичка някой му е изтрил милото отношение  :D опитва се да я омайва, но чака тя да му лази в краката според мен.. има още време от юли, но засега е така...

Сега за моя  ;D миналата седмица ми заяви, че скоро ще има почивка и ще е свободен да се видим официално, каза ми, че много искал и чакал... но после му се появи една пречка и реално не знам това ще промени ли нещата, или ще си удържи на думата. Въпросът в картата е дали ще имаме среща( интимна ли, приятелска ли, все тая- искам да видя държи ли си на думата) изобщо има ли желание и намерение да осъществи такова виждане? Гледах и У5 и У8 и У3 за нас, абе въобще много квадрати  :( Луната ми е лъча надежда като мегов У5 разположена в негов У3 в Телец, с хубавите си предстоящи аспекти със слънце и Меркурий... ама тези квадратури останалите много ми скапват надеждите..