Ама ти да не си като мен - да не търсиш, но да чакаш да се появи?
Има такъв, който ти е легнал на сърцето. Май питаш дали ще се случат нещата?
С този "стария" да не възникне някаква форма на връщане към "ситуацията"...
А за нова тръпка, сякаш ще се въртят около теб, ама чак толкова впечатлена, няма да си
И аз се сдобих с пишман ухажор по стацио Мерк... язък за хорара, дето пусках.
Ей сега ми хрумна, скоро няма ли да си намеря някое гадже, може и за малко да е За Водолей винаги се чудя дали Сатурн или Уран да гледам :017:
Сама ще прецениш по коя планета да се гледаш- дали си сърдита кака, закъсала с ученето по ретро Сатурн в 9д или си с нетрадиционен подход по отншение на морални ценности и пари, които бързо печелиш и бързо харчиш... Меркурий У8 е ретро и според мен не си в изгодна позиция в момента за флирт и нещо временно, по което дълбоко в себе си не си падаш, защото си идеалистка с Нептун в 1д, по-скоро след време ще възстановиш интимната си връзка с този, който ти е на сърцето и би те направил щастлива.
Връщане със сигурност няма да има, освен ако тр. юлв не ми изиграе някой номер Мерси Акрукс
Слънцето У3 е екзалтирано в знака овен, ще извърши съвпад Уран У3 за него, вярно, че е в кардинален знак и дом, но в третата част на дома, а неговата ос не е в кардинален знак, така че няма да е след дни евентуалната среща, но в рамките на месец, до половин година най-късно, може да се срещнете на негова територия или покрай твоята професия.
Давам ОВ по този хорар-след 3 месеца си дойде....
Благодаря за обратната връзка, но конкретно въпросът ти беше дали окончателно са приключили вашите отношение и аз написах, че не!