Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1357838 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Любовни хорари
« Отговор #285 -: Юни 22, 2014, 09:58:28 pm »
Не ми изглежда да има силен интерес един към друг. Всеки си е в собствено достойнство, неговият управител е даже в нейно заточение. Меркурий и Юпитер не се виждат. По-скоро "без развитие" отколкото "със" ми изглежда. Надявам се, че бъркам.

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #286 -: Юни 22, 2014, 10:04:39 pm »
И аз се нареждам с въпрос: Скоро ще си намеря ли гадже? Какъв е този застой при мен, почвам да се притеснявам  :)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #287 -: Юни 22, 2014, 10:30:38 pm »
Перла, може би нацелила някого, мислиш за някой конкретен (у1 в 7-ми), пред който блестиш или се опитваш да го играеш трудно достъпна (у1 екзалтиран). Или просто у1 в 7-ми дом отразява силното ти желание за връзка, както екзалтираната Луна в 4-ти - силния ти стремеж към стабилност и емоционална удовлетвореност. Между твоя управител (Юпитер) и управителя на евентуалния щастливец (у7 Меркурий) няма сходящ аспект, затова не виждам основания за положителен отговор. Надявам се, че греша! Освен това градусът на АС спада към късните. АС е в 29-тия градус на мутабелен знак - нагласата ти към въпроса може да претърпи изменение в скоро време. Или въпросът е задаван наскоро, може и с друга формулировка, но със същата основна идея.

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #288 -: Юни 22, 2014, 10:39:38 pm »

Благодаря, Веско и Мира, за включването! Ще ви кажа скоро за развитието.  :58:

_perla_

• Full Member
« Отговор #289 -: Юни 22, 2014, 10:49:34 pm »
Перла, може би нацелила някого, мислиш за някой конкретен (у1 в 7-ми), пред който блестиш или се опитваш да го играеш трудно достъпна (у1 екзалтиран). Или просто у1 в 7-ми дом отразява силното ти желание за връзка, както екзалтираната Луна в 4-ти - силния ти стремеж към стабилност и емоционална удовлетвореност. Между твоя управител (Юпитер) и управителя на евентуалния щастливец (у7 Меркурий) няма сходящ аспект, затова не виждам основания за положителен отговор. Надявам се, че греша! Освен това градусът на АС спада към късните. АС е в 29-тия градус на мутабелен знак - нагласата ти към въпроса може да претърпи изменение в скоро време. Или въпросът е задаван наскоро, може и с друга формулировка, но със същата основна идея.

Марибела, изуми ме  :) В същност не питах за конкретен човек, но наистина има някой по който си падам  и си много права за поведението ми към него, направо уцели в десетката  ;) А дали блестя не знам. Бях си пускала хорар за него скоро, но и на него не излезна положителен отговор. За това реших да попитам дали не се очертава някой друг на хоризонта, но за съжаление явно не. И другото ти тълкуване е вярно – имам желание за връзка и емоционална сигурност, но силно не бих казала. Много ти благодаря  :38:
« Последна редакция: Юни 22, 2014, 10:53:56 pm от _perla_ »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #290 -: Юни 23, 2014, 08:52:31 am »
И аз се нареждам с въпрос: Скоро ще си намеря ли гадже? Какъв е този застой при мен, почвам да се притеснявам  :)
Мисля, че си го намерила вече- Юпитер у1 в негов 1д и в знак на Луната съУ1 за него и основен сигнификатор на въпроса, а късния АСЦ позволява да се провери окончателното развитие- когато Мерка У1 при него стане директен и ти преодолееш задръжките в общуването от ретро Нептун У3, то може да стигнете до връзка, но може би няма да е явна

_perla_

• Full Member
« Отговор #291 -: Юни 23, 2014, 11:18:35 am »
Мисля, че си го намерила вече- Юпитер у1 в негов 1д и в знак на Луната съУ1 за него и основен сигнификатор на въпроса, а късния АСЦ позволява да се провери окончателното развитие- когато Мерка У1 при него стане директен и ти преодолееш задръжките в общуването от ретро Нептун У3, то може да стигнете до връзка, но може би няма да е явна

За съжаление не съм го намерила , дори и флирт нямам с никой. Накара ме да се зачудя. Значи може би ще започна връзка с някой който познавам? Ако е така дано да е този за който питах преди време, обаче по хорара ми излезна отрицателен отговор, така че едва ли. Извинявай, разсъждавам си на глас   :) И да не е той важното е да ми харесва  ;) А Мерка кога ще стане директен? И тъй като не съм привърженичка на тайните връзки, надявам се да не стане така, че понякога човек така го завъртат обстоятелствата и се натриса в такива ситуации, а хич не ми се иска. Права си, че не съм много общителна с мъжете, като цяло.  Много ти благодаря за отговора  :-*
« Последна редакция: Юни 23, 2014, 11:22:56 am от _perla_ »

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #292 -: Юни 25, 2014, 09:22:36 pm »
Благодаря на всички, които се включиха по моя хорарен въпрос     :58:
Среща имаше и взаимен интерес, поне така го почувствах, но както е отбелязала Мирабела, комуникацията не протече гладко, а и настана едно объркване поради взаимно нерабиране и като че ли до тук ще приключт нещата, а и като гледам последния аспект на Луната е квадрат ??? и то със Слънцето , а доколкото съм чела последните аспекти са от значение за крайният резултат
« Последна редакция: Юни 26, 2014, 08:34:21 am от julia »

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #293 -: Юни 27, 2014, 10:42:39 am »
Не съм сигурна дали тук трябва да сложа хорара, защото въпросът ми не е много "любовен", но все пак има романтичен привкус :)

Скоро, ще се срещна ли отново с Д?

Не разбирам само защо съм представена от този сухар Сатурн :012: Изключително много го харесвам, но от години запознанството ни си остава съвсем бегло, в момента сме и в различни страни.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #294 -: Юни 27, 2014, 10:50:17 am »
Благодаря на всички, които се включиха по моя хорарен въпрос     :58:
Среща имаше и взаимен интерес, поне така го почувствах, но както е отбелязала Мирабела, комуникацията не протече гладко, а и настана едно объркване поради взаимно нерабиране и като че ли до тук ще приключт нещата, а и като гледам последния аспект на Луната е квадрат ??? и то със Слънцето , а доколкото съм чела последните аспекти са от значение за крайният резултат
Благодаря за ов-то, последен негативен аспект показва, че няма да те удовлетвори накрая развитието на въпроса, в случая са засегнати 7/8 дом- не се е стигнало до секс с този човек

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #295 -: Юни 27, 2014, 10:50:51 am »
Да  :)

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #296 -: Юни 27, 2014, 10:57:53 am »
Да  :)

Nerealna, благодаря за бързия отговор, при това положителен! :58:

Happy58

• Гост
« Отговор #297 -: Юни 27, 2014, 11:02:11 am »
Не съм сигурна дали тук трябва да сложа хорара, защото въпросът ми не е много "любовен", но все пак има романтичен привкус :)

Не разбирам само защо съм представена от този сухар Сатурн :012: Изключително много го харесвам, но от години запознанството ни си остава съвсем бегло, в момента сме и в различни страни.

тук за последен аспект на Луната кое ще се вземе - ПФ, СЛВ или ретро Меркурий?

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #298 -: Юни 27, 2014, 11:12:29 am »
тук за последен аспект на Луната кое ще се вземе - ПФ, СЛВ или ретро Меркурий?

Аспекта на Луна с Меркурий според мен.
Освен това, аз Д. го гледам по 7-ми дом, нали съм го назовала по име, тоест представен е от Слънце. Ако го гледам по 5-ти става по-лесно, но не мисля че е правилно. Слънце ще направи тригон със Сатурн, 12 градуса са, не са ъглови домовете, но пак е нещо :)

Happy58

• Гост
« Отговор #299 -: Юни 27, 2014, 11:22:54 am »
Аспекта на Луна с Меркурий според мен.
Освен това, аз Д. го гледам по 7-ми дом, нали съм го назовала по име, тоест представен е от Слънце. Ако го гледам по 5-ти става по-лесно, но не мисля че е правилно. Слънце ще направи тригон със Сатурн, 12 градуса са, не са ъглови домовете, но пак е нещо :)

то и по 5-ти и по 7-ми все имаш ретро-ситуация - старата любов трябва да се осъществи :)

А какво означава, че неговия У5 е в неговия 12 дом? - той да не крие отношенията си с теб? нещо ... не знам как да го разтълкувам