Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1357618 пъти)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Re: Любовни хорари
« Отговор #315 -: Юли 06, 2014, 03:52:12 pm »
Той ти е в мислите, ти- засега, в обкръжението само. Не е невъзможен сексът, но ми се струва, че ти си по- заинтересованата страна. Това, май, не е нова тръпка, а нещо, към което се връщаш (ретро Сатурн твой У5, а и Луна е отминала съвпада с Марс). :017:

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #316 -: Юли 06, 2014, 03:56:18 pm »
Мерси Уран :)

Иначе не мога да го определя като да ми е тръпка и не  е от миналото. Просто ми е интерсно неговото поведение, налага ни се да се засичаме от време на време на работа и затова питам. Понеже го забелязвам от време на време да се държи леко "странно" с мен в сравнение с другите . Това е :)

Ретро сатурна може и да значи, че сега питам, а съм имала намерение да питам преди, но не съм го направила. :)
« Последна редакция: Юли 06, 2014, 03:59:07 pm от Flora »
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #317 -: Юли 06, 2014, 03:59:59 pm »
Флиртували ли сте? Хорарът изглежда като да има предистория. :)

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #318 -: Юли 06, 2014, 05:38:55 pm »
Флиртували ли сте? Хорарът изглежда като да има предистория. :)

Не сме :) Или поне не мисля . Но е странно, понеже се държи на моменти малко дръпнато , пита ме все едно върпоси нарочно , за да ме провокира ( по работа де, той ми се пада по-висшестоящ). Поведението е малко днес така-друг път инак. С другите колеги се държи по-лежерно някак си ( макар, че е много дистанциран и дисциплиниран , особено за годините си, обича да контролира). Де да знам, може и аз да го провокирам с нещо или да го дразня , понеже не си мълча много-много ( особено като се говри за работа) :D Иначе го забелзявам все, че избира едни такива позиции и ъгли , които са ми в полезрението ( на работни срещи).Сигурно е случайно  ;D  ;)
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #319 -: Юли 06, 2014, 10:17:54 pm »
Да постна и аз един хорар тук:

Кави са мислите\чувствата на Х . ( познат ми е ) към мен?
Харесва те ама не смее да си признае. Обсебен е от идеята за теб.  :29: Негов У1 е заточен Марс във везни на куспида на твой 1 дом. :)
Ама и ти го харесваш, но той повече.  :)
Възможно е да стане нещо ама от вас си зависи.  :72: Има ги предпоставките.

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #320 -: Юли 08, 2014, 03:21:14 pm »
Моя приятелка задава въпрос от нейно име - "Ще се сдобрят ли с .... назовала го е по име". / Въпросният мъж й съобщил, че се разделят, но тя таи някакви надежди /
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #321 -: Юли 12, 2014, 12:38:17 am »
Срещнах една отчаяна душа, която ме попита ще се събере ли пак с приятелката си, с която са се разделили преди четири месеца. На мен ми се струва, че да - заради последния аспект са Луната и сходящия тригон на петите им домове. Но преди да го излъжа момчето или да го зарадвам, ще ми потвърдите ли? Той страда не само по нея, но и по детето и, към което се е привързал.

Редакция: картата е погрешно изчислена, не мога да я променя, ще пусна нова вярна.
« Последна редакция: Юли 12, 2014, 01:02:25 am от Smarta »

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #322 -: Юли 12, 2014, 12:46:15 am »
Смарта, хорара дали не е за 11 юли

Smarta

• Hero Member
« Отговор #323 -: Юли 12, 2014, 12:58:55 am »
Сатин, ужасна грешка! Никога нямаше да го видя. При това е станало, защото цъкам всичко на телефона. Така се зарадвах, айде сега да видя, ще сменя картата.

Smarta

• Hero Member
« Отговор #324 -: Юли 12, 2014, 01:03:30 am »
Вярната карта. Съвсем друга картинка. Струва ми се отговор не.
« Последна редакция: Юли 12, 2014, 01:06:43 am от Smarta »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #325 -: Юли 12, 2014, 12:34:44 pm »
Моя приятелка задава въпрос от нейно име - "Ще се сдобрят ли с .... назовала го е по име". / Въпросният мъж й съобщил, че се разделят, но тя таи някакви надежди /
ще се сдобрят

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #326 -: Юли 12, 2014, 12:42:50 pm »
ще се сдобрят
Благодаря, Акрукс  :-*
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #327 -: Юли 12, 2014, 12:49:44 pm »
Вярната карта. Съвсем друга картинка. Струва ми се отговор не.
АСЦ е прекалено ранен, нещо ще се случи, нещо ще научи, което да направи въпроса ненужен- Слънцето у1 ще извърши съвпад с Юпитер У5, У8 за него- дали няма да се залюби с друга?
Луната У12 за него ще извърши съвпад с Плутон У4 в негов 6д- може да има промени в дома му,  мястото на живеене поради работа...
« Последна редакция: Юли 12, 2014, 12:52:15 pm от akruks »

Smarta

• Hero Member
« Отговор #328 -: Юли 12, 2014, 12:55:39 pm »
Благодаря ти, Акрукс! Отворен е за нова връзка. Има и аспекти в натала. Пожелавам му го от сърце! И работата иска да си сменя. Супер! Още веднъж ти благодаря!

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #329 -: Юли 12, 2014, 07:45:47 pm »
Smarta, мъжа ли е питал или ти? Аз разбрах, че мъжа е питал и е назовал по име възлюбената си.
Снощи писах коментар, но сега осъзнавам, че не се е пратил, заради ужасно слабия нет, който хващам от съседите. :D
Та, писах, че няма да се съберат. Изглежда си общуват в момента, ако не, то им предстои добро развитие в приятелските им отношения. :)
« Последна редакция: Юли 12, 2014, 07:48:27 pm от AzaZaeL »