Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356202 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Любовни хорари
« Отговор #375 -: Юли 23, 2014, 02:59:04 pm »
Романтика, аз си мисля, че дазаради тригона Марс-Венера  :)

ами този тригон е разходящ  ??? - как ще се срещнат двете планети? тя Венера е по-бърза.
Но пък Луната май ще успее да направи аспект с Марс, преди той да излезе от Везни.

Този мъж май си има някаква друга любов - ПФ в неговия 5 дом - но пък неговия У5 е в разходящ квадрат с Марс, неговия У1 - освен да се е скарал нещо с девойката, слаб е и да се върне обратно в гнездото ....
« Последна редакция: Юли 23, 2014, 03:02:12 pm от Happy58 »

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #376 -: Юли 23, 2014, 03:02:02 pm »
Папи, не ги разбирам чак до там хорарите  :) Ако мога да кажа че въобще ги разбирам. Просто ми се наби на очи тригона– не знам кога е разходящ и кога не. 

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #377 -: Юли 23, 2014, 03:28:52 pm »
Отново съм аз  :)

По молба на участничка във форума пускам този анонимен любовен хорар с въпрос:
Ще има ли възраждане на отношенията ни и събиране с мъжа ми?

Разделени са в момента.

Благодаря ви от нейно име!
Излиза той повече да лелее възраждането заради у7 в 1. Но марс е слаб тук и в трона на венера, а венера е в мястото на неговото падение. За мен тя си е повече самодостатъчна от него, нищо че пита. У-л на 5 в 1 сатурн в мястото на падение на венера, и тя ще го апликира скоро с тригон, жената свободна ли е?.Марс ще се премени в нощната си сила в скорпион до 2 дни и той ще смени позицията си към готовност, но пък вече става по-силен сигнификатор от този на кверента, и повече се интересува от себе си, не така вътре в отношенията. Реален тригон венера марс няма да се състои, а нашата героиня-питащата е бързата венера, комуникация по луна марс има, но за събиране заедно дали е достатъчно....А слънцето У5 за него си влезе в трона, апликирайки квадрат с неин У5 в 1...старите несходства, неудовлетвореност ,предполагам за нея-си остават, той си е Х2 тронов, марс, слънце.
« Последна редакция: Юли 23, 2014, 03:38:53 pm от enigma »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1943
« Отговор #378 -: Юли 23, 2014, 05:16:26 pm »
Sunnily, със сигурност не е един и същи човек :) Първият хорар е личен. Вторият, както написах вече, на жена от форума.

Благодаря ви за отговорите :58:
« Последна редакция: Юли 23, 2014, 10:03:42 pm от romantica »

zoh

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #379 -: Юли 24, 2014, 03:46:54 pm »
След прочетени всички въпроси тук, реших да пробвам дали нещо от нещата, които съм прочела ми е влязло в главата.

На въпрос, който аз задавам: Обича ли Х все още У(имат странна връзка)?

Мъжът Х, след като съм го назовала по име, е представен в 7 дом. У7 - Юпитер, добре поставен в Лъв в 5 негов дом, което означава, че изпитва добри чувства. Тя би следвало да е представена от У11(У5 за него) - рак. У5 - е в собствен знак, в негов 4 дом. . 2та планети, ще имат аскпект по дом, но не и по знак. Но последния аспект на луната е хармоничен, което означава - ДА.

Правилно ли ми е тълкуването?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #380 -: Юли 24, 2014, 04:04:26 pm »
След прочетени всички въпроси тук, реших да пробвам дали нещо от нещата, които съм прочела ми е влязло в главата.

На въпрос, който аз задавам: Обича ли Х все още У(имат странна връзка)?

Мъжът Х, след като съм го назовала по име, е представен в 7 дом. У7 - Юпитер, добре поставен в Лъв в 5 негов дом, което означава, че изпитва добри чувства. Тя би следвало да е представена от У11(У5 за него) - рак. У5 - е в собствен знак, в негов 4 дом. . 2та планети, ще имат аскпект по дом, но не и по знак. Но последния аспект на луната е хармоничен, което означава - ДА.

Правилно ли ми е тълкуването?
Само че аспектът между Луната У5 и Нептун У1 за него е сходящ, което значи, че тепърва ще обича, а ти питаш "все още"
Х обича тайничко да флиртува и ще продължи да го прави- Нептун У1 в 12д в сходящ тригон с Венера у3, 8

zoh

• Full Member
« Отговор #381 -: Юли 24, 2014, 04:36:53 pm »
Само че аспектът между Луната У5 и Нептун У1 за него е сходящ, което значи, че тепърва ще обича, а ти питаш "все още"
Х обича тайничко да флиртува и ще продължи да го прави- Нептун У1 в 12д в сходящ тригон с Венера у3, 8

Много благодаря, akruks!

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #382 -: Юли 25, 2014, 07:31:24 am »
Въпросът ми е: Дали ще се съберем пак с човека Х.?
Струва ми се, че отговорът е "да", но нещо се обърках от старият и новият управител на Водолей.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #383 -: Юли 25, 2014, 08:26:42 am »
Не
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
« Отговор #384 -: Юли 25, 2014, 12:36:47 pm »
Въпросът ми е: Дали ще се съберем пак с човека Х.?
Струва ми се, че отговорът е "да", но нещо се обърках от старият и новият управител на Водолей.
Ако сте тайна връзка има вероятност да я възстановите
А за явна връзка е иди си- ела си, но до положение да заживеете под един покрив мисля, че няма да се стигне на този етап

3apa

• Jr. Member
  • **
« Отговор #385 -: Юли 25, 2014, 08:35:49 pm »
Ако сте тайна връзка има вероятност да я възстановите
А за явна връзка е иди си- ела си, но до положение да заживеете под един покрив мисля, че няма да се стигне на този етап

Благодаря! Пак безпогрешно си хванала нишката. Ще дам обратна връзка.

Имам да ти давам една ОВ по един много стар хорар за изгубени вещи - намериха се. Бяха си там, където съм ги оставила. Странно след толкова ровене, как не съм ги видяла.

akruks

• Hero Member
« Отговор #386 -: Юли 25, 2014, 10:00:13 pm »
Имам да ти давам една ОВ по един много стар хорар за изгубени вещи - намериха се. Бяха си там, където съм ги оставила. Странно след толкова ровене, как не съм ги видяла.
Мерси, ама не помня картата  :)
При мене също едни изгубени вещи така излязоха след време,а  през цялото време са били под носа ми, когато е намесен Нептун е така  :)

3apa

• Jr. Member
  • **
« Отговор #387 -: Юли 26, 2014, 06:45:41 am »
Абе, знам, че звучи супер смешно, но от около година ми изчезват разни неща от нас. Та две, които определено помня са калъфка за възглавница и сутиен. Та, въпросът ми е откраднати ли са и от кой? Възможно ли е да се използват за магии? Въпросът зададен в София на 12.08.2012 в 15:13 часът.
днес сме 13-ти- за тази дата гледам картата- У2 загубена вещ е Сатурн- вещта е стара, захабена,в 11д- приятелка. На Луната предстои съвпад с Венера У11 в 8д- все пак е възможно да се занимава с езотерична материя приятелката, а Плутон У12 е ретро във 2д- свързваш вещта с въздействие върху твоята психика със задна дата

Да, калъфката изчезна преди много време и действително по едно време си мислех, че е направена магия чрез нея. Но за сутиена, то изчезна през последните две-три седмици. И да, днес било станало 13 :), изобщо не съм го отчела.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #388 -: Юли 27, 2014, 09:13:19 pm »
На този етап мъжът не ми се струва много ентусиазиран да продължи отношенията.

Вероятно е бил мераклия за сексуална връзка, може и тя да го е инициирала, по някакъв начин да е провокирала интереса му. Но засега не изглежда да е готов да влезе в по-дълбоки отношения, има някакви задръжки в тази връзка, а и в романтичен план при него нагласата се е променила. В този хорар не виждам бързо развитие на ситуацията в полза на питащата.
« Последна редакция: Юли 27, 2014, 09:19:58 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

zoh

• Full Member
« Отговор #389 -: Юли 27, 2014, 09:32:30 pm »
Благодаря, Лили.

Да, връзката им май е била само на физическа основа, тя се е поувлякла.