Веско и Акрукс, благодаря ви за подробното тълкуване ( разяснение).
А какъв ти е X на теб?
По картата излиза, че в случая повече ти мислиш за него, тъй като твоят с-р е в неговия 1 дом, обаче Слънцето и Уран са във взаимна рецепция (възможно е да има взаимна симпатия между вас). Уран е в негов 3 дом и в твой 9 - да не би X да е някъде надалеч от теб, да кажем в чужбина? Ако гледаме Сатурн, то той по-скоро мисли за кариера и работа в момента. Меркурий е У5 за него в твоя 8 дом, обаче няма разходящ аспект с неговия с-р - не мисля, че е влюбен в теб.
Ами никакъв не ми е в момента :012: Иначе ми е един бивш. :012: Но явно хорара тук излиза доста правилен, защото реално погледнато зададох въпроса днес повече от астрологича гледна точка, беше ми любопитно как да го разгелдам . Но сигурно е вярно. Това, че е надалеч също е вярно, в различни държави сме в момента и той е чужденец. Не мога да кажа за какво мисли в момента, защото от доста време не подържаме никакви взаимоотношения. Но ако има ретро мерк или венера се сещам за някакви хора от миналото и се питам например какво ли правят
:012:
Твой У1 в негов 1д- ти проявяваш по-голям интерес към него
Уран У1 в негов 3д- общителен, завързва бързо и неочаквано запознанства, срещи, комуникация
Сатурн У1 в негов 10д- от друга страна е отдаден на кариерата, на това да е високо в йерархията
Сатурн У1 в сходящ хармоничен аспект с Меркурий У5 в негов 2д- предстои му да покаже чувствата си, било чрез подарък или да отдели пари за развлечения
Чувствата му ще са споделени с твоите, които на този етап са приятелски- Меркурий У5 за него в сходящ тригон с Юпитер У5 за теб в твоя 11д
Уран У1 за него е в разходящ хармоничен аспект със Слънцето У1 за теб, но на Слънцето предстои квадрат със Сатурн У1 за него, Венера У4 за теб в сходящ квадрат с Марс У4 за него- няма да се разделите, но и събиране под един покрив на този етап не престои, поради различно населено място, иначе общуване, срещи, любовна, интимна връзка- да, това може да се реализира
Значи от тук разбирам, че трябва да гледам и двата сигнификатора, ( в случай , че има такива). Както например тук разглеждаме сатурн и уран. Вярно си го описала Акрукс, той между другото е слънчев водолей, със силно изявен уран и луна в лъв :012: За последните неща много ме съмнява да станат, но поне да са приятелски чувствата, че се разделихме хич не приятелски и може би ми се иска ( дори подсъзнателно) някой ден просто ей така да се срещнем и да говорим нормално и приятелски. Защото обикновено не съм в такива отношения с хора, било и те да са били в моето минало, не ми харесва да остават лоши спомени и чувства, вярвам, че хората израстват и могат да с епроменят на всяко ниво. А аспекти към У8 гледат ли се ( освен в случаите, когато някой не зададе върпос специлано по 8модомни теми) ?
А аз в случая когато съм представена от сигнификатор слънце в 7ми дом- значи в момента съм ориентирана повече към другите ?
или в хорара се счита повече към другия?