Ауу...каква дискриминация забелязвам тук. Някои хора занимават форума от месец с въпросите си и им се отговаря без злобни кометари,а за други незнайно защо стана голям проблем преди време. Теодор го разбрах милия, че проблема му не беше в това колко въпроса съм задала, а по скоро от това, че според мен Акрукс е по-добра от него в хорарите. Не разбрах само поведението на Акрукс, стори ми се напълно излишно. Като не ви се отговаря – не отговаряйте никой не ви е опрял ножа до гърлото. ''Българска му работа'' уж се правят, че искат да помогнат, пък после ти го натякват :clap: The_One не го приемай лично мила, нямам нищо против това, колко въпроса си задала Коментара ми беше насочен към Теодор и Акрукс.
Извинявай, но не съм на състезание тук, че да ме сравняваш с Теодор или с друг-
написала съм изрично в профила си, че не работя като астролог и не "се правя, че искам да помогна" - занимавам се с атрология, защото ми е интересно, а ако някой си мисли нещо друго- негова си работа (съвсем българска), нямам власт и желание да контролирам мислите на хората, а за писането във форума си има кой да го контролира и в случая не съм аз! Реално погледнато не дължа на никого нищо тук, а и извън форума, дори и извинението, което написах в началото си на коментара не ти дължа- написах го от куртоазия
Плюс това, продължавам сега, че сутринта нямах време, твоят въпрос, както сама беше написала, си го задала от любопитство, с намерение да пробваш познанията си по хорарна астрология, а не за реално съществуващ проблем, който те мъчи и имаш нужда от помощ! Нуждата ти от помощ опираше до това да ти налее някой наготово знания, за предаването и усвояването на които е нужно време, а ние всички тук сме хора, и всеки един от нас си има своите ангажименти, проблеми, тревоги, така че няма как да имаш такива претенции към мене или към друг от форума- отговорила съм ти на въпроса според това колкото съм могла, без да имам никакви претенции за каквото и да е...
На The_One въпросите не са зададени с намерение да тества хорарната астрология или уменията на съфорумците в тази област, поне така си мисля, защото също съм изпадала в състояния, когато съм била подвластна на дадена емоция с дни, което ми е пречело да изпълнявам ежедневните си ангажименти, а в такива случаи и една дума, казана на място, може да е от помощ.