Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1354797 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Любовни хорари
« Отговор #540 -: Ноември 25, 2014, 01:51:37 pm »
Лекувай се, Перла. ;)

_perla_

• Full Member
  • Публикации: 148
« Отговор #541 -: Ноември 25, 2014, 02:40:27 pm »
А, перла, викаш, да остане само твоето мнение, ако може болднато, с червено, закърфичено, че да се вижда колко си права и справедлива?
Или да се затрие всичко, че да не ви се виждат сеирите?
Ами защо пишеш, като искаш модераторът да ти трие мненията?
И защо сама не го направиш?

И изобщо защо пишеш в тоя тъп форум?
Аз ако бях на теб...
Айде-още по-хубав ден от моя ти пожелавам, че да ти се циментира вярата в справедливите форуми
То да не подадеш пръстче значи

Папи, то справедливост в живота няма, а какво да говорим за фаруми :) Грешно съм се изразила или не си ме разбрала :) Аз каквото имах да казвам си го казах, който трябвашеда го види–го видя, така че и моя кометар е излишен в случая и да бъде изтрит ми е все тая. Не ми е чак такова голямо егото , че задължително целия свят да види това което казвам и колко съм справедлива. Мисълта ми беше такава, че ако трябва да се трие сеира да се трие целия изначално. Ако ти си модератора, сори. И аз съм пристрастна към тебе, извинявам се,ако съм те обидила. Поне не ме е срам да се извиня, като някои други хора във форума. И едва ли те топли моето извинение, ама аз да си кажа.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #542 -: Ноември 25, 2014, 03:19:26 pm »
А защо моят коментар е изтрит, Папи, Wind?

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #543 -: Ноември 25, 2014, 04:31:24 pm »
Енигма, твоят коментар по някой любовен хорар ли беше?

enigma

• Hero Member
« Отговор #544 -: Ноември 25, 2014, 10:56:19 pm »
ма и другите не са ,шефке! :57:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #545 -: Ноември 25, 2014, 11:10:27 pm »
ма и другите не са ,шефке! :57:

Ти нали каза, че си специална :)

Всички са изтрити, освен първите два, и те ще бъдат след някой ден, надявам се да изгладят конфликта помежду си

enigma

• Hero Member
« Отговор #546 -: Ноември 28, 2014, 03:29:34 pm »
Ти нали каза, че си специална :)

Всички са изтрити, освен първите два, и те ще бъдат след някой ден, надявам се да изгладят конфликта помежду си
/пред/последно ;), не се заяждам, специалното освен да е в изтритите коменти.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #547 -: Ноември 28, 2014, 04:44:57 pm »
Въпросът е написан на картата към въпроса  :)
Луната У3 в сходящ нехармоничен аспект със Сатурн У3 на квезита, та или ще има кавга, или ще прекратим общуване, как мислите?

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #548 -: Ноември 28, 2014, 05:15:23 pm »
Луната У3 в сходящ нехармоничен аспект със Сатурн У3 на квезита, та или ще има кавга, или ще прекратим общуване, как мислите?
Не мисля, че Е. те мрази, вашите У1,5 са в сходящ хармоничен тригон в крайна сметка. :) А квадрата между вашите у3 е това, че не трябва да комуникирате в близко време, за да отшуми напрежението. :) А ако може въпроси в името на науката...позволила ли си си по-остри реплики към Е. и накърнила ли си неговото его?  :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #549 -: Ноември 28, 2014, 06:11:24 pm »
А ако може въпроси в името на науката...позволила ли си си по-остри реплики към Е. и накърнила ли си неговото его?  :)
Не е имало остри реплики от моя страна и не знам каква е причината, за да се чувства Е. с наранено его от моя страна  :017:
Благодаря за отговора!

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #550 -: Ноември 28, 2014, 06:16:40 pm »
Не е имало остри реплики от моя страна и не знам каква е причината, за да се чувства Е. с наранено его от моя страна  :017:
Благодаря за отговора!
За нищо. Опитвам се да определя разходящата опозиция между Луната У3 за теб и У1 на Е. Предвид, че е във Водолей, предположих реплики, а заради опозицията - остри, но явно няма такова нещо. Също и, че Е. е Юпитер в Лъв в свой 10ти дом...  :)  :)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #551 -: Ноември 29, 2014, 10:21:10 am »
Ako омразата е по 8 дом-тц, не те мрази. Бих казала, че отношенията отиват към разведряване. :)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #552 -: Ноември 29, 2014, 10:36:52 am »

Дори и да се сдърпате, след това ще оправите положението, няма да има прекратяване, а пък и скарването може да е градивно и да стигнете до изясняване.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #553 -: Ноември 29, 2014, 12:28:52 pm »
Мен ми струва, че е кисел, студен и не му е до приказки. Много зает с работата си У1 и в 10 дом и прави взаимна рецепция с У10, който е в негов първи.

Няма да прекратите общуването, защото Меркурий У1,5 и Юпитер У7,11 са в сходящ тригон. Квадратурата между Сатурн и Луна за мен показва, че ще се държи дръпнато и не му се споделя нищо, а ти с твоята дева не обичаш нищо скрито покрито. Та, едва ли те мрази - просто негово моментно състояние.  :017:

Многото му работа също е показана от разходящия куинконс на Юпитер У7 с Марс в козирог.
« Последна редакция: Ноември 29, 2014, 12:37:43 pm от Теодор »

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #554 -: Ноември 29, 2014, 08:43:46 pm »
Здравейте!
Искам да предприема  разговор с  един човек ,който не ми е безразличен ,но не съм сигурна как ще бъде прието  и какъв ефект ще има и се разколебавам.
Та въпросът ми е да предприема ли този разговор  и ще остана ли доволна от резултата  ???
Пропуснах да спомена ,че съм назовала човека по име
« Последна редакция: Ноември 29, 2014, 09:19:46 pm от julia »