С риск да си навлека критики още веднъж - задавам последен въпрос. Този е може би най-важният, защото е свързан с това какво и дали да предприема.
Въпросът е: Да пиша ли на Я. на 7 декември?
Датата не е свързана с някакъв повод. Просто съм си решила да е в този ден.
Винаги давам и свои предположения по хорарите макар и да са грешни или крайно субективни, защото не обичам хора, които само искат, а не полагат усилия сами.
Не съм чела предположенията ти по хорара, защото винаги първо гледам картата и изказвам моето мнение, без да съм чета на другите вижданията по въпроса, за да не се разсейвам.
АСЦ е късен, което показва, че вече си си наумила да му пишеш- у3 за теб в сходящ хармоничен аспект с У3 за него, което показва успешна кореспонденция, т.е. ще му пишеш и ще получи писмото, но дали ще го прочете, след като Юпитер У3 за него е в негов 12д?
Много го мислиш този Я., вижда се, че имаш чувства към него, които те владеят все още- Луната У5 в 1д е в разходящ хармоничен аспект с Меркурий У1 за него, но тези чувства може да ти поразят нервите, пази се - Луната в 1д в сходящ съвпад с Уран У12. С този момък каквото било, било- не ви виждам заедно по тази карта- Меркурий у1 за него в разходящ квадрат с Нептун У1 за теб, а между вашите У5 и У8 няма аспекти.