Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356200 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Любовни хорари
« Отговор #825 -: Февруари 13, 2015, 06:04:57 pm »
Светла, аз мисля, че ще имаш връзка, но ще бъде тайна и не докрай истинска. :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #826 -: Февруари 13, 2015, 06:11:10 pm »
akruks, имахме връзка, дори говорихме за брак. Скарахме се доста лошо и той в момента не желая да комуникира с мен. Направих няколко опита да говоря с него безуспешно. Искам да си възстановим отношенията , но просто съм безсилна. Чудя се какво в действителност е изпитвал към мен, след като толкова лесно прекрати отношенията ни. :(
аз съм сгрешила преди малко, като написах, че Слънцето У5 е квадратирало негов У5- гледах в същото време карта, където Слънцето е в риби, между вашите У5 аспектите са хармонични, но отминали, което показва, че взаимно сте се харесвали/обичали
Последният аспект на Луната е квадрат с Марс, което ще рече, че дори да проработи преносът ѝ на светлина между вашите у1, то в крайна сметка няма да си удовлетворена.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #827 -: Февруари 13, 2015, 06:16:21 pm »
Здравейте,
Направих днес сутринта карта с въпрос : Ще имам ли скоро нова връзка?
Това, че Венера и Марс вървят към съвпад сигурно е на добре. Като че ли дава положителен отговор? Но може би не виждам цялата картинка?
Моля помогнете с мнението си по въпроса.
Благодаря предварително.
Аз пък мисля,че "скоро"-по твоя критерий за време към задаването на въпроса" няма да имаш връзка,а е по-вероятно да изживееш твое несподелено въжделение.-Планетите в 12Д най-често НЕ се реализират в "тайни,любовни връзки",а в тайни и несподелени чувства.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

СветлаББ

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #828 -: Февруари 13, 2015, 06:31:21 pm »
Благодаря ви за отговорите. Тъжно ми е, но дано при следващия хорар е по-оптимистично положението,, :'(

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #829 -: Февруари 13, 2015, 06:34:55 pm »
Благодаря ви за отговорите. Тъжно ми е, но дано при следващия хорар е по-оптимистично положението,, :'(
Другият път задай въпроса в друг час,за да не попадне всичко в 12,8Домове.  :d030: :012: :012: :08: :012:

СветлаББ

• Newbie
  • *
« Отговор #830 -: Февруари 13, 2015, 06:52:43 pm »
ще те послушам Дракониада. мерси

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #831 -: Февруари 13, 2015, 06:54:22 pm »
ще те послушам Дракониада. мерси
не я слушай, шегува се.
нали, дракониада :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #832 -: Февруари 13, 2015, 08:08:14 pm »

разбира се,че не трябва да ме послуша-пошегувах се да и разведря настроението.  :08: :012:

СветлаББ

• Newbie
  • *
« Отговор #833 -: Февруари 13, 2015, 08:42:55 pm »
 ще внимавам кога си правя хорар, абе трябваше с около час-два по-късно ама...... ;)
много сте мили всичките, ама на мен ми е наистина едно такова...
« Последна редакция: Февруари 13, 2015, 08:57:42 pm от СветлаББ »

akruks

• Hero Member
« Отговор #834 -: Февруари 13, 2015, 09:49:43 pm »
ще внимавам кога си правя хорар, абе трябваше с около час-два по-късно ама....
Е, то ако се внимава когато се задава въпрос няма да е хорар, а елекция  :)
Питай си спокойно когато нещо те вълнува сериозно и му засечеш времето на вълнението, разбира се- не става през ден да питаш за нова връзка, като отмине известно време, ако не си се гаджосала пак задай въпрос

СветлаББ

• Newbie
  • *
« Отговор #835 -: Февруари 13, 2015, 10:24:34 pm »
akruks, ще изчакам с нетърпение да отминат един-два месеца за да си задам отново въпроса и ще се обърна пак към вас за компетентен отговор.
Между другото, не го приемайте само като ласкателство, но отговорите са ви доста точни, не ми се пишат дълги обяснения защо, но кореспондират с действителната ситуация. Напр. това:  "Луната У5 е извършила съвпад със Сатурн У5 за отсрещната страна в твоя 8д- сравнително скоро си имала харесване, флирт с някой приятел, който не е стигнал до края, вероятно желанията ти за връзка са свързани с него, но едва ли ще стане"..... е това последното ама хич не ми хареса, все се надявах за някакво възобновяване, да ама не.
Чета редовно анализите ви за да понауча и аз нещо. Поздрави на всички ви.

Vanina

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #836 -: Февруари 15, 2015, 09:52:53 pm »
по моя хорарен въпрос давам обратна връка - отношенията ми с този човек приключиха,, колкото и да не го очаквах, но той приключи връзката си с мен. Говорихме, явно ме е заблуждавал, той просто не е отворен за връзка и колкото да ми е гадно чувствата му към мен не са били дастатъчно силни. Но аз съм шокирана, не очаквах, че по този начин ще се развият нещата между нас.

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #837 -: Февруари 17, 2015, 10:43:14 pm »
Ако сте тайна връзка има вероятност да я възстановите
А за явна връзка е иди си- ела си, но до положение да заживеете под един покрив мисля, че няма да се стигне на този етап

Много стар хорара, но давам обратна връзка. Съдбата се намеси и връзката приключи, вероятно завинаги.

akruks

• Hero Member
« Отговор #838 -: Февруари 17, 2015, 11:15:45 pm »

Много стар хорара, но давам обратна връзка. Съдбата се намеси и връзката приключи, вероятно завинаги.
благодаря за ов-то

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #839 -: Март 03, 2015, 02:14:25 pm »
Момичета, какво може да се каже по този хорар? Въпросът е: Ю. има ли сериозни намерения към мен?
Целта е да разбера какви са намеренията и отношението му изобщо, а не конкретно дали са сериозни.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.