Благодаря,Акрукс! Хорара съм го сложила на стр.52 и съм си отчела аспектите,но заключението не мога да направя.
У 12 негов е Сатурн и прави нехармонични аспекти с Нептун У8 за мен в мой 8-ми и Меркурий У5 за него в негов 5-ти -мисли,че му изневерявам ли?
Луната У 12 мой е в негов 12 ,върви към хармоничен аспект с негови У1,3 , последният й аспект ще е секстил с Уран.
При мен броенето на страници е в обратен ред- новите коментари излизат на 1-ва страница, в случая твоя хорар е на 2-ра, затова е най-добре да се дава линк към картата, когато се дава обратна връзка или както в случая, продължаваме обсъждането на въпроса по
картатаПо мое виждане и мнение, проблемът е от ретрограден Меркурий У3 за теб- приемаш погрешно това, което ти се казва. Той е представен от Уран в негов 3д- може да е малко нервен, но предстои на Юпитер съУ3 за него да извърши хармоничен аспект с Уран, така че се готви да чуеш гръмки и пламенни думи от негова страна. Не мисля също, че изпитва ревност в момента, по-скоро е затруднен по отношение на чувства и интимна област в момента- ретро Мерка У5, У8 в 5д за него, но те обича- Слънцето У1 за теб в негов 5д. Имате много сходящи хармоничени аспекти между основни сигнификатори, а също и на Луната, така че нещата ще вървят на добре за вас.
Сатурн У12, У1 в 10д. за него в разходящ нехармоничен аспект с Нептун У2, У3 в негов 2д. показва, че има финансови неуредици, свързани с работата, за които не говори.