Давам ОВ: Беше буря с гръмотевици и ураган едновременно . Толкова колоритна кавга отдавна не е било.Акрукс, 1:0 за мен. Аз познах този път. Но съм ти безкрайно благодарна за отзивчивостта.
картатаПо мое виждане и мнение, проблемът е от ретрограден Меркурий У3 за теб- приемаш погрешно това, което ти се казва. Той е представен от Уран в негов 3д- може да е малко нервен, но предстои на Юпитер съУ3 за него да извърши хармоничен аспект с Уран, така че се готви да чуеш гръмки и пламенни думи от негова страна. Не мисля също, че изпитва ревност в момента, по-скоро е затруднен по отношение на чувства и интимна област в момента- ретро Мерка У5, У8 в 5д за него, но те обича- Слънцето У1 за теб в негов 5д. Имате много сходящи хармоничени аспекти между основни сигнификатори, а също и на Луната, така че нещата ще вървят на добре за вас.Сатурн У12, У1 в 10д. за него в разходящ нехармоничен аспект с Нептун У2, У3 в негов 2д. показва, че има финансови неуредици, свързани с работата, за които не говори.
Акрукс,това е случка,която ми направи впечатление и я споделям. Приеми я за частична ОВ . По-нататък ще дам цялостна ОВ.Ако съм избързала с отговора,съжалявам.
Щото е суха и гърчава и му навява спомени за детската градина, а той си пада по пищни? :017: Това е предположение, картата не е радикална.
За първи секс ли става въпрос или вече има такива опити с човека?Може просто да не й е било ден или да не е успяла да го предразположи към такива действия.