Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1355879 пъти)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Re: Любовни хорари
« Отговор #1140 -: Юли 12, 2015, 07:49:36 pm »
Не лъже, а премълчава. Проверявал чистотата на мотивите ѝ, но уцелил честолюбива :)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #1141 -: Юли 12, 2015, 07:52:02 pm »
Да Рептил :))))), защото търсех дългосрочна връзка , а тя ми каза , че щом така почва , не може , те тука в моята страна където живея , всички са честолюбиви :)) не беше права, зашото не съм я лъгал фатално , детищина беше ама не не край :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1142 -: Юли 12, 2015, 07:59:46 pm »
те тука в моята страна където живея , всички са честолюбиви

То така трябва, жената да има и малко достойнство.

Не го приемай лично, Грег. Не е конкретно по твоя казус.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

greg07

• Hero Member
« Отговор #1143 -: Юли 12, 2015, 08:07:04 pm »
ами кво да ти кажа , като трябва себе си да защитават са много честолюбиви , ама като трябва да се гаврят с някой никак не се колебаят да го направят ... Двоен стандарт

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #1144 -: Юли 12, 2015, 08:16:24 pm »
Не лъже, а премълчава. Проверявал чистотата на мотивите ѝ, но уцелил честолюбива :)

Все тая. Има други начини за проверка на мотивите, като опознаване, примерно.

ами кво да ти кажа , като трябва себе си да защитават са много честолюбиви , ама като трябва да се гаврят с някой никак не се колебаят да го направят ... Двоен стандарт

Грег, не се обиждай, но ѝ мен да ме излъжеш и аз няма да постъпя добре с теб.
За какво я излъга, да видим дали можеш да замажеш положението?

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #1145 -: Юли 12, 2015, 08:23:27 pm »
То когато харесаш някого много и си хлътнал понякога правиш големи глупости, така че Грег разбирам те. Но като цяло е хубаво да поговориш с момичето и да бъдеш адски честен и открит. Тя ако си има чувства ще ти прости, няма да издържи  :)

greg07

• Hero Member
« Отговор #1146 -: Юли 12, 2015, 08:31:18 pm »
Ами тя постъпи тъпо , щото беше видно , че имаме доста силна връзка ,но няма значение ... смятам , че тя сгреши повече отколкото  мен ... много я молих да се спре , не се спря ...
Като гледам  Лунарното затъмнение от есента точно върху натална Венера 4 градуса Овен и Лунарното от Март 2016 - 3 Везни пак опозиция натална Венера , управител 5 ти и на върха на 5-ти дом , едва ли сега му е дошло времето за нова връзка. По-скоро Март ще да е...
Умолявах я да се стиска малко ( да го раздава по-спокойно) , за да може да се придвижим по-близо до Март, ама не било  :(  Не съм казал , че се занимавам с астрология , че ще ме помисли за луд.
Освен това ретро Венерата ми опозира Слънцето сега ....

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1147 -: Юли 12, 2015, 08:37:16 pm »
И аз да пусна едно хорарче. Харесах си едно момиче от фитнес залата, но така и не сме се заговаряли. Въпросът ми е какво мисли тя за мен (ако въобще ме е забелязала) и може ли да се случи нещо между нас евентуално?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1148 -: Юли 12, 2015, 08:44:40 pm »
Можеш да пробваш да я заговориш, но девойката не ми се струва сега да е в кондиция за романтична връзка.

Луната ще направи хармоничен аспект с твоите сигнификатори, но не ги свързва чрез аспект с нейните. Има рецепция между Луната /ако я приемем за сигнификатор на въпроса/ и Меркурий /ако го приемем за сигнификатор на квезита/, но без свързващи аспекти не знам доколко е съществена като фактор.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1149 -: Юли 12, 2015, 08:47:29 pm »
Лили , като гледам астро ситуацията при мен няма шанс за връзка ... с това си поведение исках да й отклоня вниманието защото много е харесвам , поне за след Ретро Венерата да изкараме ,  ама не успях ...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1150 -: Юли 12, 2015, 08:52:10 pm »
Една приятелка по ретро Венера ще сключва брак, тъй че не е фатално.  :)

Периодът на ретроградието е подходящ и за изглаждане на стари недоразумения, но човек трябва да е наясно какво иска и да е честен пред себе си, да си даде сметка за целите, които преследва.

simona

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 51
« Отговор #1151 -: Юли 12, 2015, 09:39:43 pm »
Здравейте,

Приключиха ли отношениятани с И.? Връзката ни е от повече от 2 години, но не е мръднала от мястото където е била?

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1152 -: Юли 12, 2015, 09:43:58 pm »
Можеш да пробваш да я заговориш, но девойката не ми се струва сега да е в кондиция за романтична връзка.

Луната ще направи хармоничен аспект с твоите сигнификатори, но не ги свързва чрез аспект с нейните. Има рецепция между Луната /ако я приемем за сигнификатор на въпроса/ и Меркурий /ако го приемем за сигнификатор на квезита/, но без свързващи аспекти не знам доколко е съществена като фактор.
Благодаря много, Лили!

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1153 -: Юли 12, 2015, 09:45:11 pm »
Грег си знае защо е постъпил именно така.

Весо, това чегато за втори път го пускаш. Земи ѝ кажи "здрасти", бе. Иначе, гарантирам, няма да те забележи.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1154 -: Юли 13, 2015, 12:42:23 am »
Направих една грешка в един контакт ,на любовна основа, според този Хорар ще се възобновим ли контакт отново или е невъзможно ...
не