Uran, имаме ново момче - от първия момент ми спечели симпатиите. Аз рядко харесвам някого веднага и още по-рядко се сприятелявам или допускам. В работни условия пък е почти невъзможно да стане.
На това момче му помагам с каквото мога, подкрепям го. Някак менторски в добрия смисъл съм настроена към него.
Умничко е, прави всичко с хъс. Изживява всяка забележка, ако нещо не е свършил, както трябва - тоест, той не приема позицията на губещия, на неудачника. Това много ми харесва и искам да го науча на всичко, което знам. Момчето е набор 93, има приятелка. А и откакто се запознахме не съм настроена любовно към него, по-скоро майчински. Аз имам достатъчно Козирог, той е с рачешки ЮЛВ, Луна, Венера и Марс - задейства се модела "родител-дете" на оста Козирог/Рак.
Бих казала, че на работа се появи човек, който с удоволствие бих приела за близък приятел и с който бързо установих връзка - все едно се познаваме отдавна. Но чувства, трепети - не.
Моля те, сподели как видя, че има някой значим нов човек на работа? Опитвам се да се науча на хорари и ще ми е много полезно:)
Aquarius, него го разглеждам по Марс. Той е в твоя пети дом в Дева. Твоят управител е в секстил с Луната. Според мен те харесва и вероятно ти си наясно с отговора.
Ти си в знак, където той се чувства добре - Лъв също е огнена стихия, присъща на Марс. Но той е в знак, в който на Венера не й е комфортно. Има нещо в него, което ти не харесваш. Където е Сатурн в хорарната карта - информацията е ограничена. Тук е в неговия първи дом. Възможно е да не знаеш нещо за него.
Знам, че отговарям на въпроси, които не си задала - може и да не е правилно така. Но се стремя да извлека цялата възможна информация от хорарната карта.
Пускам и един мой хорар от вчера. Само като видях неговият пълен осми дом се ядосах и повече нищо не виждах в картата. На всичкото отгоре моят управител тотално забит и по дом и по знак.
Чаках до днес да ми мине и пак да я разгледам, но не - овчата ми Луна все още беснее
Въпросът е: Х има ли приятелка (жена, с която се вижда сериозно, връзка)?