В инетрес на истината, някои представители могат да нервят много. Дори и на мен ми действат на нервната система понякога. От близките ми приятелки има само една овенска кратунка, но тя е с бая водно влияние- асц и луна в рибки и марс в скорпи.
На работата в момента имам две колежки, едната се води асистентка на шефа. :012: Последната е типичен представител-залудо работи, залудо не стой. :012: Бърза, рязка на моменти, иначе готина , но супер нетърпелива. И прекъсва често, впуска се през глава в дейности, без да му мисли много. Няма много стратегия. И е доста пряма , което го отчитам за положително, когато не е твърде за момента. Иначе не е манипулаторка, подмолна и тн. Отнася се с колеги и подчинени приятелски, което може да бъде и не толкова положително, ако отсрещната страна загуби мярка . И малко става мешена салата, от професионлано в лично и тн.
Другата ми беше симпатична, обаче се оказа голяма комплексарка. И явно и засягам нещо в картата , понеже често ми се троска. Затова и започнах да я игнорирам и да свеждам контакта до минимум с нея. :012: Явно в мое лице среща конкуренция :012:, за мен не е никаква конкуренция, особено пък на тая работа, ама някои овни живеят да се състезават нон-стоп с другите.
При овните е много важно къде попада марсът и какви аспекти прави. Например Лили не ми действа типично овенски, но и тя има доста вода в картата, воден марс в риби. При мен марсът може да се контролира що-годе, :012: ако с е постарае да не залита в нептуновите води, може да е практичен и методичен. При овнешките слънца ми е важно да има нещо водно и земно в картата. Ако е само въздух и огън става" леле-мале" :012:
На мен в реала всеки ми се чуди, как може да съм представител на тази необикновена зодия. :012: Обикновено оставям впечатление на някой близнак, стрелец или водолей.
И като чуят овен следва-"ааа, ама ти не си така". И върви обяснявай за цялостта на една натална карта.