С подсказка от Акрукс видях, че имам много силни затъмнения и лунации през 2014г, но събитията се случиха след още една серия затъмнения.
Например - ЛЗ на 08.10,2014г е точно върху моя нат.Юпитер в 1 дом, в съвпад с тр.Уран, паралелно в тригон със съвпада на нат.Луна и тр.Юпитер. Затварят се до голям огнен тригон с тр.Марс в Стрелец. Свърззвам го с операциите, вкл. на гърдите - Юпитер увеличава - участват и натален и транзитен, включена и е Луната - натална и транзитна, също другия У1 - Марс, Уран с намек за промяна ..... Е, тогава много напъвах за челюстната операция - по Марс се връзва, но за гърди изобщо не съм мислила, грам идея съм нямала. Минаха пролетните затъмнения и чак лятото ми щукна ....
СЗ на 24.10.2014 - е в точен съвпад с тр.Венера на моя К8 и пак свързвам с операции, но ми се отвори парашут лятото на 2015г.
Новолунието през декември 2014г ми е точно на слънцето...
Реално не се задълбочих много в ровенето назад. Тогава никаква астрология не ме вълнуваше, но ако сега ги гледах тези лунации - щях да очаквам развитие по-скоро и преди следващите затъмнения.
Като имам време, бих се упражнила назад