Споделям го от астрологичен интерес - да видите, че и при мен се случва нещо, понякога :012:
И аз вече съм на мнение, че човек не трябва да се настройва предварително и така да елиминира всички възможности, които се появяват на пътя му. Пък и никой няма да ме е вързал там, нито ще е някоя нова фирма, в която да има нужда да се доказваш като специалист и като служител, на когото може да се разчита и няма да напусне след 1-2 месеца, ако условията не му харесат. И в случая важното е, че мога да напусна във всеки един момент, ако видя, че нещата не тръгват на добре. Веднъж вече съм напуснала - по собствено желание /не бях от съкратените и уволнените/, мога да го направя и за втори път. И този пък ще договоря по-добри условия - вече не съм момиченце без опит в тази професия, минали са 9 години оттогава. А и на мен са ми нужни нови контакти, повече динамика - това е основната цел. За фирмата е ясно, че перспектива не предлага. Но може да се разгледа като временен вариант. Понякога една врата отваря други след себе си.